Er I forberedte på Industri 4.0?

Digitaliseringen gør det muligt at effektivisere produktionsmiljøet, så produkter rammer markedet hurtigere. Eksperter kalder det Industri 4.0.

Automatisering af processer bidrager til at styre omkostningerne og sikre konkurrenceevne. Men undersøgelser viser, at kun de færreste danske fremstillingsvirksomheder er klar til at udnytte digitaliseringen og høste fordelene med Industri 4.0.

Så hvordan skubber I balancen mellem manual og automatiseret produktion – hele vejen fra produktudvikling til lancering?

Disse udfordringer stiller skarpe krav til jeres internet, telefoni og netværk:

  • Har I en fleksibel internetforbindelse, der kan skaleres efter behov?

  • Hvor godt er din virksomhed sikret mod tabte opkald?

  • Er jeres netværk gearet til at forbinde systemer, udvikling, produktion og logistik?

3 måder vi hjælper industrien på

Fleksibel internetløsning

Få styrken til at sende og modtage tunge filer. Og fuld fleksibilitet til at opgradere til højere internethastighed i væksttider. 

Ingen tabte opkald

Ubegrænset antal indgående linjer sikrer, at kunderne altid kommer igennem og får jeres velkomsthilsen, når de ringer til jer. 

Stabil forbindelse

Få en internetforbindelse med 99,9 % oppetid, som gør det muligt at forbinde hele jeres værdikæde – fx fra lager til produktion.

Hvor digitale er de andre virksomheder i industrien?

Fibernet er udbredt i 2 ud af 3 danske industrivirksomheder, men kun hver 5. virksomhed får høj forretningsmæssigt udbytte fra eksisterende digital teknologi.

Der er meget, der kan automatiseres, men kun hver tiende industrivirksomhed føler sig klædt på til udfordringen.

Din virksomheds evne til at udnytte de nye digitale muligheder kan være afgørende for din konkurrenceevne? Men hvor langt er dine konkurrenter med digitaliseringen? Det får du svaret på i den rapport vi har udarbejdet sammen Teknologisk Institut.

Hent rapporten for virksomheder i industrien eller hent den samlede rapport "Danske virksomheder udfordres af den digitale revolution".

Virksomhedsejer Jørgen Fransgård fik fibernet til landsbyen og dermed fiber til sin virksomhed

"Alle hustande i byen har takket ja tak til fiber, så der har været en stor opbakning, og det fælles fiberprojekt har virkelig fremmet sammenholdet her i Udkantsdanmark. 

Jeg ser frem til snart at kunne kommunikere hurtigt med mine kunder og samarbejdspartnere rundt om i verden, men jeg glæder mig mindst lige så meget til at kunne fremtidssikre min virksomhed IT-mæssigt." 

 

Jørgen Fransgård
Virksomhedsejer, Fransgård Maskinfabrig

Ring mig op

Vi hjælper dig gerne med at vælge den rette løsning til dit behov. Udfyld formularen, og vi ringer dig op til en uforpligtende snak.

 

Digitalisering i andre brancher

Se hvordan andre brancher kan blive mere effektive, skabe lønsom vækst og sikre bedre kundeoplevelser med digitalisering.