Kompetent og personlig rådgivning

Der er forskel på virksomheder. Derfor får du altid personlig og individuel rådgivning fra en erhvervsrådgiver, der har et indgående kendskab til energimarkedet.

Med holistisk rådgivning om markedssituationen og mulighederne sikrer vi, at du bliver klædt på til at træffe kvalificerede beslutninger om, hvilke energiløsninger der passer til netop din virksomhed. 

Vi har fokus på at skabe værdi for vores kunder. Det gør vi blandt andet ved altid at tænke i energibesparelser på din virksomheds vegne og planlægge energiindkøbet ud fra den aktuelle markedssituation. Vi hjælper dig hele vejen rundt med en 360° forståelse for dine energibehov og sikrer, at alle løsninger spiller godt sammen. 

Stærke løsninger til din virksomhed

Rådgivning om energioptimering og bæredygtighed

Vi tager ansvar for den grønne omstilling. Derfor har vi en række energirådgivere, der kan hjælpe med alt fra at skabe et bedre og grønnere resultat på bundlinjen til at identificere mulige tilskudsordninger.

Få rådgivning

Strategi og sparring

Mulighederne er mange. Derfor står vi klar som rådgiver og sparringspartner for din virksomhed. Vi kan bl.a. understøtte jeres arbejde med grøn omstilling og tilbyde rådgivning om fx indkøbs- og porteføljestrategi.

Bliv kontaktet

Elaftaler

Er det tryghed, risikovillighed eller bæredygtighed, der har højeste prioritet? Vi har en dyb markedsforståelse og kan hjælpe dig med at vælge den bedste elaftale til netop din virksomheds behov.

Find elaftale

Naturgasaftaler

Vi rådgiver dig om effektive, bæredygtige løsninger og skærper dit energiforbrug hele vejen rundt. Vi hjælper fx med at beregne, hvor meget netop din virksomhed kan spare ved at skifte til naturgas. 

Find naturgasaftale

Investeringer i fremtiden

I Norlys tager vi ansvar for mere end os selv.

Derfor er vi en del af ejerkredsen i flere fremsynede virksomheder; Eurowind Energy, Green Hydrogen Systems og GreenLab, som alle arbejder på en række innovative projekter, der har udvikling af fremtidens energiteknologier til fælles.

Læs mere om investeringerne

3 gode grunde til at vælge Norlys som energipartner

Kvalificerede til at udfordre

Vores rådgivere har et indgående kendskab til energimarkedet. Vi er derfor ikke bange for at udfordre med henblik på at skabe merværdi for din virksomhed og finde den mest optimale energiløsning.

Fokus på grøn omstilling

Klima og bæredygtighed ligger på toppen af agendaen, og vi har derfor fokus på energioptimering og nye energiløsninger.

Kompetent rådgiver

Du får kompetent rådgivning fra vores konsulenter, der har solid forretningsforståelse og dyb markedsforståelse.

Norlys Energy Trading

Norlys Energy Trading er et energihandelselskab, der blev stiftet i 2020. Virksomheder er ejet af Norlys og Eurowind Energy.

Ambitionen med Norlys Energy Trading er at skabe et selskab, der er lokalt forankret, nationalt dækkende og europæisk gældende inden for vedvarende energi og kommerciel energihandel. 

Læs mere om Norlys Energy Trading

Læs mere om energi

Bliv kontaktet af en rådgiver

Hvis du har spørgsmål til vores energiløsninger, eller har brug for sparring, kan du udfylde formularen nedenfor. Så ringer vi dig op.