Internet i alle hjemmets hjørner

Med 1000 Mbit kan du få wifi-enheder med, så du er sikret god wifi-dækning i hele dit hjem.

Sig farvel til svage wifi-zoner

Alle hjem er unikke i både størrelse, form og materialer. Lige fra træ, mursten og skifer til beton og gips. Det kan gøre det svært for wifi-signalet at nå ud i alle hjørner af din bolig. Så hvordan undgår du svage wifi-zoner i dit hjem?

Med Internet Plus får du wifi-enheder inkluderet. Så er du sikret en hurtig og stabil forbindelse og god wifi-dækning i hele hjemmet. Uanset hvordan dit hjem ser ud.

Et smart mesh-netværk

Oplever du, at dit wifi virker i nogle rum, mens det halter i andre? Det findes der heldigvis en nem løsning på. Med flere wifi-enheder i Internet Plus sikrer vi dig den optimale wifi-dækning ved at anvende et smart mesh-netværk.

Traditionelle routere giver dig wifi, altså trådløst internet, fra ét sted i hjemmet. Et mesh-netværk giver dig et stærkt wifi-signal fra flere steder i hjemmet. Sagt med andre ord sørger mesh-netværket for at optimere dit wifi, der hvor der er størst behov. Så kan du bevæge dig frit rundt i hele hjemmet, uden at kunne mærke forskel på forbindelsen.

Hvor mange wifi-enheder har du brug for?

Det afhænger blandt andet af, om du bor i hus eller lejlighed, om du har flere etager i din bolig samt antal kvadratmeter. For at undgå svage wifi-zoner i hjemmet er det vigtigt, at du har det antal enheder, der passer lige præcis din bolig.

Med 1000 Mbit internet fra Norlys kan du få wifi-enheder inkluderet i dit abonnement. Og vi er altid klar til at hjælpe dig, hvis du er i tvivl om, hvor mange enheder du skal bruge.

Loading...

Den bedste wifi-oplevelse

Med Internet Plus er du sikker på at få den bedste internetoplevelse - uanset hvor du befinder dig i dit hjem. Udover 1000 Mbit internet får du wifi-enheder med, så du er sikret et stærkt trådløst netværk i hele dit hus eller din lejlighed.

Skal du også have hurtigt og stabilt internet i alle hjemmets hjørner? 

Bestil Internet Plus

Få tips og tricks til en bedre wifi-oplevelse

Der er mange ting, du selv kan gøre for at optimere og forbedre dit wifi-signal. Vi har samlet de bedste tips og tricks til dig, så du kan få dit wifi op i gear.

Se tips og tricks