Få mere grøn omstilling for pengene

Grøn omstilling er ikke kun noget, vi taler om – det er noget, danske virksomheder er i fuld gang med. Derfor handler det om at finde de bedste løsninger, der giver mest grøn omstilling for pengene. Og derfor skal du og din virksomhed vælge Norlys' PPA. Vores PPA kombinerer vind- og solenergi og sender dermed vedvarende energi ind i elnettet samtidig med, at virksomheden bruger strømmen.

Kort sagt er vores PPA et af de bedste bud på, hvordan din virksomhed kan accelerere den grønne omstilling og effektivt reducere sit klimaaftryk.

Ny strømforsyning til din virksomhed

Lev op til EU's klimakrav

EU's krav til, hvordan virksomheder skal arbejde med klima og bæredygtighed, er blevet skærpet i det nye CSRD-direktiv. For eksempel er der langt højere krav til bæredygtighedsdata og rapportering af disse data. Her kan vores PPA hjælpe din virksomhed med at leve op til de nye regler.

Vil du høre mere
om muligheden for en PPA?

Hvis du har spørgsmål til PPA fra Norlys, eller har brug for sparring, kan du udfylde formularen nedenfor. Så ringer vi dig op.

Ca. forbrug kWh/år

 

Du giver nu Norlys Energi A/S samtykke til, at vi må kontakte dig én gang med et uforpligtende tilbud. Du kan læse, hvordan vi behandler data i vores persondatapolitik.

Få nyheder direkte i indbakken

Skriv dig op til Norlys' erhvervsnyhedsbrev og få vores bedste tips, nyheder og viden i din indbakke.

Du får blandt andet invitationer til arrangementer, kvartalsnyt om elmarkedet samt nyheder inden for internet-, telefoni- og energimarkedet.

Tilmeld nyhedsbrev