PPA hos en stærk energipartner

Vil din virksomhed også have en stabil og forudsigelig pris med vedvarende energi? Med en PPA hos Norlys får I en fast pris på el over en langvarig periode, og I er sikret strøm fra vedvarende energikilder. Ved at dække virksomhedens elforbrug med grøn energi, styrker I desuden virksomhedens grønne profil ved at vise jeres forpligtelse til en grønnere fremtid.

Erhvervsvirksomheder med et større elforbrug har mulighed for at indgå en PPA, hvor virksomhedens forbrug akkumuleres med andre virksomheders forbrug. I indgår dermed i en såkaldt Pulje-PPA.

Med en PPA hos Norlys, får I en stærk energipartner, der har fokus på at skabe værdi for sine kunder. Og I vil altid få personlig og individuel rådgivning fra en erhvervsrådgiver, der har et indgående kendskab til energimarkedet.

Hvorfor skal vi vælge en PPA?

Fast elpris

I får en fast pris for el over en langvarig periode, hvilket minimerer jeres prisrisiko på det traditionelle elmarked.

Reducerer CO2-aftryk

Ved at indkøbe el direkte fra vedvarende energikilder kan I reducere jeres CO2-aftryk og vise jeres engagement i udbredelsen af vedvarende energi. I får desuden oprindelsesgarantier fra det specifikke, vedvarende anlæg. 

Stærkere position

Ved at engagere sig i vedvarende energi viser I, at I forpligter jer til en grønnere fremtid. I kan dermed tage en stærk position i branchen og stå stærkt over for kunder, partnere og investorer.

Hvordan fungerer en PPA?

Hvis din virksomhed indgår en PPA hos Norlys, bidrager den aktivt til, at der kommer ny vedvarende energi til vores samfund. 

På baggrund af aftalen vil vi som producent etablere et nyt, vedvarende anlæg, der forsyner virksomheden direkte med strøm. Det giver jer stabilitet og forudsigelighed i forhold til jeres energiomkostninger, og samtidig giver det værdi til virksomhedens CSR-regnskab.

Vil du høre mere
om muligheden for en PPA?

Hvis du har spørgsmål til PPA fra Norlys, eller har brug for sparring, kan du udfylde formularen nedenfor. Så ringer vi dig op.

Ca. forbrug kWh/år

 

Du giver nu Norlys Energi A/S samtykke til, at vi må kontakte dig én gang med et uforpligtende tilbud. Du kan læse, hvordan vi behandler data i vores persondatapolitik.