Kundecases

Vi har løsninger inden for blandt andet Erhvervsinternet, medarbejderbredbånd, erhvervstelefoni, el og naturgas til alle brancher. 

Se hvad vi har gjort for andre inden for:

Energistyring

Aalborg Zoo

Med Norlys energistyring kan Aalborg Zoo nu aflæse alt automatisk og analysere sig frem til, hvordan energien bruges mest optimalt. Det gælder også, hvornår det er mest effektivt at købe el. Det sparer samlet set op til 7% årligt.

Læs mere

HK Scan

Det er forsyningsmester Franck Egs opgave at optimere energiforbruget hos HK Scan – en af Danmarks store fødevarevirksomheder. Og han har en opskrift, der giver ham 3,5 mio. ekstra om året.

Læs mere

Energirådgivning

Letbæk Plast

Tistrup-virksomheden Letbæk Plast har et højt energiforbrug og ønskede at optimere deres energiledelse med henblik på besparelser. De sidste tre år har de sammen med Norlys været i gang med det, der nu har reduceret deres strømforbrug.

Læs mere

Energioptimering

Stibo Complete

Stibo Complete er Skandinaviens førende aktør inden for design, tryk og print. Man er ambitiøs – også i forhold til, hvordan man får det bedste ud af energiforbruget. Stibo Complete sparer alene på deres belysning årligt, hvad der svarer til gennemsnitsforbruget i 490 parcelhuse.

Læs mere

Erhvervstelefoni

Frontmatec

Frontmatec skulle samle flere virksomheder og havde i den forbindelse brug for et nyt telefonisystem, så de blandt andet kunne se status på kollegaer på tværs af alle lokationer. Sammen fandt vi den rette løsning.

Se video

BR-EL

BR-EL har afdelinger i både Grindsted, Ølgod og Ansager. Derfor er det vigtigt for virksomheden at fastholde en høj og lokalt forankret kundeservice. Det lykkes med hjælp fra Norlys erhvervs totalløsning.

Læs mere

Erhvervsinternet

Fri BikeShop

Hos Fri BikeShop i Haderslev er det nødvendigt med et velfungerende internet, da de bruger det til fx overvågning, kasseapparatet og kommunikation med hovedkontoret. 

Læs mere

SIF og JYSK Park

SIF har fibernet både i administrationsbygningen og på JYSK Park. JYSK Park er et moderne stadion, der er connected trådløst hele vejen rundt. Der kan være 10.000 samtidige brugere, hvilket giver hver enkelt tilskuer en særdeles god brugeroplevelse.

Læs mere

Mileage Book

For IT-virksomheden Mileage Book er internetforbindelsen livsnerven i deres virksomhed, da de med deres app-baseret kørebogsløsninger ”lever” på nettet.

Læs mere

Fransgård Maskinfabrik

Fransgård Maskinfabrik eksporterer 90% af sin omsætning, så de er ofte i kontakt med udenlandske virksomheder. Mobildækningen i Fredbjerg og omegn er så dårlig, at byen har haft ministerbesøg på grund af den manglende dækning. Derfor glæder hele byen sig til hurtig og stabil fiber. 

Læs mere

Medarbejderbredbånd

Danske Fragtmænd

Med en rammeaftale omkring en hjemmearbejdsplads til Danske Fragtmænds medarbejdere, kan medarbejderne sidde hjemme og arbejde, når behovet er til det. Det giver fleksibilitet i hverdagen.

Læs mere