Sikkert og stabilt netværk til erhverv på flere adresser

Hvad er fordelene med MPLS?

Norlys Erhverv MPLS gør det muligt at udveksle information og data på tværs af lokationer via et sikkert, lukket netværk.

Derfor er et MPLS-netværk ideel til virksomheder, som har brug for stabil og sikker datakommunikation mellem flere kontorer, adresser og hjemmearbejdspladser.

MPLS-løsningen etableres med det bedste Cisco netværksudstyr, som sikrer dig højeste kvalitet, stabilitet og it-sikkerhed. 

Effektivisering af it-driften med økonomiske fordele

Spar tid
og penge

Det sikre, lukkede MPLS netværk betyder, at I sparer tid og penge på firewalls, servere på flere adresser, og dyre terminalklienter som fx Citrix.

Fleksibel
og skalerbar

Juster op og ned på internethastigheden. Tilføj eller fjern adresser. Hvis din forretning ændrer sig, er det altid muligt at tilpasse jeres løsning til nye behov.

Overlad
driften til os

Vi sørger for overvågning af jeres forbindelser, fejlrettelser, opdateringer og vedligehold af jeres netværk døgnet rundt, hele året.

Ensartet it-infrastruktur med maksimal sikkerhed

Med et MPLS netværk får du et separat fibernet med stor kapacitet, der sikrer, at datatrafik er lukket for udefrakommende, så det kun er dine ansatte, der har adgang. 


På den måde kan du give dine ansatte mulighed for direkte adgang til mails, filer og data, som er hurtig og stabil og har høj sikkerhed. 

Norlys Erhverv MPLS binder data og eventuelt ip telefoni sammen, så du får en ensartet og simpel it-infrastruktur.

Fremtidssikret MPLS netværk med Quality of Service

Quality
of Service

I kan prioritere jeres vigtigste datatrafik, så bestemte andele af netværket reserveres til det vigtigste: fx telefoni, videokonference og data.

Skræddersyet
ip-plan

Spild ikke værdifuld tid på ’data-flaskehalse’. Den professionelle løsning sikrer, at data altid flyder den korteste vej og så ingen lokationer fungerer som unødvendigt mellemled.

Cisco
kvalitetsudstyr

Norlys MPLS er en kvalitetsløsning. Derfor får I det nyeste udstyr fra Cisco, som giver jer kvalitet og stabilitet fra ende til anden.

Kontakt os, og få rådgivning

Ring på tlf.:

8820 8330

eller udfyld formularen, så ringer vi til dig hurtigst muligt.