El og gasKundeservice
70 15 16 70
Internet og tvKundeservice
70 33 20 33
Hovednummer
70 11 50 00
Annuller

Vi har meget travlt på telefonerne

Energikrisen har over en længere periode betydet ekstraordinær travlhed og desværre givet mange lange vente- og svartider. For at komme omkring de mange henvendelser, vi allerede har fået, har vi været nødt til at lukke vores telefoniske indgange i dag torsdag den 6. oktober. Du kan få kontakt med os på telefonen igen i morgen.

Men måske kan du finde svar på dine spørgsmål her:


BEMÆRK:
Er du ny elkunde hos Norlys, kan vi tidligst starte leverancen af el på din adresse om 21 dage. Har du allerede en elaftale hos Norlys, kan du tidligst skifte din aftale til d. 1. i den næste måned. Skift din aftale her 

Grøn strøm. Gode priser.

Når du vælger grøn strøm fra Norlys, er du med til at gøre en forskel for miljøet. Og det betaler du naturligvis ikke ekstra for. Priserne varierer alt efter, hvor du bor i landet. Du kan se forskellen ved at klikke på Vest og Øst nedenfor. Du kan nemt og hurtigt læse mere om vores produkter og bestille det, der passer bedst til dig og din situation, og derfra sker skiftet helt automatisk uden bøvl.

Er du til FlexEl eller PuljeEl?


Det er vigtigt, at du tager stilling til, hvilken elaftale der passer bedst til dig, før du bestiller. Måske foretrækker du en variabel pris - altså FlexEl?
Det kan også være, at en fast kvartalspris med PuljeEl passer bedst til dig og din situation? Du kan læse mere her, før du bestiller.

 

Er du allerede kunde hos Norlys, kan du på Mit Norlys se, hvilken elaftale du har i dag. Log ind

Elaftale med en variabel elpris

Vil du gerne kunne spare penge, når elpriserne falder? Og er du okay med, at din strømpris svinger?

Læs mere og bestil Flex∙El

Elaftale med en fast elpris

Vil du have tryghed i budgettet og kunne forudsige, hvad du kvartalsvis skal betale for el?

Læs mere og bestil Pulje∙El

Er du allerede kunde?

Hvis du er i tvivl om, hvilken elaftale du har hos Norlys, kan du altid logge ind på Mit Norlys og se det.

Ønsker du at skifte din elaftale? Så klik herunder. Vi anbefaler, at du forinden læser om både PuljeEl og FlexEl, så du sikrer dig, at du får den aftale, der passer bedst til dig.

Skift din elaftale

Hvilken elaftale passer bedst til dit behov?

Det kan være svært at gennemskue, hvilken elaftale, man skal vælge. Vi har derfor lavet en test, som kan hjælpe dig til at tage valget. Tag testen og bliv klogere - det tager kun et øjeblik.

Tag testen

Bliv klogere på FlexEl

Se den seneste prisudvikling for FlexEl herunder. Ved at følge elprisen time for time kan du se, hvornår på dagen det er billigst for dig at bruge strømmen. Læs mere om prisudvikling for FlexEl her

Loading...

Vær opmærksom på, at afgifterne til dit netselskab ofte er højere mellem kl. 17 og 20 i vinterhalvåret (oktober - marts).

Find svar på dine spørgsmål

Du kan finde svar på rigtig mange spørgsmål om vores elprodukter her på norlys.dk. Klik nedenfor for at gå til vores hjælpesider.

Find svar

Så nemt kan du skifte til Norlys

 

Er du i tvivl, om din nuværende elaftale er den bedste for dig? Det er både nemt og gratis at skifte til et nyt elselskab. Med tre simple trin er du hurtigt i gang med din nye elaftale fra Norlys. Læs mere om at skifte elselskab her

1.

Undersøg hvilken elaftale fra Norlys, der passer dig bedst, og udfyld bestilling.

2.

Modtag slutopgørelse fra din tidligere leverandør.

3.

Vi leverer fra den aftalte dato, og du får en samlet regning fra Norlys.

Elprisen er fortsat høj

Når prisen på strøm stiger, skyldes det mange forskellige ting, og ofte spiller vejret og naturen en stor rolle.

Se hvad prisen lige nu er særligt påvirket af og følg den time for time.

Bliv klogere på elpriserne

Overvejer du at blive ny kunde hos Norlys?

Vi hjælper dig med at vælge den elaftale, der passer bedst til dig og dit hjem. Udfyld formularen, så ringer vi til dig hurtigst muligt.

 

Du giver nu Norlys Energi A/S samtykke til, at vi må kontakte dig én gang med et uforpligtende tilbud. Du kan læse, hvordan vi behandler data i vores persondatapolitik.

Få inspiration og bliv klogere

Hvad koster en kWh? – og andre gode spørgsmål

Læs artikel

Hvor meget strøm bruger en familie?

Læs artikel

Spar penge på strøm, vand og varme

Læs artikel