*Konkurrencen løber fra den 8. juli 2024 til og med den 11. august 2024. Der udtrækkes én vinder blandt alle private forbrugere, der i perioden har skiftet deres elaftale til Norlys. For at deltage i lodtrækningen skal kunden have et aktivt kundeforhold på udtrækningstidspunktet. Vinderen udtrækkes den 19. august 2024, og vinderen kontaktes af Norlys direkte på telefon eller mail. Præmien har en samlet værdi på op til 8.880 kr. inkl. moms. Præmien udbetales løbende som en månedlig rabat på 740 kr. inkl. moms. Opsiger vinderen sin elaftale med Norlys udbetales evt. ubrugt rabat op til 8.880 kr. inkl. moms ikke, og retten til at genoptage rabatten bortfalder. Deltagelse i konkurrencen er betinget af, at Norlys ikke allerede leverer strøm på adressen. Læs de fulde konkurrencebetingelser her.

Månedsregning - helt enkelt

Som ny kunde hos Norlys får du en regning hver måned. Med månedsregning betaler du bagud for dit faktiske forbrug i den seneste måned. Du får altså en simpel og overskuelig regning - 12 gange om året - og på den måde er du altid ajour med dit forbrug og dine priser. 

Er du eksisterende kunde og får acontoregning, kan du nemt selv skifte til månedsregning på Mit Norlys. 

Gå til Mit Norlys

Se elpriserne og følg dit forbrug med Norlys Energi-app

Med appen Norlys Energi kan du bl.a. følge elpriserne time for time – og se de forventede elpriser hele syv dage frem. Og er du kunde, kan du se dit forbrug, når du er logget ind.

Med en rating på 4,4 i App Store er appen populær blandt brugerne.

Se appens funktioner

Har du brug for hjælp
til at vælge elaftale?

 

Vi hjælper dig med at finde den elaftale, der passer bedst til dig og dit hjem. Udfyld formularen, så ringer en salgsmedarbejder til dig hurtigst muligt.

 

Bestil elaftale

Har du fundet ud af, hvilken elaftale der passer til dig?

Klik på knappen nedenfor og vælg din elaftale.

Få inspiration og bliv klogere