* Kampagnetilbuddet på FlexEl med abonnement til 0 kr. de første 12 måneder (normalpris 29 kr./md.), er gældende ved bestilling senest 7. juli 2024. Ubrugt rabat udbetales ikke ved skift af elprodukt eller opsigelse inden for rabatperioden. Tilbuddet er betinget af, at Norlys ikke allerede leverer strøm på adressen, og at du ikke har fået rabat på en elaftale hos os inden for de seneste 12 måneder.

Månedsregning - helt enkelt

Som ny kunde hos Norlys får du automatisk månedsregning. Det betyder, at du får en regning hver måned, hvor du betaler bagud for det seneste måneds forbrug. På den måde får du en simpel og overskuelig regning, hvor du kun betaler for den strøm, du har brugt.

Er du eksisterende kunde og får acontoregning, kan du nemt selv skifte til månedsregning på Mit Norlys. 

Gå til Mit Norlys

Hvilken elaftale passer bedst til dit behov?

Det kan være svært at gennemskue, hvilken elaftale, man skal vælge. Vi har derfor lavet en test, som kan hjælpe dig til at tage valget. Tag testen og bliv klogere - det tager kun et øjeblik.

Tag testen

Se elpriserne og følg dit forbrug med Norlys Energi-app

Med appen Norlys Energi kan du bl.a. følge elpriserne time for time – og se de forventede elpriser hele syv dage frem. Og er du kunde, kan du se dit forbrug, når du er logget ind.

Med en ranking på 4,4 i App Store er appen populær blandt brugerne.

Se appens funktioner

Har du brug for hjælp
til at vælge elaftale?

 

Vi hjælper dig med at finde den elaftale, der passer bedst til dig og dit hjem. Udfyld formularen, så ringer en salgsmedarbejder til dig hurtigst muligt.

 

Få inspiration og bliv klogere