El og gasKundeservice
70 15 16 70
Internet og tvKundeservice
70 33 20 33
Hovednummer
70 11 50 00
Annuller

En digital revolution, der allerede er i fuldt flor

Har I råd til ineffektive arbejdsgange?

Uanset om du driver et kontor for advokater, ingeniører, revisorer eller kreative reklamefolk lever du af én ting: at sælge timer. Så der er ikke råd til nedetid eller ineffektive arbejdsgange, der ikke kan faktureres til kunden.

Din succes afhænger af at forvandle information til unikke kundeløsninger. Her er internettet uundværligt og fremmer vidensdeling, så du og kollegerne i teamet kan træffe bedre og hurtigere beslutninger.

Du afhænger også af effektiv dialog med kunder og klienter, som hurtigt mister tålmodigheden, hvis de oplever at ringe forgæves.

Udfordringerne stiller skarpe krav til jeres internet- og telefoniløsning:

  • Hvor godt er din virksomhed sikret mod tabte opkald?

  • Har I en fleksibel internetløsning, der kan tilpasses efter virksomhedens nuværende og fremtidige behov?

  • Har I driftssikkert internet, der fremmer vidensdeling, kundeservice og samarbejde?

3 måder vi hjælper de liberale erhverv på

Ingen tabte opkald

Ubegrænset antal indgående linjer sikrer, at kunder og klienter altid kommer igennem, når de ringer til jer, og får jeres unikke velkomsthilsen. 

Fleksibel internetløsning

Få styrken til at sende og modtage tunge filer. Og fuld fleksibilitet til at opgradere til højere internethastighed i væksttider eller når opgaver kræver det. 

Stabil internetforbindelse

Få internet med 99,9 % oppetid, som gør det muligt at projektarbejde på tværs af teams, møde kunderne online og tilgå jeres arbejdsfiler i skyen.

100 procent

100 % af de liberale erhverv mener, internettet har en afgørende betydning for deres virksomhed (Norlys Digitaliseringsrapport 2021). 

 

Internettet bliver kun vigtigere. Det fandt de fleste virksomheder ud af under COVID-19. 

 

Nedetid koster kassen. En beregning viser, at et minuts nedetid i gennemsnit koster 40.000 kr. for en virksomhed. 

 

Er jeres internetforbindelse sikker og stabil? Hos Norlys sikrer vi dig tryghed med stabilt internet med 99,9 % oppetid.

 

Hør mere

Hvor digitale er de andre virksomheder i det liberale erhverv?

78 procent af virksomhederne i liberale erhverv (rådgivningsvirksomheder) udnytter mulighederne i den digitale teknologi. De investerer mere i IT end virksomheder i andre brancher, og de får derfor mest forretning ud af deres IT-investeringer. Generelt opruster virksomhederne i de liberale erhverv sig til en digital revolution, der allerede er i fuldt flor.

Din virksomheds evne til at udnytte de nye digitale muligheder kan være afgørende for din konkurrenceevne. Men hvor langt er dine konkurrenter med digitaliseringen? Det får du svaret på i den rapport vi har udarbejdet sammen Teknologisk Institut.

Hent rapporten for virksomheder i det liberale erhverv eller hent den samlede rapport "Danske virksomheder udfordres af den digitale revolution".

Find svaret i rapporten

Se hvordan SIF har fået opsat fibernet på JYSK PARK, der sikrer en hurtig og stabil forbindelse til 10.000 samtidige brugere

Ring mig op

Vi hjælper dig gerne med at vælge den rette løsning til dit behov. Udfyld formularen, og vi ringer dig op til en uforpligtende snak.

 

Digitalisering i andre brancher

Se hvordan andre brancher kan blive mere effektive, skabe lønsom vækst og sikre bedre kundeoplevelser med digitalisering.

Minimer chat ikon Hvad vil du chatte om?

Internet, tv og streaming


El, opladning og naturgas

Chat Udvid chat ikon