Opladning i hele landet

Norlys er i gang med at opbygge et stort netværk af ladestandere i hele Danmark. Samtidig er vi en del af et roaming ladenetværk på mere end 400.000 ladepunkter fordelt i Danmark og Europa.

Se alle ladepunkter i vores ladenetværk her.

Med en ladeløsning fra Norlys kan du både benytte dig af alle de ladepunkter, du finder i vores opladningsapp, og samtidig bruge din egen bilproducents ladenetværk. Det giver dig fleksibilitet på farten og sikrer, at du dækket godt ind over hele landet.

Bliv klogere på vores opladningsapp

Norlys Opladning bliver din nye adgang til at tanke bilen op med strøm både derhjemme og på farten. Du får bl.a. adgang til mere end 400.000 offentlige ladepunkter og du kan planlægge din opladning derhjemme samt følge dit forbrug direkte i appen.

Læs mere om appen

Norlys ladekort/ladebrik

Bestiller du en ladeløsning fra Norlys, følger der et ladekort og en ladebrik med til brug på offentlige ladestandere.

Du kan altid bestille flere ladekort og ladebrikker. Det kan fx være, at du har brug for ekstra ladekort til andre i husstanden? Det kan også være, at du ikke er opladningskunde hos Norlys, men ønsker at gøre brug af det ladenetværk, vi stiller til rådighed i Norlys Opladningsappen?

Bestil ladekort/ladebrik

Sådan oplader du på farten

Find en lynlader og kom hurtigt videre

Hos Norlys udbygger vi løbende vores ladenetværk på tværs af Danmark. Vores lynladere er den optimale løsning til dig, der gerne vil lade så hurtigt som muligt på farten, da den samlede effekt er mellem 90-240 kW. 

Find den nærmeste lynlader i vores opladningsapp eller på kortet nedenfor

 

Bliv klogere på din ladeløsning

Find ladestander

På kortet nedenfor kan du se de over 400.000 offentlige ladepunkter, som er en del af vores roaming ladenetværk i Danmark og Europa. Som Norlys opladningskunde kan du bruge alle ladepunkterne.

Du starter en ladning direkte via kortet i Norlys Opladningsappen, via dit ladekort/ladebrik eller via QR-koden på ladestanderen.