Loading...

Opladning i hele landet

Norlys er i gang med at opbygge et stort netværk af ladestandere i hele Danmark. Se alle vores ladestandere her.

Så med et abonnement hos Norlys kan du både benytte dig af vores ladestandere og din egen bilproducents ladenetværk. Det giver dig fleksibilitet på farten og sikrer, at du dækket godt ind i forhold til opladning over hele landet.

Nu kan du lade på andre operatørers ladestandere

Fra den 4. juli vil der være en del flere ladepunkter i Danmark og Europa i Norlys Opladning-appen. Appen giver nu mulighed for såkaldt roaming.

Det betyder, at Norlys-kunder kan oplade deres biler på andre operatørers offentlige ladepunkter via Norlys Opladning. Betalingen foregår med ladekort/ladebrik og faktureres på den kommende månedlige regning.

Find svar på spørgsmål om roaming længere nede.

Brug appen Norlys Opladning

Norlys Opladning bliver din nye adgang til at tanke bilen op med strøm både derhjemme og på farten. I appen kan du søge efter og finde offentlige ladestandere, se ladepriser, hastigheder og tilgængelighed. 

Læs mere om appen

Sådan oplader du på farten

Find en Norlys lynlader og kom hurtigt videre

Norlys fortsætter løbende udbygningen af sit ladenetværk på tværs af Danmark. Vores lynladere er den optimale løsning til dig, der gerne vil lade så hurtigt som muligt på farten, da den samlede effekt er mellem 90-240 kW. 

Find den nærmeste lynlader i appen Norlys Opladning. Betaling foregår også via appen eller med dit ladekort/-brik. 

 

Norlys ladekort

Bestiller du en ladeløsning fra Norlys, følger der et ladekort og en ladebrik med til brug på offentlige ladestandere. Ønsker du ikke en ladeløsning, men kun et ladekort til brug på offentlige ladestandere, så kan du bestille et særskilt ladekort.

Du kan se de offentlige ladestandere i appen Norlys Opladning.  

Bestil ladekort
Loading...

Bliv klogere på din ladeløsning

Få inspiration om ladeløsninger og elbiler

Hvor finder jeg en ladestander?

Læs artikel

Opladning af elbil på offentlige steder

Læs artikel

Regler for opladning af elbiler

Læs artikel

Offentlige ladestandere fra Norlys

På kortet nedenfor kan du se de ladestandere fra Norlys, som er offentligt tilgængelige. Du kan også se dem i appen Norlys Opladning.

Få svar på spørgsmål om roaming

Hvad betyder roaming?

Roaming betyder, at man udover Norlys’ ladepunkter også kan benytte et Norlys ladekort/-brik på ladepunkter fra en lang række andre ladeoperatører – disse vil også fremgå af kundens Norlys Opladning-app.

I appen vil alle ladeoperatørerne i roamingaftalen fremgå, ligesom det vil fremgå, hvilken ladeoperatør der er tale om.

Hvilken betydning har roaming i Norlys Opladning-app?

Med roaming som funktionalitet vil du i din Norlys Opladning-app få vist og have mulighed for at benytte offentlige ladepunkter fra en lang række ladeoperatører. Du kan bruge dit ladekort/ladebrik som betalingen på ladepunkter fra andre ladeoperatører, og du vil blive faktureret på næste månedlige regning. Det gælder også ved opladning i Europa. 

Hvorfor kan jeg se så mange ladepunkter i min app?

Du kan nu se en lang række nye ladepunkter i din Norlys Opladning-app. Det kan du, fordi Norlys har indgået en roamingaftale, der giver dig adgang til andre ladeoperatørers ladenet. Norlys ønsker at give dig adgang til størst mulige rækkevidde. Med adgang til mange flere ladepunkter i hele landet (og i Europa), bliver det langt nemmere at komme rundt uden bekymring for afstanden til næste ladepunkt. 

Hvordan starter og betaler jeg for en opladning på ladepunkter udenfor Norlys’ ladenet?

Ladepunkterne fra de andre ladeoperatører fremgår af kortet i din Norlys Opladning-app. Selve opladningen foregår, som du kender den i dag, om end ladestanderne kan se forskellige ud. Hvis du benytter andre ladeoperatørers ladepunkter, skal du benytte Norlys ladekort/ladebrik til betaling. Herefter bliver forbruget fra Norlys ladekort/ladebrik faktureret på næste månedlige regning.

Hvordan kan jeg se prisen for opladning?

Prisen fremgår i Norlys Opladning-appen, mens betalingen på andre ladeoperatørers ladenet kan ske med brug af ladekort/ladebrik. Betalingen vil blive faktureret på næste månedlige regning.

Hvordan påvirker den ny funktionalitet måden, jeg lader på?

Ladestandere i andre netværk kan se anderledes ud, men det påvirker ikke som sådan måden, du lader på. Med den ny funktionalitet, får du til gengæld adgang til flere offentlige ladere, som du kan benytte, når du er på farten.  

Vær dog opmærksom på, at prisen på opladning uden for Norlys’ ladenet kan variere, idet den enkelte ladeoperatør selv sætter prisen. Dertil vil du blive opkrævet en transaktionsomkostning, som er betaling for at benytte et andet ladenet - nøjagtig som du måske kender det fra banken, hvor du skal betale en transaktionsomkostning, såfremt du hæver kontanter i en anden banks hæveautomat. Denne betaling går til den transaktionsansvarlige og tilfalder altså ikke Norlys. 

Hvorfor kan priserne være anderledes på den enkelte lader?

En roamingpris kan variere fra ladeoperatør til ladeoperatør, idet ladeoperatørerne selv sætter prisen. Norlys har således ikke kontrol over roamingprisen hos andre ladeoperatører.  

En roamingpris vil ofte være dyrere end prisen hos din primære ladeoperatør, idet du udover en eventuel prisforskel vil blive opkrævet en transaktionsomkostning - en betaling for at benytte et andet ladenet, nøjagtig som du måske kender det fra banken, hvor du skal betale en transaktionsomkostning, såfremt du hæver kontanter i en anden banks hæveautomat. Denne betaling går til den transaktionsansvarlige og tilfalder altså ikke Norlys. 

Jeg har brug for teknisk support og har brug for hjælp på en lader fra Norlys eller en anden udbyder - hvad gør jeg?

Hvis du har brug for hjælp eller teknisk support ifm. en opladning, vil det være den ladeoperatør, hvis ladepunkt du benytter, der kan hjælpe.

Typisk vil du kunne finde kontaktoplysninger til ladeoperatøren på selve laderen eller i displayet. Alternativt vil du kunne finde informationerne under “operatør” i Norlys Opladning-appen nederst, når du har valgt det ladepunkt, du står ved. 

Hvordan bliver jeg opkrævet for mine ladninger?

Betaling foregår med ladekort/ladebrik, hvorefter du vil blive faktureret på næste månedlige regning. Du kan fortsat benytte Norlys Opladningen-appen til betaling ved Norlys’ egne ladepunkter. 

Hvordan kan jeg bruge den ny funktionaltet, når jeg skal planlægge min sommerferie?

Den nye funktionalitet er integreret i Norlys Opladning-appen. Du kan derfor bruge appen som guide, når du skal finde vej til opladning på turen til eksempelvis Sydeuropa.  

Hvorfor er dette en nyhed, og hvilken ekstra værdi giver det for mig som kunde?

Norlys har en ambition om at bidrage betragteligt til den offentlige ladeinfrastruktur og er i fuld færd med at opføre ladepunkter i hele landet. Alt imens denne proces er i gang, har du nu fået adgang til en lang række andre operatørers ladepunkter – gennem det, man kalder roaming. Det betyder, at du nu kan bruge Norlys Opladning-appen på endnu flere offentlige ladepunkter – uden at skulle tage andre opladning-apps i brug.