Opladning i hele landet

Norlys er i gang med at opbygge et stort netværk af ladestandere i hele Danmark. Samtidig er vi en del af et roaming ladenetværk på mere end 400.000 ladepunkter fordelt i Danmark og Europa.

Se alle ladepunkter i vores ladenetværk her.

Med en ladeløsning fra Norlys kan du både benytte dig af alle de ladepunkter, du finder i vores opladningsapp, og samtidig bruge din egen bilproducents ladenetværk. Det giver dig fleksibilitet på farten og sikrer, at du dækket godt ind i forhold til opladning over hele landet.

Brug appen Norlys Opladning

Norlys Opladning bliver din nye adgang til at tanke bilen op med strøm både derhjemme og på farten. I appen kan du søge efter og finde offentlige ladestandere, se ladepriser, hastigheder og tilgængelighed. 

Læs mere om appen

Sådan oplader du på farten

Find en Norlys lynlader og kom hurtigt videre

Norlys fortsætter løbende udbygningen af sit ladenetværk på tværs af Danmark. Vores lynladere er den optimale løsning til dig, der gerne vil lade så hurtigt som muligt på farten, da den samlede effekt er mellem 90-240 kW. 

Find den nærmeste lynlader i appen Norlys Opladning. Betaling foregår også via appen eller med dit ladekort/-brik. 

 

Norlys ladekort

Bestiller du en ladeløsning fra Norlys, følger der et ladekort og en ladebrik med til brug på offentlige ladestandere.

Ønsker du ikke en fuld ladeløsning fra Norlys, men kun et ladekort/ladebrik til brug på offentlige ladestandere, så kan du bestille det særskilt her.  

Bestil ladekort/ladebrik

Bliv klogere på din ladeløsning

Find ladestander

På kortet nedenfor kan du se de over 400.000 offentlige ladepunkter, som er en del af vores roaming ladenetværk i Danmark og Europa. Som Norlys opladningskunde kan du bruge alle ladepunkterne.

Du starter en ladning direkte via kortet i Norlys Opladningsappen, via dit ladekort/ladebrik eller via QR-koden på ladestanderen.

Få svar på spørgsmål om roaming

Hvad betyder roaming?

Roaming betyder, at man udover Norlys’ ladepunkter også kan benytte et Norlys ladekort/-brik på ladepunkter fra en lang række andre ladeoperatører – disse vil også fremgå af kundens Norlys Opladning-app.

I appen vil alle ladeoperatørerne i roamingaftalen fremgå, ligesom det vil fremgå, hvilken ladeoperatør der er tale om.

Hvilken betydning har roaming i Norlys Opladning-app?

Med roaming som funktionalitet vil du i din Norlys Opladning-app få vist og have mulighed for at benytte offentlige ladepunkter fra en lang række ladeoperatører. Du kan bruge dit ladekort/ladebrik som betalingen på ladepunkter fra andre ladeoperatører, og du vil blive faktureret på næste månedlige regning. Det gælder også ved opladning i Europa. 

Hvorfor kan jeg se så mange ladepunkter i min app?

Du kan nu se en lang række nye ladepunkter i din Norlys Opladning-app. Det kan du, fordi Norlys har indgået en roamingaftale, der giver dig adgang til andre ladeoperatørers ladenet. Norlys ønsker at give dig adgang til størst mulige rækkevidde. Med adgang til mange flere ladepunkter i hele landet (og i Europa), bliver det langt nemmere at komme rundt uden bekymring for afstanden til næste ladepunkt. 

Hvordan starter og betaler jeg for en opladning på ladepunkter udenfor Norlys’ ladenet?

Ladepunkterne fra de andre ladeoperatører fremgår af kortet i din Norlys Opladning-app. Selve opladningen foregår, som du kender den i dag, om end ladestanderne kan se forskellige ud. Hvis du benytter andre ladeoperatørers ladepunkter, skal du benytte Norlys ladekort/ladebrik til betaling. Herefter bliver forbruget fra Norlys ladekort/ladebrik faktureret på næste månedlige regning.

Hvordan kan jeg se prisen for opladning?

Prisen fremgår i Norlys Opladning-appen, mens betalingen på andre ladeoperatørers ladenet kan ske med brug af ladekort/ladebrik. Betalingen vil blive faktureret på næste månedlige regning.

Hvordan påvirker den ny funktionalitet måden, jeg lader på?

Ladestandere i andre netværk kan se anderledes ud, men det påvirker ikke som sådan måden, du lader på. Med den ny funktionalitet, får du til gengæld adgang til flere offentlige ladere, som du kan benytte, når du er på farten.  

Vær dog opmærksom på, at prisen på opladning uden for Norlys’ ladenet kan variere, idet den enkelte ladeoperatør selv sætter prisen. Dertil vil du blive opkrævet en transaktionsomkostning, som er betaling for at benytte et andet ladenet - nøjagtig som du måske kender det fra banken, hvor du skal betale en transaktionsomkostning, såfremt du hæver kontanter i en anden banks hæveautomat. Denne betaling går til den transaktionsansvarlige og tilfalder altså ikke Norlys. 

Hvorfor kan priserne være anderledes på den enkelte lader?

En roamingpris kan variere fra ladeoperatør til ladeoperatør, idet ladeoperatørerne selv sætter prisen. Norlys har således ikke kontrol over roamingprisen hos andre ladeoperatører.  

En roamingpris vil ofte være dyrere end prisen hos din primære ladeoperatør, idet du udover en eventuel prisforskel vil blive opkrævet en transaktionsomkostning - en betaling for at benytte et andet ladenet, nøjagtig som du måske kender det fra banken, hvor du skal betale en transaktionsomkostning, såfremt du hæver kontanter i en anden banks hæveautomat. Denne betaling går til den transaktionsansvarlige og tilfalder altså ikke Norlys. 

Jeg har brug for teknisk support og har brug for hjælp på en lader fra Norlys eller en anden udbyder - hvad gør jeg?

Hvis du har brug for hjælp eller teknisk support ifm. en opladning, vil det være den ladeoperatør, hvis ladepunkt du benytter, der kan hjælpe.

Typisk vil du kunne finde kontaktoplysninger til ladeoperatøren på selve laderen eller i displayet. Alternativt vil du kunne finde informationerne under “operatør” i Norlys Opladning-appen nederst, når du har valgt det ladepunkt, du står ved. 

Hvordan bliver jeg opkrævet for mine ladninger?

Betaling foregår med ladekort/ladebrik, hvorefter du vil blive faktureret på næste månedlige regning. Du kan fortsat benytte Norlys Opladningen-appen til betaling ved Norlys’ egne ladepunkter. 

Hvordan kan jeg bruge den ny funktionaltet, når jeg skal planlægge min sommerferie?

Den nye funktionalitet er integreret i Norlys Opladning-appen. Du kan derfor bruge appen som guide, når du skal finde vej til opladning på turen til eksempelvis Sydeuropa.  

Hvorfor er dette en nyhed, og hvilken ekstra værdi giver det for mig som kunde?

Norlys har en ambition om at bidrage betragteligt til den offentlige ladeinfrastruktur og er i fuld færd med at opføre ladepunkter i hele landet. Alt imens denne proces er i gang, har du nu fået adgang til en lang række andre operatørers ladepunkter – gennem det, man kalder roaming. Det betyder, at du nu kan bruge Norlys Opladning-appen på endnu flere offentlige ladepunkter – uden at skulle tage andre opladning-apps i brug.