El og gasKundeservice
70 15 16 70
Internet og tvKundeservice
70 33 20 33
Hovednummer
70 11 50 00
Annuller

Oplad på farten

Med en opladningsaftale hos Norlys er du også godt dækket ind, når du er væk fra hjemmet

Få adgang til flere ladestandere på farten

Norlys er i gang med at opbygge et stort netværk af ladestandere på tværs af hele Danmark. Så med en opladningsaftale hos Norlys kan du både benytte dig af vores ladestandere og din egen bilproducents ladenetværk. Det giver dig fleksibilitet på farten og sikrer, at du dækket godt ind i forhold til opladning over hele landet.

Hvad koster det at lade op på farten?

Du opnår den billigste pris for opladning ved at vælge den ladestander, der har den laveste pris pr. kWh. Er prisen eksempelvis 3,00 kr./kWh og du lader op med 50 kWh, så koster denne opladning altså 150 kr.

Du kan altid finde de aktuelle priser i appen Norlys Opladning.

De hurtigste ladestandere kaldes "lynladere". De er oftest lidt dyrere, men til gengæld bliver din bil ladet hurtigere op, så du hurtigt kan komme videre. Hvis du ikke har så travlt, kan du altså vælge en langsommere ladestander og spare lidt penge på din opladning.

Sådan betaler du
Du kan betale via appen Norlys Opladning med et registreret betalingskort eller via dit Norlys ladekort/brik, hvor forbruget registreres på din næste regning sammen med dit øvrige elforbrug.

 

Nu er det 600 gange nemmere at oplade på farten

Norlys har opkøbt den landsdækkende ladeoperatør Sperto. Det betyder, at du har adgang til over 600 nye ladepunkter fordelt over hele landet, hvis du har en opladningsaftale hos Norlys.

Du skal blot bruge din Norlys-ladebrik eller Norlys-ladekort, så afregnes forbruget automatisk på din næste regning. 

Priserne for opladning på Sperto-ladestandere, kan du finde her

Du finder alle ladepunkterne i appen Norlys Opladning. 

Brug appen Norlys Opladning

Norlys Opladning bliver din nye adgang til at tanke bilen op med strøm både derhjemme og på farten. I appen kan du søge efter og finde offentlige ladestandere, se ladepriser, hastigheder og tilgængelighed. 

Læs mere om Norlys Opladning

Brug din bilproducents ladenetværk

Du kan også altid benytte dig af din egen bilproducents opladningsservice. Det kan blandt andet være:

... og mange flere. De fleste tilbyder adgang til over 200.000 offentlige ladestandere på tværs af operatører i Danmark og Europa.

Sådan oplader du på farten

Norlys lynladere er i drift

Norlys fortsætter udbygningen af sit ladenetværk på tværs af Danmark, hvor de første lynladere nu er idriftsat. Lynladeren er den optimale løsning til dig, der gerne vil lade så hurtigt som muligt på farten, da den samlede effekt er mellem 90-240 kW. 

Find deres placering i app'en Norlys Opladning. Betaling foregår også via app'en eller med dit ladekort/-brik. 

 

Norlys ladekort

Bestiller du en ladeløsning fra Norlys, følger der et ladekort og en ladebrik med til brug på offentlige ladestandere. Ønsker du ikke en ladeløsning, men kun et ladekort til brug på offentlige ladestandere, så kan du bestille et særskilt ladekort.

Du kan se de offentlige ladestandere i Norlys opladning app.  

Bestil ladekort

Bestil din egen ladeløsning

Er du klar til at bestille en ladeboks og installation fra Norlys, så du hver dag kan starte med en fuldt opladet bil? Klik her og se, hvor nemt det er at komme i gang.

Bestil ladeløsning

Norlys investerer 1 milliard
i offentlige ladestandere

Der er behov for mange flere offentlige ladestandere, hvis Danmark skal understøtte den forventede vækst i elbiler. Norlys vil i løbet af de kommende 3 år investere 1 milliard kroner i opsætning af ladestandere i byer, ved motorveje og på landet.

Bliv klogere på din ladeløsning

Få inspiration om ladeløsninger og elbiler

Hvor finder jeg en ladestander?

Læs artikel

Opladning af elbil på offentlige steder

Læs artikel

Regler for opladning af elbiler

Læs artikel

Kort over offentlige ladestandere fra Norlys

På kortet nedenfor kan du se de ladestandere fra Norlys, som er offentligt tilgængelige. Du kan også se dem i app'en Norlys Opladning.

Minimer chat ikon Hvad vil du chatte om?

Internet, tv og streaming


El, opladning og naturgas

Chat Udvid chat ikon