Vi gør det nemt for din virksomhed at gøre det svært for hackere

Har din virksomhed helt styr på sikkerheden? Når du bestiller Erhvervsinternet Sikker, følger vores sikkerhedspakke til erhverv altid med. Den indeholder de vigtigste sikkerhedstiltag, som gør det enkelt for dig at beskytte din virksomhed. Bl.a. får du en Next-Generation Firewall (NGFW), DNS-filter og IPS.

Cybersikkerhed gjort enkelt
Skalerbar alt-i-en løsning
Professionelt hardware

Fortinet hardware

Med en Fortinet Erhvervsrouter får din virksomhed sikker hardware fra en af de førende virksomheder inden for cybersikkerhed. Routeren indeholder en robust firewall, og styresystemet er skabt til sikkerhed.

Next-Gen Firewall

Firewall’en er en kraftfuld, professionel Next Generation Firewall fra Fortinet. Som almindelige firewalls beskytter den virksomhedens netværk ved at blokere for mistænkelige IP-adresser og porte. Derudover har den et ekstra lag af beskyttelse mod kendte trusler (fx malware), som automatisk lægges på firewall’en.

It-sikkerhed kan være kompliceret.
Men løsningen er simpel

Med Erhvervsinternet Sikker får din virksomhed – ud over hurtigt og stabilt internet på 1 Gbit – indbygget firewall, integreret sikkerhedspakke, professionel serviceaftale og mulighed for cyberforsikring. Alt sammen i én enkel og fleksibel løsning, som vi af mange gode grunde kalder Erhvervsinternet Sikker.

Brug for rådgivning?

Få rådgivning og bestil internet til erhverv ved at ringe på 8820 8330.

Du kan også udfylde formularen, så ringer vi til dig hurtigst muligt.