Nem opladning til dine medarbejdere og gæster

Giv dine medarbejdere og gæster mulighed for at lade deres elbiler nemt og hurtigt med en eller flere ladestandere fra Norlys.

Fleksibel prissætning og hurtig support

Du kan hele tiden holde øje med indtjeningen fra dine ladestandere samt belægningen, og du har fleksibilitet i forhold til prissætningen. På den måde er du med til at styre, hvor hurtigt din ladeløsning er tjent hjem igen.

Hvis der opstår udfordringer med din ladeløsning, tager Norlys sig hurtigt af service og support, så du kan fokusere på din virksomhed.

tablet-ikon
Sæt en ladepris på egne vilkår
Giv noget ekstra til elbilisterne
Vær en del af den grønne omstilling

Lille og smart lader

Vores ladeboks er perfekt til foreningen med få brugere. Med en ladekapacitet på 11 kW egner denne boks sig bedst til de længere ladninger. Her lader du omkring 60 kilometer i timen. Der medfølger et ladekabel på hele 6 meter, så det er nemt at finde et godt sted til boksen. 

Elvi er let at betjene og giver dig mulighed for både fjernstyring, overvågning og automatisk start.

Populær og fleksibel lader

Vores ladestander har to praktiske udtag, der giver mulighed for opladning af to elbiler på samme tid. Hvert udtag er på 22 kW, hvilket giver mulighed for at lade omkring 120 kilometer i timen.

Den kan installeres på en væg eller fritstående på en pæl. Ladestanderen understøtter både 1-faset og 3-faset opladning og kan fjernstyres og overvåges digitalt. Ladestanderen har intelligent lastbalancering, hvilket sikrer optimal udnyttelse af strømkapaciteten - og begrænser udgifter til udvidelse af ledningsnettet.

Med en ladeløsning fra Norlys kan din virksomhed

  • Vælge om ladestanderne skal være skjulte eller offentlig tilgængelige

  • Selv sætte prisen - du vælger mellem/kombinerer en kWh-takst, en minuttakst og en opstartstakst

  • Se data på lademønstre og indtjening

  • Oplade via fx ladekort, ladebrikker eller app

  • Få Norlys til at klare afregningen af dine gæster

  • Få fuld refusion af elafgiften helt automatisk

Er du elektrisk efter en (eller flere) ladestander(e) i din virksomhed?

Vi hjælper dig med at skræddersy en ladeløsning, der passer til virksomhedens behov nu - og som nemt kan skaleres, hvis der bliver brug for det.Vil du vide, hvordan vi behandler vores data? Læs vores persondatapolitik