Fibernettet er motorvejen til det digitale landbrug

Hvis du arbejder med landbrug, kæmper du måske også med faldende priser, stigende (global) konkurrence og voksende administrationsbyrder. Det er svært at være på forkant, når du samtidig er oppe imod uforudsigelige kræfter som reguleringer, eksportkurver samt vind og vejr.

For de fleste landbrug er det altafgørende at forbedre effektiviteten. Og det er vigtigt at vide, hvor pengene bliver tjent, og hvor omkostningerne ligger begravet. Med digitale hjælpemidler er du pludselig i stand til at overvåge afgrøder, forbedre dyrevelfærden og øge maskiners ydeevne.

Det moderne landbrug er derfor afhængig af at bruge data og digitalisering til sin fordel.

Det stiller skarpe krav til din internetløsning:

  • Har I en hurtig og stabil internetforbindelse?

  • Har I hjælpen lige ved hånden, hvis internetforbindelsen fejler?

  • Har I en samlet og overskuelig løsning, der dækker arbejde, familie og fritid?

3 måder vi hjælper landbruget på

Driftssikkert internet

Få en fibernetforbindelse med 99,9 % oppetid, som gør det muligt at udnytte digitaliseringen til at optimere bedriften. 

Avanceret teknologi

En stærk internetforbindelse muliggør stabil overvågning af temperatur i staldene og hurtigere adgang til veterinær- og landbrugskonsulenter. 

Support døgnet rundt

Hvis du oplever fejl på forbindelsen, kan du fejlmelde døgnet rundt. Den hurtige hjælp sikrer, at du har kortest mulig nedetid.

Hvor digitale er de andre virksomheder i landbruget?

Lynhurtigt fibernet er er en fordel, når landbrugene skal leve op til krav om et effektivt og miljøvenligt landbrug. 60% af landbruget har fibernet, men når det gælder udnyttelser af det digitale potentiale, er landbrugene på niveau med de øvrige brancher.

Din virksomheds evne til at udnytte de nye digitale muligheder kan være afgørende for din konkurrenceevne. Men hvor langt er dine konkurrenter med digitaliseringen? Det får du svaret på i den rapport vi har udarbejdet sammen Teknologisk Institut.

Hent rapporten for virksomheder i landbruget eller hent den samlede rapport "Danske virksomheder udfordres af den digitale revolution".

Se hvordan Stillinggaard bruger teknologien til bedre dyrevelfærd og optimering af hverdagen

Ring mig op

Vi hjælper dig gerne med at vælge den rette løsning til dit behov. Udfyld formularen, og vi ringer dig op til en uforpligtende snak.

 

Digitalisering i andre brancher

Se hvordan andre brancher kan blive mere effektive, skabe lønsom vækst og sikre bedre kundeoplevelser med digitalisering.