Virksomhedsejer Jørgen Fransgård fik fibernet til landsbyen og dermed fiber til sin virksomhed

Som ejer af Fransgård Maskinfabrik i Fredbjerg vest for Aars ved Jørgen Fransgård, hvordan det er at drive en eksportvirksomhed med 50 ansatte uden en god internetforbindelse. Derfor satte han sig for at få fibernettet til byen – og det lykkedes.

 

 

 

 

 

 

 

 

Efter en god dialog med Norlys' (tidligere Eniig Fibers) erhvervsteam, som kunne se behovet for fiber i Fredbjerg, installerer Eniig fibernet i området i løbet af efteråret 2018, mindre end et halvt år efter fiberprojektet gik i mål.

”Alle hustande i byen har takket ja tak til fiber, så der har været en stor opbakning, og det fælles fiberprojekt har virkelig fremmet sammenholdet her i Udkantsdanmark” fortæller Jørgen Fransgård.

Fransgård Maskinfabrik eksporterer 90% af sin omsætning, så de er ofte i kontakt med udenlandske virksomheder. Mobildækningen i Fredbjerg og omegn er så dårlig, at byen har haft ministerbesøg på grund af den manglende dækning. Derfor glæder hele byen sig til hurtig og stabil fiber.

”Jeg ser frem til snart at kunne kommunikere hurtigt med mine kunder og samarbejdspartnere rundt om i verden, men jeg glæder mig mindst lige så meget til at kunne fremtidssikre min virksomhed IT-mæssigt,” slutter Jørgen Fransgård af.

 

Fakta

Med udgangspunkt i dygtige medarbejdere, et moderne produktionsapparat, en 10.000 kvm. stor fabrik og mere end 50 års erfaring i branchen tilbyder Fransgård et bredt udvalg af niche og specialmaskiner til mark, skov og vej.

Da maskinerne bliver udviklet i tæt samarbejde med firmaets kunder, er løsningerne præget af en særdeles praktisk og jordnær holdning til tingene: Stor driftssikkerhed, minimale krav til vedligeholdelse, lang levetid samt fokus på brugervenlighed – og alle produkter er gennemtestede.

Se mere om Fransgård Maskinfabrik her

Vil du sikre din virksomhed en stabil og hurtig bredbåndsforbindelse med hastighedsgaranti?

 

Danmark ligger i front, når det gælder digitale løsninger.

Er din virksomhed med fremme? Har I en lynhurtig og stabil internetforbindelse med samme høje up- og download, som sikrer onlinemøder uden knas på linjen og hurtige overførsler af tunge filer?

 

Se vores fiberpakker til virksomheder, hvor du også kan bestille fibernet online.

Se fiberpakker
Kontaktkort billede

Fri BikeShop

Hos Fri BikeShop i Haderslev er det nødvendigt med et velfungerende internet

Læs mere

Kontaktkort billede

Frontmatec

Nyt smidigt og fleksibelt telefonisystem skaber overblik ved Frontmatec

Se video

Kontaktkort billede

Letbæk Plast

Rådgivning om energiforbruget gav store besparelser hos Letbæk Plast

Læs mere