Komplet ladeløsning til dine behov

Med en ladeløsning fra Norlys er du i gode hænder. Vi skræddersyer den bedste løsning til dig og tager udgangspunkt i dit ladebehov og dit ladevindue, ligesom vi hjælper dig med balanceringen af ampere og den optimale placering af din nye ladestander. Vi er med hele vejen. Lige fra planlægning og rådgivning til installation, service og support. 

 

Service og døgnåben support

Du skal ikke selve tænke på at vedligeholde din ladestander – vi sørger for standardservice. Og har du brug for hjælp, er den lige ved hånden. Vores tekniske support sidder nemlig klar til at få dig godt videre hele døgnet rundt. 

 

Tjen penge på din ladeløsning

De timer, du ikke selv benytter din ladestander, har du mulighed for at åbne den for andre ladekunder. Din ladestander bliver dermed en del af Norlys' offentlige ladenetværk for ellastbiler på de tidspunkter, du selv vælger det. På den måde kan du gøre din ladeløsning til en forretning.

Her finder du ladestandere til tung transport

En ladeløsning fra Norlys giver dig adgang til vores offentlige ladenetværk for ellastbiler. Vi udvider løbende netværket, så det hele tiden bliver nemmere for dig at lade på farten.

Lynladeren til skalerbare netværk

Vores lynlader er den bedste løsning til tung transport. Ladestanderen kommer med to udtag, så to lastbiler kan lade samtidig.

Ladehastigheden er skalérbar, så du selv vælger den effekt, der passer til din lokation og behov. Fx er der ikke behov for at lade lige så hurtigt, mens lastbilerne er på depotet, som hvis lastbilen skal lade, mens den er på farten. Opladning skal ikke være en hindring for forretningen – det skal passe til køre-hviletider.

Laderen har intelligent lastbalancering, hvilket sikrer optimal udnyttelse af strømkapaciteten og reducerer udgifterne til udvidelse af ledningsnettet.

Er du elektrisk efter en (eller flere) ladestander(e)?

Vi hjælper dig med at skræddersy en ladeløsning, der passer til virksomhedens behov nu - og som nemt kan skaleres, hvis der bliver brug for det.Vil du vide, hvordan vi behandler vores data? Læs vores persondatapolitik