Har I råd til tabte ordrer?

I bygge- og anlægsbranchen er medarbejderne ofte på farten og arbejder langt væk fra kontoret. Derfor er hurtig kommunikation et must.

Desuden er konkurrencen intensiv og udfordrer din virksomheds ambitioner om vækst. Hver kunde tæller. Men hvis I mister opkald på telefonerne, kan I potentielt tabe nye ordrer.

Det stiller en række krav til jeres telefoni- og omstillingsløsning:

  • Hvor godt er I sikret mod tabte opkald?

  • Hvordan sikrer I hurtig og effektiv kundeservice?

  • Hvordan sikrer I effektiv kommunikation mellem kontor og byggeplads?

3 måder vi hjælper byggebranchen på

Ingen tabte opkald

Ubegrænset antal indgående linjer sikrer, at kunderne altid kommer igennem og får jeres velkomsthilsen. 

Bedre kundebetjening

Kunderne bliver altid mødt af en professionel velkomsthilsen, når de ringer til jer – og du kan nemt viderestille dem til den rigtige medarbejder fra vores app. 

Tjek hvem der er ledig nu

Ingen ringer nogensinde forgæves, fordi du altid kan se om, og hvornår, en kollega er ledig fra app’en. Med få klik fra din smartphone kan du omstille til en ledig kollega.

Hvor digitale er de andre virksomheder i bygge- og anlægsbranchen?

Håndværket i bygge- og anlægsbranchen er svært at digitalisere. Men alle de logistiske, administrative og kommunikative opgaver rundt om håndværket kan du med fordel digitalisere.

Det kan gøre både dig og dine kollegaer langt mere effektive, frigive mere tid til selve håndværket og skabe lønsom vækst.

Din virksomheds evne til at udnytte de nye digitale muligheder kan være afgørende for din konkurrenceevne. Men hvor langt er dine konkurrenter med digitaliseringen? Det får du svaret på i den rapport vi har udarbejdet sammen med Teknologisk Institut.

Hent rapporten for bygge- og anlægsbranchen eller hent den samlede rapport "Danske virksomheder udfordres af den digitale revolution".

BR-EL leverer lokal kundeservice
med telefoniløsning

"I dag har vi en totalløsning fra Norlys erhverv. Vores internetforbindelse er stabil og hurtig på alle vores lokationer. Derudover har vi ip-telefoni med omstilling og velkomsthilsen. 

Det er en stor del af vores kundeservice at være lokalt forankrede, og det hjælper telefoniløsningen os med at være." 

 

Bent Rasmussen
Autoriseret el-installatør, BR-EL

Ring mig op

Vi hjælper dig gerne med at vælge den rette løsning til dit behov. Udfyld formularen, og vi ringer dig op til en uforpligtende snak.

 

Digitalisering i andre brancher

Se hvordan andre brancher kan blive mere effektive, skabe lønsom vækst og sikre bedre kundeoplevelser med digitalisering.