Nem og intelligent opladning
med Norlys Opladningsapp

Med Norlys Opladningsappen har du nem og intelligent opladning lige ved hånden. Og så kan du vælge mellem mere end 600.000 offentlige ladepunkter, når du er på farten – både i Danmark og Europa.

Du kan også bruge appen til offentlig opladning, selvom du ikke er kunde hos Norlys. Hent appen her.

Gør appen klogere

Du kan tilføje din bil i appen. Det betyder, at du registrerer præcis, hvilken bilmodel du har, og på den måde giver du appen mulighed for at trække data om batteriets størrelse og ladeeffekt, som blandt andet kan bruges til at udregne, hvor lang tid det tager at oplade batteriet.

Det er det, der er med til at give appen viden og dermed give dig mere intelligente funktioner. 

Intelligent opladning

Ønsker du at oplade når strømmen er billigst? Eller betyder det også noget for dig, hvor grøn strømmen er? Med intelligent opladning (Smart Charge) i Norlys Opladningsappen vælger du selv, hvad der er vigtigst for dig – og hvornår din bil skal være ladet op og klar til brug. Så klarer appen resten.

Vælg mellem tre præferencer, når du sætter din ladeprofil:

  • Spar penge

  • Reducer CO2-udledning

  • Mest strøm fra vedvarende energi

Følg dit forbrug direkte i Norlys Opladningsappen

Du kan følge dit forbrug og se dine betalinger direkte i appen. Her får du overblik over alle dine ladesessioner og kan se, hvor mange kWh du har brugt og til hvilken pris.

Du kan også følge prognoserne for den rå elpris frem i tid og for det forventede CO2-niveau og forbrug af vedvarende energi. 

Pengene trækkes automatisk på din næste regning.

Se videoer og bliv klogere på, hvad appen kan

Vil du vide mere om, hvordan Norlys Opladningsapp fungerer, og hvad den kan? Vi har samlet en række videoer, hvor du kan blive klogere på, hvilke funktioner appen har før opladning, under opladning og efter opladning. 

Se guides