Nem opladning til dine medarbejdere og gæster

Giv dine medarbejdere og gæster mulighed for at lade deres elbiler nemt og hurtigt med en eller flere ladestandere fra Norlys.

Fleksibel prissætning og hurtig support

Du kan hele tiden holde øje med indtjeningen fra dine ladestandere samt belægningen, og du har fleksibilitet i forhold til prissætningen.

Hvis der opstår udfordringer med din ladeløsning, tager Norlys sig hurtigt af service og support, så du kan fokusere på din virksomhed.

tablet-ikon
Sæt en ladepris på egne vilkår
Giv noget ekstra til elbilisterne
Vær en del af den grønne omstilling

Populær og fleksibel lader

Vores ladestander har to praktiske udtag, der giver mulighed for opladning af to elbiler på samme tid. Hvert udtag er på 22 kW, hvilket giver mulighed for at lade omkring 120 kilometer i timen.

Den kan installeres på en væg eller fritstående på en pæl. Ladestanderen understøtter både 1-faset og 3-faset opladning og kan fjernstyres og overvåges digitalt. Ladestanderen har intelligent lastbalancering, hvilket sikrer optimal udnyttelse af strømkapaciteten - og begrænser udgifter til udvidelse af ledningsnettet.

Lynladeren til skalerbare netværk

Vores lynlader er den bedste løsning til de brugere, der lader på farten eller aflægger kortere besøg. Ladestanderen kommer med to udtag, så to biler kan lade samtidig.

Ladehastigheden er skalérbar, da du selv vælger den effekt, der passer til din lokation og dine brugere. Her deles bilerne om ladestanderens samlede effekt, som er mellem 90-240 kW (effekten øges i moduler á 30 kW). En effekt på 150 kW, giver dig omkring 139 kilometer i hjulene.

Lynladeren har en 15" touchskærm, som kan betjenes på flere sprog. Vi sørger for automatisk softwareopdatering.

Troniq Modular har naturligvis også intelligent lastbalancering, hvilket sikrer optimal udnyttelse af strømkapaciteten og reducerer udgifterne til udvidelse af ledningsnettet.

På udkig efter en løsning til flåde- og firmabiler?

Vi har også ladeløsninger til flåde- og firmabiler, som vi kan sammensætte efter din virksomheds behov. 

Løsninger til firmabiler

Er du elektrisk efter en (eller flere) ladestander(e) i din virksomhed?

Vi hjælper dig med at skræddersy en ladeløsning, der passer til virksomhedens behov nu - og som nemt kan skaleres, hvis der bliver brug for det.Vil du vide, hvordan vi behandler vores data? Læs vores persondatapolitik