Kom godt
og sikkert fra start

Når du bestiller en ladeløsning fra Norlys, får du en ladeboks, der er utrolig nem at betjene og som passer til de fleste elbiler og plug-in hybridbiler. Installationen behøver du ikke at bekymre dig om, for den tager vi os af, og vi sørger naturligvis for, at den lever op til alle gældende krav.

tablet-ikon
Fjernstyring og overvågning
Automatisk start
Kompakt og flot design

Fakta om ladeboksen

Ladeboksen, der følger med vores ladeløsning, er en fiks lille sag. Faktisk er den en af de mindste på markedet. Den lille størrelse og det medfølgende ladekabel på hele 6 meter (type 2 stik), gør det nemt at placere ladeboksen lige der, hvor du gerne vil have den.

Med den intelligente ladeboks kan du både fjernstyre og overvåge opladningen. Hvis du også har en FlexEl-elaftale hos os, kan du f.eks. sætte den til at oplade automatisk hver nat – hvor strømmen ofte er billigere.

Både ladeboksen og ladekablet er godt forberedt på det danske vejr, og lidt til. De klarer uden problemer temperaturer fra -25 til 45 grader. 

Ladeboksen har type 2-ladestik

Vores ladeboks har et fastmonteret ladekabel med et type 2-ladestik. Type 2-stikket er det mest almindelige ladekabel til elbiler i Danmark og Europa, og de fleste elbiler har dette stik.

Har du en ældre elbil eller hybridbil, som kræver type 1-stik, kan du desværre ikke bruge vores ladeboks.

Installation du kan være tryg ved

Når du bestiller en ladeløsning fra Norlys, følger der en standardinstallation med i prisen. Vores erfarne, autoriserede elektrikere sørger for en pæn og fejlfri installation, hvor de eksempelvis skjuler kabelføringen. Du får: 

  • Rådgivning om den bedste placering af ladeboksen.

  • Op til 10 meter kabelføring (5G6 mm2) fra eltavlen til ladeboksen.

  • Installation af kombirelæ 20A med fejlstrømsafbryder (automatisk afbryder).

  • Opsætning, tilslutning, konfigurering og test af ladeboksen.

  • Vejledning i, hvordan ladeboksen og appen fungerer.

  • Nedtagning af evt. eksisterende ladeboks.

 

Hvis du har nogle særlige behov på din installationsadresse, kan du vælge en udvidet installation af din ladeboks. Det kan f.eks. være, at du har brug for en længere kabelføring eller gravearbejde. Dette har du mulighed for at aftale direkte med installatøren. Erfaringen viser, at 9 ud af 10 kunder kan nøjes med en standardinstallation.

Bliv klogere på vores opladningsapp

Norlys Opladning bliver din nye adgang til at tanke bilen op med strøm både derhjemme og på farten. Du får bl.a. adgang til mere end 600.000 offentlige ladepunkter og du kan planlægge din opladning derhjemme samt følge dit forbrug direkte i appen.

Læs mere om appen

Har du en eksisterende ladeboks?

Har du en ladeboks i forvejen, er det nemt, hurtigt og billigt at skifte den ud med en fra Norlys. Vi kan i mange tilfælde genbruge din eksisterende installation. Det sparer både tid og ressourcer - og du sparer penge. 

For at matche vores høje krav til kvalitet og sikkerhed skal kablet fra din eltavle til din ladeboks minimum være et 5*4 mm2 kabel (til en 11kW ladeboks). Kablet må ikke forsyne andet end ladeboksen, fx andre stikkontakter, lyskilder eller hårde hvidevarer. Derudover skal det kombirelæ, der forsyner din nuværende ladeboks, være på minimum 20A. Hvis det ikke er det, opgraderer vi uden beregning. Du skal dog være opmærksom på, at hvis er ikke er plads til dette i din eltavle, kan der være behov for at opsætte en undertavle, som har en merudgift på 380 kr. inkl. moms.

Elbil for begyndere

Er livet med elbil noget for dig? Det hjælper vi dig med at finde ud af. Vi har nemlig lavet et stort inspirationsunivers til dig, der endnu ikke har taget springet mod elbilen – men som overvejer at gøre det.

Læs mere