Har dine medarbejdere optimale betingelser på hjemmekontoret?

Medarbejderbredbånd er arbejdsgiverbetalt internet til ansatte, der ønsker fleksibiliteten til at kunne arbejde hjemmefra. Skal dine medarbejdere også have en produktiv og gnidningsfri dag på hjemmekontoret, uanset hvor i landet de bor? Norlys leverer stabilt og hurtigt internet, der når ud i alle hjemmets hjørner – også i hyggehulen. 

tablet-ikon
Overblik i selvbetjening
bredbånd-ikon
Højeste stabilitet
Professionel kundeservice
elpriser-ikon
Fleksibel fakturaservice

En fordel for både medarbejder og virksomhed


Der er meget mere i at arbejde hjemmefra end blot at sidde foran en skærm. Vi har derfor samlet konkret viden for at klæde dig bedre på både som medarbejder og som arbejdsgiver. Du kan læse om fordele med medarbejderbredbånd, få gode råd til online møder, læse hvad generation X, Y og Z forventer af en arbejdsgiver, og hvordan du som leder sikrer deres arbejdsglæde, få gode råd til at lede på distancen etc. Klik dig ind på siderne, og bliv klogere.

For medarbejdere

Med firmabetalt internet forbedrer din virksomhed balancen mellem medarbejdernes arbejds- og privatliv. Og du får en hjemmearbejdsplads med stabilt og hurtigt internet.

Derudover er der mange fordele ved at kunne arbejde hjemmefra. Bliv klogere på, hvad en hjemmearbejdsplads kan tilbyde dig, og bliv inspireret af vores blogartikler om ergonomi, ønsker og forventninger til en arbejdsplads fra generation X. Y og Z, arbejdsglæde etc. Læs mere inde på siden.

Gå til side for medarbejdere

For virksomheder

Med en hjemmearbejdsplads kan dine medarbejdere arbejde effektivt hjemmefra med hurtigt og stabilt internet. I kan hurtigt sende og modtage store mængder data samt holde online videomøder. 

Når I som virksomhed tilbyder en hjemmearbejdsplads, kan I tiltrække og fastholde medarbejdere fra et større geografisk område. Det forudsætter en leder, der kan lede på distancen og sikre en høj arbejdsglæde  - også på tværs af forskellige generationer. Læs mere inde på siden.

Gå til side for virksomheder

Bliv klogere på cybersikkerhed

Har du styr på det nye EU-direktiv NIS2, modstandsdygtighed over for cybertrusler og det danske trusselsbillede? Hør tre oplæg om cybersikkerhed fra førende eksperter i IT-branchen.

Se oplæggene

Hvordan er beskatningsreglerne for medarbejderbredbånd?

Så længe internetforbindelsen giver adgang til virksomhedens interne netværk og funktioner, kan arbejdsgiveren skattefrit stille internetforbindelse til rådighed for medarbejderen.

Læs mere på skat.dk

Vil du høre mere om medarbejderbredbånd?

Ring til os på tlf. 8830 3080 eller udfyld formularen, så ringer vi til dig hurtigst muligt. 

Få nyheder direkte i indbakken

Skriv dig op til Norlys' erhvervsnyhedsbrev og få vores bedste tips, nyheder og viden i din indbakke.

Du får blandt andet invitationer til arrangementer, kvartalsnyt om elmarkedet samt nyheder inden for internet-, telefoni- og energimarkedet.

Tilmeld nyhedsbrev

Spørgsmål og svar
om medarbejderbredbånd

 

Kan Norlys overtage min nuværende internetforbindelse?

Oftest, ja. Norlys arbejder sammen med energiselskaber i hele landet. Det er til din fordel, da vi for det meste bare overtager din nuværende forbindelse (hjemmeopkobling), uden at du skal have nye installationer.  

Hvad er leveringstiden på medarbejderbredbånd?

Hvis der skal graves fibernet ved etablering, er leveringstiden typisk op til 8 uger, fra du bestiller. Ligger det hele klar på din nye adresse, går det væsentligt hurtigere.

Kan jeg bestille ekstra hastighed til min hjemmeopkobling?

Ja, har du fx en 100 Mbit/s forbindelse, er det muligt at opgradere til fx 300 Mbit/s og betale differencen. Kontakt gerne Norlys Erhvervskundeservice på 8830 3080 for nærmere info og bestilling.

Er standard wifi inkluderet, når jeg har medarbejderbredbånd?

Ja, du vil få standard wifi via din fiberbox, dit modem eller din eksterne router.

Kan jeg tilkøbe wifi-enheder privat?

Ja, det kan du. Med firmabetalt internet fra Norlys, har du mulighed for at tilkøbe ekstra wifi-enheder til 20 kr pr. stk. pr. måned, hvis du bor i Norlys' dækningsområde.

Du kan bestille private tilkøb ved at kontakte Norlys Erhvervskundeservice på 8830 3080.

Hvor mange wifi-enheder kan jeg vælge til min husstand?

Du kan højst have 4 wifi-enheder pr. husstand. Får du fx to enheder med i din firmaaftale, kan du tilvælge to ekstra enheder.

Skal der graves fibernet på min nye bopæl?

Hvis du kan få fibernet, og der ikke er et fiberkabel ved soklen, skal der etableres fiberkabel ind til din bolig. 

Er du bosat i Norlys' dækningsområde, kan du læse om installation af fiber her

Skal der etableres coax på min nye bopæl?

Hvis du kan få coax internet, etablerer vi forbindelsen fra gadeskab til nærmeste facade. Du skal selv stå for nedgravning af stikledning.

Jeg har meldt flytning. Hvornår får jeg internet på min nye adresse?

Hvis der skal graves fibernet ved etablering, er leveringstiden typisk op til 8 uger, fra du bestiller. Men ligger det hele klar på din nye adresse, går det væsentligt hurtigere. Vi kontakter dig med en præcis leveringstid. 

Hvordan installerer jeg det tilsendte udstyr til kabelnet (TDC coax)?

Du kan se, hvordan du installerer din router til kabelnettet (coax) i vores video kvikguide

Hvordan installerer jeg det tilsendte udstyr til fiber på TDC net?

Du kan finde svaret i vores video kvikguide

Hvordan sætter jeg mine wifi-enheder op?

Du kan finde svaret i vores kvikguide

Hvordan opdeler jeg wifi på min Icotera-router

Du kan finde svaret i vores video kvikguide