El og gasKundeservice
70 15 16 70
Internet og tvKundeservice
70 33 20 33
Hovednummer
70 11 50 00
Annuller

Har dine medarbejdere optimale betingelser på hjemmekontoret?

Medarbejderbredbånd er arbejdsgiverbetalt internet til ansatte, der ønsker fleksibiliteten til at kunne arbejde hjemmefra. Skal dine medarbejdere også have en produktiv og gnidningsfri dag på hjemmekontoret, uanset hvor i landet de bor? Norlys leverer stabilt og hurtigt internet, der når ud i alle hjemmets hjørner – også i hyggehulen.

Medarbejderbredbånd giver tilfredse medarbejdere

Hos Norlys leverer vi hurtigt og stabilt internet til hjemmekontorer over hele landet, så du kan samle alle dine forbindelser i én rammeaftale og få én samlet faktura. Og har du og dine medarbejdere på rammeaftalen brug for professionel service og support, er vi kun et opkald væk.

tablet-ikon
Overblik i selvbetjening
bredbånd-ikon
Højeste stabilitet
Professionel kundeservice
elpriser-ikon
Fleksibel fakturaservice

En fordel for både medarbejder og virksomhed


Der er meget mere i at arbejde hjemmefra end blot at sidde foran en skærm. Vi har derfor samlet konkret viden for at klæde dig bedre på både som medarbejder og som arbejdsgiver. Du kan læse om fordele med medarbejderbredbånd, få gode råd til online møder, læse hvad generation X, Y og Z forventer af en arbejdsgiver, og hvordan du som leder sikrer deres arbejdsglæde, få gode råd til at lede på distancen etc. Klik dig ind på siderne, og bliv klogere.

For medarbejdere

Med firmabetalt internet forbedrer din virksomhed balancen mellem medarbejdernes arbejds- og privatliv. Og du får en hjemmearbejdsplads med stabilt og hurtigt internet.

Derudover er der mange fordele ved at kunne arbejde hjemmefra. Bliv klogere på, hvad en hjemmearbejdsplads kan tilbyde dig, og bliv inspireret af vores blogartikler om ergonomi, ønsker og forventninger til en arbejdsplads fra generation X. Y og Z, arbejdsglæde etc. Læs mere inde på siden.

Gå til side for medarbejdere

For virksomheder

Med en hjemmearbejdsplads kan dine medarbejdere arbejde effektivt hjemmefra med hurtigt og stabilt internet. I kan hurtigt sende og modtage store mængder data data samt holde online videomøder. 

Når I som virksomhed tilbyder en hjemmearbejdsplads, kan I tiltrække og fastholde medarbejdere fra et større geografisk område. Det forudsætter en leder, der kan lede på distancen og sikre en høj arbejdsglæde  - også på tværs af forskellige generationer. Læs mere inde på siden.

Gå til side for virksomheder

Se Henrik og Marco fortælle om medarbejderbredbånd fra Norlys i videoen herunder:

Hvad er beskatningsreglerne for medarbejderbredbånd?

Så længe internetforbindelsen giver adgang til virksomhedens interne netværk og funktioner, kan arbejdsgiveren skattefrit stille internetforbindelse til rådighed for medarbejderen.

Læs mere på skat.dk

Vil du høre mere om medarbejderbredbånd?

Ring til os på tlf. 8830 3080 eller udfyld formularen, så ringer vi til dig hurtigst muligt. 

Få ergonomiske tips til hjemmekontoret

Når du og dine medarbejdere arbejder hjemmefra, er det vigtigt at have ergonomien i orden. Få 3 ergonomiske tips til, hvordan I bedst muligt undgår slid og belastninger på grund af dårlige arbejdsstillinger. Det hele handler nemlig ikke kun om, at den bedste arbejdsstilling er den næste.

Læs mere her

Spørgsmål og svar
om medarbejderbredbånd

 

Kan Norlys overtage min nuværende internetforbindelse?

Oftest, ja. Norlys arbejder sammen med energiselskaber i hele landet. Det er til din fordel, da vi for det meste bare overtager din nuværende forbindelse (hjemmeopkobling), uden at du skal have nye installationer.  

Hvad er leveringstiden på medarbejderbredbånd?

Hvis der skal graves fibernet ved etablering, er leveringstiden typisk op til 8 uger, fra du bestiller. Ligger det hele klar på din nye adresse, går det væsentligt hurtigere.

Kan jeg bestille ekstra hastighed til min hjemmeopkobling?

Ja, har du fx en 100 Mbit/s forbindelse, er det muligt at opgradere til fx 300 Mbit/s og betale differencen. Kontakt gerne Norlys Erhvervskundeservice på 8830 3080 for nærmere info og bestilling.

Er standard wifi inkluderet, når jeg har medarbejderbredbånd?

Ja, du vil få standard wifi via din fiberbox, dit modem eller din eksterne router.

Kan jeg tilkøbe SuperWifi privat?

Ja, det kan du. Med firmabetalt internet fra Norlys, har du mulighed for at tilkøbe ekstra wifi-enheder til 20 kr pr. stk. pr. måned, hvis du bor i Norlys' dækningsområde.

Privat tilkøb er igennem Norlys Erhvervskundeservice på 8830 3080.

Hvor mange SuperWifi-enheder kan jeg vælge til min husstand?

Du kan højst have 4 SuperWifi-enheder pr. husstand. Får du fx to enheder med i din firmaaftale, kan du tilvælge to ekstra enheder.

Skal der graves fibernet på min nye bopæl?

Hvis du kan få fibernet, og der ikke er et fiberkabel ved soklen, skal der graves fiberkabel ind til din bolig. Det klarer vi for dig.

Skal der etableres coax på min nye bopæl?

Hvis du kan få coax internet, etablerer vi forbindelsen fra gadeskab til nærmeste facade. Du skal selv stå for nedgravning af stikledning.

Jeg har meldt flytning. Hvornår får jeg internet på min nye adresse?

Hvis der skal graves fibernet ved etablering, er leveringstiden typisk op til 8 uger, fra du bestiller. Men ligger det hele klar på din nye adresse, går det væsentligt hurtigere. Vi kontakter dig med en præcis leveringstid. 

Hvordan installerer jeg det tilsendte udstyr til kabelnet (TDC coax)?

Du kan se, hvordan du installerer din router til kabelnettet (coax) i vores video kvikguide

Hvordan installerer jeg det tilsendte udstyr til fiber på TDC net?

Du kan finde svaret i vores video kvikguide

Hvordan sætter jeg mine SuperWifi-enheder op?

Du kan finde svaret i vores video kvikguide

Hvordan opdeler jeg wifi på min Icotera-router

Du kan finde svaret i vores video kvikguide

Kontakt Norlys erhvervs kundeteams


Har du brug for hjælp vedrørende dit abonnement, spørgsmål til din faktura eller spørgsmål til, hvordan din virksomhed laver en medarbejderbredbåndsaftale med os, sidder vi klar til at hjælpe dig. Har du spørgsmål af teknisk karakter fx til dit netværk eller wifi, er vi også kun et opkald væk - alle ugens syv dage. 

Kundeservice


Tlf: 8830 3080

Mandag-torsdag kl. 8-16
Fredag kl. 8-15

Teknisk support

Tlf.: 8830 3080 

Mandag-fredag kl. 7-21
Lørdag-søndag kl. 9-17
Helligdage kl. 9-17

Minimer chat ikon Hvad vil du chatte om?

Internet, tv og streaming


El, opladning og naturgas

Chat Udvid chat ikon