El og gasKundeservice
70 15 16 70
Internet og tvKundeservice
70 33 20 33
Hovednummer
70 11 50 00
Annuller

Vi får rigtig mange opkald

Der er lige nu mange spørgsmål til energikrisen, priser og el- og gasregningen. Derfor er der et stort pres på vores telefoner, og du vil kunne opleve meget lang kø.

Men måske kan du finde svar på dine spørgsmål her:

Du skal ikke selv fylde dit naturgasfyr

Fyrer du med olie, piller, træ eller anden form for fast brændsel, slipper du ikke for at fylde op med brændsel indimellem. Det slipper du helt for at tænke over, hvis du har et naturgasfyr. 

På grund af krigen i Ukraine og usikkerheden på markedet sælger vi i øjeblikket kun vores mest populære produkt: FlexGas. FlexGas afspejler dagsprisen på gasbørsen, så når prisen på gasbørsen falder, så falder din pris og omvendt. Du har desuden mulighed for at tilkøbe biogas som tilvalgsprodukt og dermed medvirke til at øge efterspørgslen efter biogas, som er et grønnere alternativ end naturgas.

gas-ikon
Mulighed for BioGas
drift-ikon
Mulighed for serviceaftale
Ingen binding

Krigen i Ukraine er fortsat hovedårsagen til de høje gaspriser

Gasprisen i Europa er fortsat på et meget højt niveau. Dette skyldes lige nu primært følgende faktorer:

 • Gasforsyningen fra Rusland til Europa er reduceret til 20%, men markederne frygter at gasforsyningen på et tidspunkt bliver lukket helt, hvilket kan ramme Europa hårdt.
 • Der er kommet mindre flydende naturgas (LNG) vores vej, da der tidligere på sommeren opstod brand på en stor LNG terminal i USA, som er storleverandør af flydende gas til Europa.
 • Pga. Covid-19 har der været afholdt mere vedligeholdelsesarbejde på gasproduktionsfelter end i tidligere år, hvilket har medvirket til, at der er kommet mindre gas til Europa fra fx Norge.
 • Da gasforsyningen fra Rusland har været reduceret, er afhængigheden af norsk gas steget. Flere af disse gasproduktionsfelter har været ramt af udfald og dette rammer ekstra hårdt nu, hvor der kommer mindre gas fra Rusland.
 • For at sikre, at de tyske gaslagre kan nå at blive fyldte inden vinteren, har den tyske stat overtaget mange af de ubenyttede russiske gaslagre i Tyskland. Gassen til påfyldning af disse lagre køber staten i det tyske spotmarked, hvilket er med til at presse gasprisen op.

Vi forventer fortsat en gaspris på et højt niveau ind i 2023.

Opdateret 10. august 2022.

Sænk varmeregningen med vores sparetips

Overvejer du at udskifte dit fyr med en varmepumpe?

Der er mange gode grunde til at skifte dit fyr ud med en varmepumpe:

 • Du sparer penge på din varmeregning

 • Du passer på klimaet og miljøet

 • Du slipper for vedligehold (udover et årligt servicetjek)

 • Du skal ikke længere bestille olie eller fylde brændsel på - anlægget kører af sig selv

Snart åbner vi for et nye samarbejde med Bodil Energi. Bodil Energi er eksperter i varmepumper og hjælper med alt fra rådgivning til installation og service. Skriv dig op til vores varmepumpe nyhedsbrev og få besked, så snart der er nyt.

Støt den grønne omstilling – tilvælg BioGas

Med BioGas fra Norlys sikrer du en miljøvenlig kilde til opvarmning, da du opvarmer din bolig med et CO2-besparende genbrugsprodukt.

Biogassen er hovedsageligt fremstillet af husdyrgødning og organisk affald fra landbrug og industri.

Formålet er at få det meste ud af Jordens ressourcer. Og du er i den grad med til at støtte den grønne omstilling, når du bestiller BioGas fra Norlys.

Læs mere om biogas

Få ro i maven med en serviceaftale

Du får mest ud af naturgassen og sikrer samtidig dit naturgasfyr en lang levetid, hvis du bestiller en serviceaftale hos Norlys. Vi tilbyder dig en to-årig serviceaftale med masser af fordele.

Fordele ved en serviceaftale:

 • Du får hurtig hjælp, hvis du oplever problemer med dit gasfyr

 • En godkendt servicepartner efterser og vedligeholder fyret jævnligt, så du kan føle dig helt tryg

 • Du får det optimale ud af naturgassen og et driftssikkert gasfyr

 • Eventuelle driftsproblemer bliver opdaget, inden de udvikler sig til dyre reparationer

Vil du være sikker på at få hurtig hjælp, hvis dit gasfyr går i stå?

Vil du vide lidt mere?

Hvor længe vil gasprisen være så høj?

Det er ikke til at forudsige, hvor længe prisen på gas fortsat er høj. Som du kan læse ovenfor er der flere forskellige faktorer, som spiller en rolle for prisen.

Er det kun Norlys’ priser, der er så høje lige nu?

Det er hele gas- og elmarkedet i Danmark og mange steder i Europa, der er ramt af høje prisstigninger. Derfor er prisen på gas og el høj, uanset hvem du er kunde hos. Du kan læse mere om, hvordan din gaspris er sammensat her.

Har Norlys et alternativ til naturgas?

Overvejer du at skifte dit gasfyr, oliefyr eller pillefyr ud med en varmepumpe? Det er der mange gode grunde til at gøre. Foruden din egen besparelse på varmeregningen, er du samtidig med til at passe på klimaet ved at reducere din CO2-udledning markant.

Vi er lige på trapperne med et samarbejde med Bodil Energi. Bodil er eksperter i varmepumper og hjælper med alt fra rådgivning og installation til service og papirarbejde. Tilmeld dig vores nyhedsbrev om varmepumper og få besked, så snart der er nyt. 

Er du i tvivl, om du har den rette naturgasaftale til dine behov?

Få et gratis og uforpligtende pristjek på din naturgasaftale. Vi tjekker sammen med dig, hvilken aftale, der bedst betaler sig for dig og din husstand - og sikrer, at du har en attraktiv naturgasaftale.

Udfyld formularen, så ringer vi dig op

Du giver nu Norlys Energi A/S samtykke til, at vi må kontakte dig én gang med et uforpligtende tilbud. Du kan læse, hvordan vi behandler data i vores persondatapolitik.