El og gasKundeservice
70 15 16 70
Internet og tvKundeservice
70 33 20 33
Hovednummer
70 11 50 00
Annuller

Bestil naturgas

Naturgas er en nem måde at opvarme sit hjem på. Se alle fordelene og bestil din naturgasaftale her.

Salg af naturgas til fast pris er sat på pause

Gasprisen er stærkt påvirket af de usikkerheder, der opstår som følge af krigen i Ukraine. Vi har derfor valgt midlertidigt at sætte salget af fastpriser på naturgas på pause, idet vi ikke kan stille en fastpris, da prisen på gas ændrer sig konstant.

Det er vanskeligt at forudsige, hvad der kommer til at ske i den kommende tid, men vi følger situationen tæt og vil åbne for salget af fastpriser igen så hurtigt som muligt.

Vi tilbyder selvfølgelig stadig vores mest populære gasprodukt FlexGas.

FlexGas

19,92
kr./m3
 • Ingen binding
 • Din gaspris følger markedet
Mulighed for at tilvælge BioGas

Krigen i Ukraine er fortsat hovedårsagen til de høje gaspriser

Gasprisen i Europa er fortsat på et meget højt niveau. Dette skyldes lige nu primært følgende faktorer:

 • Gasforsyningen fra Rusland til Europa er reduceret til 20%, men markederne frygter at gasforsyningen på et tidspunkt bliver lukket helt, hvilket kan ramme Europa hårdt.
 • Der er kommet mindre flydende naturgas (LNG) vores vej, da der tidligere på sommeren opstod brand på en stor LNG terminal i USA, som er storleverandør af flydende gas til Europa.
 • Pga. Covid-19 har der været afholdt mere vedligeholdelsesarbejde på gasproduktionsfelter end i tidligere år, hvilket har medvirket til, at der er kommet mindre gas til Europa fra fx Norge.
 • Da gasforsyningen fra Rusland har været reduceret, er afhængigheden af norsk gas steget. Flere af disse gasproduktionsfelter har været ramt af udfald og dette rammer ekstra hårdt nu, hvor der kommer mindre gas fra Rusland.
 • For at sikre, at de tyske gaslagre kan nå at blive fyldte inden vinteren, har den tyske stat overtaget mange af de ubenyttede russiske gaslagre i Tyskland. Gassen til påfyldning af disse lagre køber staten i det tyske spotmarked, hvilket er med til at presse gasprisen op.

Vi forventer fortsat en gaspris på et højt niveau ind i 2023.

Opdateret 10. august 2022.

Sænk varmeregningen med vores sparetips

Vil du vide lidt mere?

Hvor længe vil gasprisen være så høj?

Det er ikke til at forudsige, hvor længe prisen på gas fortsat er høj. Som du kan læse ovenfor er der flere forskellige faktorer, som spiller en rolle for prisen.

Er det kun Norlys’ priser, der er så høje lige nu?

Det er hele gas- og elmarkedet i Danmark og mange steder i Europa, der er ramt af høje prisstigninger. Derfor er prisen på gas og el høj, uanset hvem du er kunde hos. Du kan læse mere om, hvordan din gaspris er sammensat her.

Støt den grønne omstilling – tilvælg BioGas

Med BioGas fra Norlys sikrer du en miljøvenlig kilde til opvarmning, da du opvarmer din bolig med et CO2-besparende genbrugsprodukt.

Biogassen er hovedsageligt fremstillet af husdyrgødning og organisk affald fra landbrug og industri.

Formålet er at få det meste ud af Jordens ressourcer. Og du er i den grad med til at støtte den grønne omstilling, når du bestiller BioGas fra Norlys.

Læs mere om biogas

Få ro i maven med en serviceaftale

Du får mest ud af naturgassen og sikrer samtidig dit naturgasfyr en lang levetid, hvis du bestiller en serviceaftale hos Norlys. Vi tilbyder dig en to-årig serviceaftale med masser af fordele.

Fordele ved en serviceaftale:

 • Du får hurtig hjælp, hvis du oplever problemer med dit gasfyr

 • En godkendt servicepartner efterser og vedligeholder fyret jævnligt, så du kan føle dig helt tryg

 • Du får det optimale ud af naturgassen og et driftssikkert gasfyr

 • Eventuelle driftsproblemer bliver opdaget, inden de udvikler sig til dyre reparationer

Vil du være sikker på at få hurtig hjælp, hvis dit gasfyr går i stå?

Er du i tvivl, om du har den rette naturgasaftale til dine behov?

Få et gratis og uforpligtende pristjek på din naturgasaftale. Vi tjekker sammen med dig, hvilken aftale, der bedst betaler sig for dig og din husstand - og sikrer, at du har en attraktiv naturgasaftale.

Udfyld formularen, så ringer vi dig op

Du giver nu Norlys Energi A/S samtykke til, at vi må kontakte dig én gang med et uforpligtende tilbud. Du kan læse, hvordan vi behandler data i vores persondatapolitik.