El og gasKundeservice
70 15 16 70
Internet og tvKundeservice
70 33 20 33
Hovednummer
70 11 50 00
Annuller

Bestil naturgas

Naturgas er en nem måde at opvarme sit hjem på. Se alle fordelene og bestil din naturgasaftale her.

Salg af naturgas til fast pris er sat på pause

Gasprisen er stærkt påvirket af de usikkerheder, der opstår som følge af krigen i Ukraine. Vi har derfor valgt midlertidigt at sætte salget af fastpriser på naturgas på pause, idet vi ikke kan stille en fastpris, da prisen på gas ændrer sig konstant.

Det er vanskeligt at forudsige, hvad der kommer til at ske i den kommende tid, men vi følger situationen tæt og vil åbne for salget af fastpriser igen så hurtigt som muligt.

Vi tilbyder selvfølgelig stadig vores mest populære gasprodukt FlexGas.

FlexGas

10,99
kr./m3
  • Ingen binding
  • Mulighed for meget lave priser
  • Din gaspris følger markedet
Mulighed for at tilvælge BioGas

Selvom gasprisen har været faldende, skaber krigen i Ukraine igen usikkerhed og store prisudsving på gasmarkedet

Efter en længere periode med høje gaspriser i efteråret, har gaspriserne været faldende de seneste 3-4 uger, hvilket skyldes to ting:

  1. Mere flydende naturgas (LNG) til Europa
  2. Mildt vejr og meget regn i vintermånederne

Der er kommet mere flydende naturgas (LNG) vores vej, da vi i Europa vil betale det samme eller endda mere for naturgassen, end de vil i Asien. Det har gjort det mere fordelagtigt at sejle naturgassen (LNG) til Europa.

Igennem store dele af januar og februar har det været mildt og blæsende i Europa, og der er faldet rigtig meget regn i Norden. Det har medvirket til, at der igen er blevet produceret meget el på vand- og vindkraft fremfor på gas, hvilket har været med til at sænke gasprisen.

Krigen i Ukraine skaber dog igen usikkerhed på gasmarkedet
Krigen i Ukraine har skabt yderligere usikkerhed om de fremtidige gaspriser. Med Ruslands invasion af Ukraine den 24. februar, eskalerede konflikten mellem de to lande, og det medførte, at gasprisen steg markant samme dag. Gasprisen er nemlig stærkt påvirket af de mange usikkerheder, der opstår som følge af krigen i Ukraine, da Rusland sidder tungt på gasmarkedet. Dagen efter faldt gasprisen dog hurtigt igen, da gasmarkedet afventer udviklingen i konflikten mellem Rusland og Ukraine og følger situationen tæt.

Opdateret 28. februar 2022

Sænk varmeregningen med vores sparetips

Vil du vide lidt mere?

Hvor længe vil gasprisen være så høj?

Det er ikke til at forudsige, hvor længe prisen på gas fortsat er høj. Som du kan læse ovenfor er der flere forskellige faktorer, som spiller en rolle for prisen. Priserne på markedet ser dog ud til at toppe hen over vinteren for derefter at falde lidt og stabilisere sig på et relativt højt niveau. Dette skyldes primært, at vi forventer en kold og tør vinter, og dette øger efterspørgslen på gas til elproduktion.

Er det kun Norlys’ priser, der er så høje lige nu?

Det er hele gas- og elmarkedet i Danmark og mange steder i Europa, der er ramt af høje prisstigninger. Derfor er prisen på gas og el høj, uanset hvem du er kunde hos. Du kan læse mere om, hvordan din gaspris er sammensat her.

Støt den grønne omstilling – tilvælg BioGas

Med BioGas fra Norlys sikrer du en miljøvenlig kilde til opvarmning, da du opvarmer din bolig med et CO2-besparende genbrugsprodukt.

Biogassen er hovedsageligt fremstillet af husdyrgødning og organisk affald fra landbrug og industri.

Formålet er at få det meste ud af Jordens ressourcer. Og du er i den grad med til at støtte den grønne omstilling, når du bestiller BioGas fra Norlys.

Læs mere om biogas

Få ro i maven med en serviceaftale

Du får mest ud af naturgassen og sikrer samtidig dit naturgasfyr en lang levetid, hvis du bestiller en serviceaftale hos Norlys. Vi tilbyder dig en to-årig serviceaftale med masser af fordele.

Fordele ved en serviceaftale:

  • Du får hurtig hjælp, hvis du oplever problemer med dit gasfyr

  • En godkendt servicepartner efterser og vedligeholder fyret jævnligt, så du kan føle dig helt tryg

  • Du får det optimale ud af naturgassen og et driftssikkert gasfyr

  • Eventuelle driftsproblemer bliver opdaget, inden de udvikler sig til dyre reparationer

Vil du være sikker på at få hurtig hjælp, hvis dit gasfyr går i stå?

Er du i tvivl, om du har den rette naturgasaftale til dine behov?

Få et gratis og uforpligtende PRIS:TJEK på din naturgasaftale. Vi tjekker sammen med dig, hvilken aftale, der bedst betaler sig for dig og din husstand - og sikrer, at du har en attraktiv naturgasaftale.

Udfyld formularen, så ringer vi dig op

Du giver nu Norlys Energi A/S samtykke til, at vi må kontakte dig én gang med et uforpligtende tilbud. Du kan læse, hvordan vi behandler data i vores persondatapolitik.