Forkæl dine gæster med nem og hurtig opladning

Gør det nemt for dine gæster og medarbejdere, at lade deres elbiler med en ladeløsning fra Norlys. Vores ladeløsninger er lette at bruge og egner sig blandt andet godt til de bilister, der parkerer i længere tid ad gangen.


Fleksibel prissætning og hurtig support

Du kan hele tiden holde øje med indtjeningen fra dine ladestandere samt belægningen, og du har fleksibilitet i forhold til prissætningen.

Hvis der opstår udfordringer med din ladeløsning, tager Norlys sig hurtigt af service og support, så du kan fokusere på din virksomhed og dine gæster.

En populær og fleksibel lader

Til destinationer og attraktioner anbefaler vi vores Norlys lader med to praktiske udtag, hvor to elbiler kan lade på samme tid. Hvert udtag er på 22 kW, hvilket giver mulighed for at lade omkring 120 kilometer i timen.

Ladestanderen kan installeres på en væg eller fritstående på en pæl. Den understøtter både 1-faset og 3-faset opladning, og du kan fjernstyre og overvåge den digitalt.

Ladestanderen har intelligent lastbalancering, hvilket sikrer optimal udnyttelse af strømkapaciteten - og begrænser udgifter til udvidelse af ledningsnettet.

Er du elektrisk efter en (eller flere) ladestander(e)?

Vi hjælper dig med at skræddersy en ladeløsning, der passer til virksomhedens behov nu - og som nemt kan skaleres, hvis der bliver brug for det.Vil du vide, hvordan vi behandler vores data? Læs vores persondatapolitik