tablet-ikon
Betal efter forbrug
Refusion af elafgiften
Bugseringsservice

Bliv klogere på vores opladningsapp

Norlys Opladning bliver din nye adgang til at tanke bilen op med strøm både derhjemme og på farten. Du får bl.a. adgang til mere end 600.000 offentlige ladepunkter og du kan planlægge din opladning derhjemme samt følge dit forbrug direkte i appen.

Læs mere om appen

Ladeboks i sommerhus

Hvis du har en elbil (eller overvejer at købe en) og ejer et sommerhus, er det en god idé at tænke over, hvordan du vil oplade elbilen.

Hvilke muligheder er der for opladning af elbil i sommerhuset? Og bør du anskaffe dig en ladeboks til dit sommerhus? De spørgsmål og flere til gør vi dig klogere på i denne artikel.

Læs om ladeboks i sommerhuset

Læs mere om ladeløsning fra Norlys

Ladeboks og installation

Når du bestiller en ladeløsning fra Norlys, får du en ladeboks, der er nem at betjene og som passer til både elbiler og hybridbiler. Installationen behøver du ikke bekymre dig om, for den sørger vi for.

Læs mere om ladeboksen

Dine fordele

Der er masser af fordele til dig, som har en ladeløsning hos Norlys. Du får blandt andet bugseringsservice med i prisen og mulighed for at få rabat på bilforsikringen til din elbil det første år.

Se alle fordele

Hvad koster det at lade en elbil?

Det er nemt at regne ud, hvad det koster at tanke en traditionel benzin- eller dieselbil. Men når du skal oplade en elbil, afhænger prisen af flere ting – blandt andet, om du lader derhjemme på en privat ladeboks, eller om du benytter en offentlig ladestander.

Se hvad det koster

Hør Michael fortælle hvorfor han valgte en ladeløsning fra Norlys:

Find svar og få rådgivning

Du kan finde svar på rigtig mange spørgsmål om vores ladeløsning her på norlys.dk. 

Du er også velkommen til at ringe til os på 8710 1540.

Gå til kundeservice

Overvejer du at bestille en ladeboks hos Norlys?

Vi hjælper dig med at vælge den ladeløsning, der passer bedst til dig og dit hjem. Ring til os på 8710 1540 eller udfyld formularen, så ringer en salgsmedarbejder til dig hurtigst muligt.