Flere ladepunkter i
Norlys Opladning-appen

Fra den 4. juli vil der være en del flere ladepunkter i Danmark og Europa i Norlys Opladning-appen. Appen giver nu mulighed for såkaldt roaming.

Det betyder, at Norlys-kunder kan oplade deres biler på andre operatørers offentlige ladepunkter via Norlys Opladning-appen. Prisen for opladning fremgår også i appen, og betalingen foregår med ladekort/ladebrik. Betalingen faktureres på den kommende månedlige regning.

Dette betyder også, at din virksomheds ladepunkter vil være synlige i andre operatørers apps, der er tilknyttet roamingaftalen. Dette gælder selvfølgelig kun, hvis dine ladepunkter er gjort offentlige. Flere elbilister vil altså potentielt finde vej til dine ladepunkter, ligesom du og dine ansatte får adgang til langt flere ladepunkter.

Få svar på eventuelle spørgsmål om roaming længere nede.

Tre gode grunde til at investere i en ladestander på arbejdspladsen


1.

Du bidrager til den grønne omstilling. Uden elbiler når vi nemlig ikke de danske klimamål for 2030. Og her spiller virksomheder en stor og vigtig rolle – set med de store grønne briller.


2.

Det giver medarbejderne en stor frihed at kunne oplade, imens de er på arbejde. Tænk på at nogle medarbejdere ikke har mulighed for at have en ladestation derhjemme. Det gør dem både tilfredse og mere effektive. Win-win for alle.


3.

Du fremtidssikrer din virksomhed. Det er nemlig ikke utænkeligt, at det i fremtiden bliver et krav for alle danske virksomheder at tilbyde ladestationer.

Valg af ladeløsning

Hvilken ladeløsning skal vi så vælge, spørger du nok. Det svar skal vi nok hjælpe dig med at give. Men først bør du stille dig selv følgende spørgsmål:

  • Hvor mange elbiler skal oplade på samme tid?

  • Hvor skal ladestanderne etableres? 

  • Hvor meget strøm skal der føres til ladestandere?

  • Hvem skal have adgang til opladning?

  • Hvordan skal brugerne afregnes?

Vi tilbyder forskellige former for abonnements- og serviceaftaler med pakkeløsninger, der passer til netop din virksomhed. Vi kan eksempelvis stå for både at etablere, installere, servicere og drive ladestanderne.

Ladeløsning til firmabiler

Du kan også tilbyde dine medarbejdere en ladeløsning til deres firmabil. De kan lade både hjemme og på farten. Det er hurtigt og nemt at komme i gang.

Ladeløsning til firmabil

Er du elektrisk efter en (eller flere) ladestander(e) i din virksomhed?

Vi hjælper dig med at skræddersy en ladeløsning, der passer til virksomhedens behov nu - og som nemt kan skaleres, hvis der bliver brug for det.

Få svar på dine spørgsmål om roaming

Jeg er erhvervskunde og har ladere offentligt tilgængelige i Norlys Opladning - hvilken betydning har denne nye funktionalitet for mig?

Skiftet betyder, at samtlige ladepunkter fra alle de ladeoperatører, der indgår i roamingaftalen, vil blive synlige i appen. Dermed kan langt flere elbilister nu se dine ladepunkter i appen.

Jeg er erhvervskunde - kan jeg selv bestemme en roamingpris?

Ja, det kan du. Du kan rette i prisen præcis som i dag. Den nye funktionalitet vil alene betyde, at netværket åbnes, og at du potentielt får flere kunder.

Vær opmærksom på, at transaktionsansvarlige opkræver betaling for en transaktion fra de kunder, der ikke er Norlys Opladning-kunder, ligesom Norlys Opladning-kunder vil blive opkrævet betaling, når de benytter andre ladeoperatørers ladenet. Denne betaling lægges oveni kundens pris. Betaling går til den transaktionsansvarlige, der håndterer transaktionen og tilfalder altså ikke Norlys.

Jeg er erhvervskunde med offentligt tilgængelige ladere. Skal jeg foretage nogen ændringer for at fjerne mine ladere fra roaming?

Dine ladestanderes status vil ikke ændre sig med den nye funktionalitet. Den vil blot blive synlig for flere. Men hvis du ikke ønsker at være en del af roaming, kan du fravælge denne mulighed ved at fjerne visningen af dine ladepunkter fra appen. Du skal dog være opmærksom på to ting: 

  • Hvis du fravælger visningen, vil dine ladepunkter heller ikke være synlige for Norlys Opladning-kunder. 

  • Dine ladepunkter vil dog fortsat kunne benyttes, såfremt kunderne finder frem til dig ad anden vej.

Vil der ske noget anderledes, når jeg "sælger" via ladestandere på roaming?

Den eneste forskel ved salg via roaming er, at opladning via roaming bliver tillagt en ”roaming-transaktionsomkostning” som slutbrugeren betaler. Betaling går til transaktionsansvarlige og tilfalder altså ikke Norlys.  

Kan jeg som erhvervskunde selv sætte differentierede public- og roamingpriser?

Det er ikke på nuværende tidspunkt muligt at differentiere mellem public- og roamingpriser.