Flere ladepunkter i
Norlys Opladning-appen

Fra den 4. juli vil der være en del flere ladepunkter i Danmark og Europa i Norlys Opladning-appen. Appen giver nu mulighed for såkaldt roaming.

Det betyder, at Norlys-kunder kan oplade deres biler på andre operatørers offentlige ladepunkter via Norlys Opladning-appen. Prisen for opladning fremgår også i appen, og betalingen foregår med ladekort/ladebrik. Betalingen faktureres på den kommende månedlige regning.

Dette betyder også, at din virksomheds ladepunkter vil være synlige i andre operatørers apps, der er tilknyttet roamingaftalen. Dette gælder selvfølgelig kun, hvis dine ladepunkter er gjort offentlige. Flere elbilister vil altså potentielt finde vej til dine ladepunkter, ligesom du og dine ansatte får adgang til langt flere ladepunkter.

Få svar på eventuelle spørgsmål om roaming længere nede.

Tre gode grunde til at investere i en ladestander på arbejdspladsen


1.

Du bidrager til den grønne omstilling. Uden elbiler når vi nemlig ikke de danske klimamål for 2030. Og her spiller virksomheder en stor og vigtig rolle – set med de store grønne briller.


2.

Det giver medarbejderne en stor frihed at kunne oplade, imens de er på arbejde. Tænk på at nogle medarbejdere ikke har mulighed for at have en ladestation derhjemme. Det gør dem både tilfredse og mere effektive. Win-win for alle.


3.

Du fremtidssikrer din virksomhed. Det er nemlig ikke utænkeligt, at det i fremtiden bliver et krav for alle danske virksomheder at tilbyde ladestationer.

Valg af ladeløsning

Hvilken ladeløsning skal vi så vælge, spørger du nok. Det svar skal vi nok hjælpe dig med at give. Men først bør du stille dig selv følgende spørgsmål:

  • Hvor mange elbiler skal oplade på samme tid?

  • Hvor skal ladestanderne etableres? 

  • Hvor meget strøm skal der føres til ladestandere?

  • Hvem skal have adgang til opladning?

  • Hvordan skal brugerne afregnes?

Vi tilbyder forskellige former for abonnements- og serviceaftaler med pakkeløsninger, der passer til netop din virksomhed. Vi kan eksempelvis stå for både at etablere, installere, servicere og drive ladestanderne.

Ladeløsning til firmabiler

Du kan også tilbyde dine medarbejdere en ladeløsning til deres firmabil. De kan lade både hjemme og på farten. Det er hurtigt og nemt at komme i gang.

Ladeløsning til firmabil

Er du elektrisk efter en (eller flere) ladestander(e) i din virksomhed?

Vi hjælper dig med at skræddersy en ladeløsning, der passer til virksomhedens behov nu - og som nemt kan skaleres, hvis der bliver brug for det.