Skræddersyede ladeløsninger
til din virksomhed

Hos Norlys hjælper vi gerne din virksomhed med en fremtidssikret ladeløsning. Alt efter dine behov etablerer og installerer vi ladestandere til elbiler og plugin-hybridbiler. Vi har forskellige muligheder, og vi hjælper med alt fra vejledning til teknisk support af ladestanderne.

Alle forløb bliver skræddersyet, da ikke to virksomheder er ens. Noget, der dog hver gang følger samme krav og retningslinjer, er etablering og installation, som udføres af vores erfarne og autoriserede elektrikere. Det giver dig en fejlfri installation. Norlys eller Norlys’ installatør vil altid vejlede dig, før installationen bliver sat i gang. På den måde får du en ladestanderløsning, der giver mening for din organisation.

Er du elektrisk efter en (eller flere) ladestander(e) i din virksomhed?

Vi hjælper dig med at skræddersy en ladeløsning, der passer til virksomhedens behov nu - og som nemt kan skaleres, hvis der bliver brug for det.Vil du vide, hvordan vi behandler vores data? Læs vores persondatapolitik

Få nyheder direkte i indbakken

Skriv dig op til Norlys' erhvervsnyhedsbrev og få vores bedste tips, nyheder og viden i din indbakke.

Du får blandt andet invitationer til arrangementer, kvartalsnyt om elmarkedet samt nyheder inden for internet-, telefoni- og energimarkedet.

Tilmeld nyhedsbrev