VPLS teknologien giver din virksomhed en fremtidssikret og driftsikker IT-kommunikation

Vælger du fibernet med VPLS

får din virksomhed en netværksforbindelse med maksimal driftssikkerhed, reaktionstid på højst 1 time og 24 timers service. Få hastigheder op til 10/10 Gbit/s med hastighedsgaranti, så får du altid den hastighed, du betaler for.

Vælg VPLS, når din virksomhed...

  • har flere afdelinger, der skal være forbundet i samme netværk
  • ønsker en serverkonsolidering, så serverne bliver placeret optimalt i forhold til driftsopgaverne
  • gerne vil simplificere netværket og opnå central styring
  • ønsker dublering af IT-centre

Med VPLS kan du forbinde dine afdelinger med fibernet

VPLS (Virtual Private LAN Service) er en netværksteknologi, der samler og forbedrer kommunikationen mellem din virksomheds lokaliteter. VPLS kan etableres i et eller flere netværk med en hastighed op til 10/10 Gbit/s på en fremtidssikret, fleksibel og skalérbar måde. Med VPLS forbinder vi din virksomheds lokaliteter i fælles og sikre netværk, der er lukket af fra det øvrige internet.

Ofte stillede spørgsmål om VPLS

Hvad er VPLS?

VPLS står for Virtual Private LAN Service og er unikt for optisk fiber. Det er en teknologi, som skaber en eller flere interne forbindelser mellem fysiske afdelinger i en virksomhed eller en kommune.

Med VPLS kan du forbinde og samle alle lokationer – også hjemmearbejdspladser – i ét eller flere fælles og sikre netværk, som er lukket af fra det øvrige internet.

Jeg kan ikke få forbindelse igennem min VPLS-linje?

Hvis du oplever problemer med din VPLS-forbindelse, er der enkelte ting, du selv kan tjekke.

Først og fremmest skal der være strøm på vores udstyr på adressen. Dernæst kan du tjekke, om der er link på porten, om dit udstyr er tilsluttet, og om der er link på fiberen.

Hvis du stadig ikke kan finde fejlen, kan du kontakte vores support på 88 30 30 80.