Firmabetalt internet er også til fordel for dig som virksomhed

Hvilken virksomhed ønsker ikke en høj arbejdsglæde og tilfredse medarbejdere… Medarbejderne har dog forskellige forventninger, værdier og behov på tværs af generationer, men fælles for alle er ambitionen om at præstere og have balance mellem arbejds- og privatliv. En måde at sikre dette på er ved at tilbyde dine medarbejdere firmabetalt internet, så de kan arbejde hjemmefra. Det er der også mange fordele ved for dig som virksomhedsejer:

  • Dine medarbejdere kan arbejde effektivt hjemmefra med hurtigt og stabilt internet
  • En hjemmearbejdsplads giver fleksibilitet og skaber bedre balance mellem arbejds- og privatliv
  • Administrator og medarbejdere får adgang til professionel erhvervsservice og -support


Med medarbejderbredbånd fra Norlys får du yderligere fordele:

  • Du behøver kun én leverandør, da vi kan levere medarbejderbredbånd i hele Danmark
  • Din virksomhed får adgang til et administrationsmodul, der giver overblik over jeres internetforbindelser – men det er også et effektivt værktøj til håndtering af fx bestillinger og flytninger
  • Din virksomhed får en kvartalsvis og samlet faktura for de medarbejdere, der er på aftalen, hvilket sparer tid i administrationen.

Skab arbejdsglæde på tværs af generationer

Den tid vi vokser op i er med til at forme os. Derfor er generationer X, Y og Z også forskellige og kræver noget forskellig af dig som leder. Når du ved, hvad de tre generationer står for, kender deres værdier, ved hvad de forventer af en arbejdsplads, og hvordan de bidrager til arbejdspladsen, kan du bedre sikre den enkeltes trivsel og arbejdsglæde.

Lær de tre generationer at kende, så du kan tilpasse din ledelse til den enkeltes behov.

Arbejdsglæde på tværs af generationer

Hjemmearbejde er et hit

Medarbejdere er generelt glade for at kunne arbejde hjemmefra, og nogle af årsagerne hertil er fordybelse, effektivitet og fleksibilitet. Flere medarbejdere ønsker ligefrem mulighed for at kunne arbejde mere hjemmefra, end de gør i dag ifølge en undersøgelse fra IT Optima. Samme undersøgelse viser, at både medarbejdere og ledere er enige om, at hverken kvaliteten af arbejdet eller effektiviteten lider et knæk, når medarbejdere arbejder hjemmefra.

Læs mere om undersøgelsen, og se, hvilke fordele og eventuelle udfordringer, dine medarbejdere kan opleve ved at arbejde hjemmefra.

Hjemmearbejde er et hit

Opgradering og tilkøb

Som arbejdsgiver betaler du for dine medarbejderes internetforbindelse. Ønsker medarbejderne at tilkøbe højere hastighed, tv, telefoni, ekstra wifi-enheder eller fast IP-adresse faktureres de særskilt til den enkelte medarbejder.

Firmabetalt internet for medarbejdere

Få gode råd til at lede på distancen

Distanceledelse kan være udfordrende, når du som leder skal sikre både kommunikationen og nærheden ud mod dine medarbejdere, der arbejder hjemmefra. Alle medarbejdere skal jo føle sig som en del af teamet – også på distancen. Vi har derfor skrevet en artikel om, hvordan du som leder kan sikre både det faglige kommunikationsflow, men også hvordan du sikrer den gode trivsel og opretholder den gode relation og det sociale fællesskab medarbejderne imellem.

Bliv inspireret her

Regler for hjemmearbejdspladsen

Mulighederne for at arbejde hjemmefra og på distancen er blevet mange. Og det er ofte både fleksibelt, nemt og bekvemt for dig og dine medarbejdere. Men har du styr på, hvilke regler i arbejdsmiljølovgivningen, der gælder ved hjemmearbejde? Som arbejdsgiver har du ansvaret for et sundt og sikkert arbejdsmiljø – også når arbejdet foregår hjemmefra.

Regler for hjemmearbejdspladsen

Selvbetjeningsunivers til medarbejderbredbånd

Alle kunder, der har medarbejderbredbånd hos Norlys, har gratis adgang til vores selvbetjeningsunivers.

Selvbetjeningsuniverset giver overblik over jeres internetforbindelser. Samtidig er det et effektivt værktøj til håndtering af bestillinger, flytninger og ændringer, og du kan i modulet se løbende status på disse.

Vil du høre mere om medarbejderbredbånd?

Ring til os på tlf. 8830 3080 eller udfyld formularen, så ringer vi til dig hurtigst muligt. 

Få inspiration

Få 3 ergonomiske tips til hjemmekontoret

Læs artikel

Sådan sikrer du dig en stærk adgangskode

Læs artikel

Bliv klogere på fordelene ved medarbejderbredbånd

Læs artikel