Norlys giver dig et åbent fibernet med frit valg af tv- og internetudbyder

Åbent fibernet til nybyggeri, renoveringer, foreninger og private udlejere

I Norlys ejer vi Danmarks største fibernet. Og vi udbygger det hele tiden. Vi vil nemlig give så mange danskere som muligt adgang til de bedste digitale oplevelser.

Vi vil også gerne undersøge for dig, om du har mulighed for at blive forbundet til det åbne fibernet og de mange udbydere af internet og tv, som vi har aftale med.

Det gælder, uanset om du opfører eller renoverer boliger, erhvervsbyggeri eller er en del af en ejer-, andels- eller almennyttig forening.

Fiberforbindelsen er omkostningsfri for dig

Vi klarer etablering og vedligehold kvit og frit. Ejer eller lejer sørger selv for at tegne sit internet- og tv-abonnement hos sin ønskede udbyder. Der er valgfrihed mellem minimum 10 udbydere.

Fremtidssikret internet – en topprioritet for beboerne
I en tid med fuld fart på digitaliseringen fremtidssikrer du nemt dit nybyggeri eller din forening med et lynhurtigt og stabilt fibernet til glæde for ejere og lejere.

En undersøgelse lavet af Boligsiden viser for eksempel, at 3 ud af 4 boligsøgende mener, at godt internet er meget vigtigt eller direkte afgørende. Faktisk undersøger hver anden boligsøgende på forhånd, hvilket internet de kan få i boligen, inden de køber.

Når fibernettet er etableret, kan du, dine ejere eller lejere frit vælge internet, tv og telefoni fra følgende udbydere:

Ja tak, jeg vil gerne høre mere om muligheden for at få fibernet

Min henvendelse vedrører (skriv gerne adresse, postnr., by, antal husstande og eventuel yderligere information)

De oplysninger du indtaster i formularen bliver behandlet i overensstemmelse med vores privatlivspolitik, som du kan finde her

Maksimal valgfrihed til privatboliger og erhverv

Få opsat fiberbokse uden krav om abonnement på internet og tv

Det er vigtigt at ruste din ejendom til fremtiden, der byder på et højere medieforbrug, flere digitale produkter, flere digitale arbejdspladser og flere hjemmekontorer.

Derfor er det en oplagt idé at få installeret en fiberboks, så ejere eller lejere kan få den bedste internetløsning, vi kender til i dag.

Men der er fuld valgfrihed og intet krav om abonnement. Fiberboksen kan installeres, selvom ejer eller lejer ikke vælger at tage den i brug med det samme.
Så står den blot klar til den dag, beboeren vælger at tegne et abonnement på internet og tv hos en af de udbydere, vi har aftale med.

Du fremtidssikrer med fiberbokse

Fibernet er fremtidens teknologi og den bedste kvalitet af internet, vi har i dag. Det betyder, at en fiberboks giver mulighed for internet og tv i topkvalitet – og det gør din ejendom mere attraktiv for ejendomsinvestorer. Du kan altså se fibernet som et ekstra plus i en salgssituation.

Der er ikke krav om at tegne abonnement på de opsatte bokse. Der er derfor ingen forpligtelser.

Valgfrihed gør din ejendom attraktiv

Med en åben fiberboks kan dine ejere eller lejere hurtigt vælge internet og tv blandt mange forskellige udbydere. Nye ejere eller lejere vil derfor typisk også kunne fortsætte med den leverandør, de kender.

Det er et stort plus i boligopslaget.

Fibernet giver høj stabilitet

Fiberboksen påvirkes ikke af afstanden til en central. Og fibernettet bliver heller ikke påvirket af skove, bakker og høje bygninger. Det sikrer dine ejere eller lejere en bedre oplevelse i hverdagen.

Båndbredde nok til alle

Fibernettets høje kapacitet betyder også, at alle i husstanden eller erhvervsmålet kan være online samtidig, uden at det går ud over oplevelsen og hastigheden. Dine ejere eller lejere skal dog altid huske at vælge en hastighed, der passer til husstandens behov, når de bestiller deres produkt hos udbyderen.

Hvorfor vælge Norlys som leverandør af fiber til din ejendom?

Kontakt os

Har du spørgsmål til, hvordan du får fiber? Eller til Norlys' fibernet? Så send os en mail eller ring til os. 
    
Vores åbningstider er:

Mandag: 8-16
Tirsdag: Lukket
Onsdag: 8-16
Torsdag: Lukket
Fredag: 8-15

Mail: [email protected]
Telefonnummer: 7518 8020