Åbent fibernet til foreninger

Skal dine beboere også have internet og tv i topkvalitet – og maksimal valgfrihed?

Norlys ejer Danmarks største fibernet. Og med en tilslutning til fibernettet får beboerne i din bolig-, andels- eller ejerforening mulighed for tv og internet i den bedste kvalitet, man kender til i dag. Uanset, hvor i landet din forening ligger.

Der er valgfrihed mellem minimum 10 udbydere, så beboerne kan få præcis det abonnement, der passer til deres behov. Og du kan slippe alle opgaver, der vedrører administration af beboernes abonnementer. Det sørger de selv for.

Imens sørger Norlys for alt arbejdet med etablering, drift og vedligehold af fiberforbindelsen. Det er helt enkelt. Og helt omkostningsfrit for foreningen.

Hver beboer vælger sin favorit-udbyder

Alle vil gerne have de bedste digitale muligheder. Vi vil gerne se vores yndlingsserie uden irriterende afbrydelser og surfe på nettet uden at vente for evigt på, at den nye fane åbner.

Men alle har ikke de samme behov. For nogle skal forbindelsen trække en hjemmearbejdsplads, en teenager med fuld fart på gamingen og en aften med bingewatcing af yndlingsserien. For andre skal den bare kunne bære lidt surfing, det daglige tjek-ind på Facebook og en tur på netbank.

Med fuld valgfrihed mellem udbydernes tilbud kan alle beboere få det helt rigtige produkt. Til den rigtige pris. For når du støtter op om valgfriheden, er du også med til at øge konkurrencen – så udbyderne hele tiden udvikler bedre produkter til bedre priser.

En kollektiv beslutning med individuel frihed

Når du udstyrer din bolig med tidens mest optimale internetløsning, bliver den straks mere attraktiv. En undersøgelse lavet af Boligsiden viser for eksempel, at 3 ud af 4 boligsøgende mener, at godt internet er enten meget vigtigt eller direkte afgørende, når de vælger ny bolig.

Hver anden boligsøgende undersøger, hvilken internetløsning der er mulig i boligen, før de underskriver en kontrakt.

Når din bolig har en fiberforbindelse, er det derfor også et plus i salgsopstillingen, når du en dag vil sælge boligen.

Hvilke udbydere kan medlemmerne vælge?

Norlys er landsdækkende, og foreningens geografiske område afgør, præcis hvor mange udbydere lejerne kan vælge imellem.

Norlys samarbejder på landsplan med følgende udbydere:

Ja tak, jeg vil gerne høre mere om muligheden for at få fibernet

Min henvendelse vedrører (skriv gerne foreningens adresse, postnr., by, antal husstande og eventuel yderligere information)

De oplysninger du indtaster i formularen bliver behandlet i overensstemmelse med vores privatlivspolitik, som du kan finde her

Kontakt os

Har du spørgsmål til, hvordan du får fiber? Eller til Norlys' fibernet? Så send os en mail eller ring til os. 
    
Mail: [email protected]
Telefonnummer: 7518 8020