Gør din udlejningsbolig klar til fremtidens internet

Hos Norlys vil vi give flest mulige danskere de bedste digitale muligheder. Derfor udbygger vi løbende vores fibernetværk, som allerede nu er landets største. For fibernet giver mulighed for internet og tv i den bedste kvalitet, vi kender til i dag. Skal dine lejere have samme online superoplevelse?

Din bolig bliver mere attraktiv – og stiger i værdi

Når du udstyrer din bolig med tidens mest optimale internetløsning, bliver den straks mere attraktiv. En undersøgelse lavet af Boligsiden viser for eksempel, at 3 ud af 4 boligsøgende mener, at godt internet er enten meget vigtigt eller direkte afgørende, når de vælger ny bolig.

Hver anden boligsøgende undersøger, hvilken internetløsning der er mulig i boligen, før de underskriver en kontrakt.

Når din bolig har en fiberforbindelse, er det derfor også et plus i salgsopstillingen, når du en dag vil sælge boligen.

Vi klarer etablering og vedligehold – kvit og frit

En fiberinstallation kræver kun, at vi indgår en aftale med dig om, hvornår vi må komme og lægge fiberen ind. Arbejdet udfører vi uden omkostninger for dig, og når fiberboksen er installeret, sørger vi efterfølgende for al vedligehold.

Du har altså ingen omkostninger og intet besvær, når du vælger en fiberløsning til din udlejningsbolig.

https://norlys.dk/fritvalg/fordele-ved-fibernet/

Ja tak, jeg vil gerne høre mere om muligheden for at få fibernet

Min henvendelse vedrører (skriv gerne projektets adresse, postnr., by, antal husstande og eventuel yderligere information)

De oplysninger du indtaster i formularen bliver behandlet i overensstemmelse med vores privatlivspolitik, som du kan finde her

Internet og tv med maksimal valgfrihed

Fordi vores fibernet er åbent, kan din lejer frit vælge sin udbyder af internet, tv og telefoni. Din lejer kontakter selv den udbyder, som lejeren ønsker. Og der er minimum 10 udbydere at vælge imellem.

Lejeren kan også vælge at lade fiberforbindelsen stå ubrugt. Der er nemlig ikke krav om at tegne abonnement på forbindelsen, når den bliver lagt ind. Så hvis du for eksempel har en lejer lige nu, som ikke ønsker at skifte til en fiberforbindelse, kan du sagtens vælge at få lagt fiberen ind alligevel.

Så står forbindelsen bare klar til den dag, din lejer – eller den næste lejer – får lyst til at tegne et abonnement på tv og internet via fiber.

Når fibernettet er etableret, kan dine lejere frit vælge internet og tv fra følgende udbydere:

Kontakt os

Har du spørgsmål til, hvordan du får fiber? Eller til Norlys' fibernet? Så send os en mail eller ring til os. 
    
Vi sidder klar til at hjælpe mandag og onsdag kl. 8-16 og fredag kl. 8-15.

Mail: [email protected]
Telefonnummer: 7518 8025