Få wifi i alle hjemmets hjørner

Alle hjem er unikke i både størrelse, form og materialer. Lige fra træ, mursten og skifer til beton og gips. Det kan gøre det svært for wifi-signalet at nå ud i alle hjørner af din bolig.

Derfor får du WifiGaranti og wifi-enheder inkluderet i dit abonnement, når du bestiller Internet 1000. På den måde er du sikret en stabil forbindelse og god dækning i alle rum. Og vi sender gerne en tekniker hjem til dig, hvis du får brug for hjælp til opsætning – gratis.

Bestiller du Internet 200 eller Internet 500, har du altid mulighed for at tilkøbe wifi-enheder.

Vælg det antal wifi-enheder, der passer til din bolig

For at undgå svage wifi-zoner i hjemmet, er det vigtigt, at du har det antal wifi-enheder, der passer til din boligtype. Hvor mange wifi-enheder, du har brug for, kan variere afhængigt af, om du bor i hus eller lejlighed, størrelsen på din bolig og om din bolig har flere etager.

Vi er altid klar til at hjælpe dig, hvis du er i tvivl om, hvor mange enheder du skal bruge. 

Et smart mesh-netværk

Når du har flere wifi-enheder, skaber de et smart mesh-netværk, der sikrer dig optimal dækning i hele hjemmet.

Traditionelle routere giver dig wifi (trådløst internet) fra ét sted i hjemmet. Et mesh-netværk giver dig et stærkt wifi-signal fra flere steder i hjemmet. Sagt med andre ord sørger mesh-netværket for at optimere dit wifi de steder, hvor behovet er størst. På den måde kan du bevæge dig frit rundt i hele hjemmet, uden at kunne mærke forskel på forbindelsen.