TV 2 Play Basis Partner med reklamer*

Nyt indhold og snigpremierer hver dag

Med TV 2 Play bestemmer du selv. Du kan nemt zappe mellem TV 2s indhold, se snigpremierer på din yndlingsserie eller gå på opdagelse i det store arkiv med over 10.000 serier og programmer. Og der tilføjes nyt indhold hver dag.

Så uanset om du er til grin med 'Minkavlerne', kærlighed med 'Landmand søger kærlighed', underholdning med 'Stormester' eller spændende dokumentarer, er der altid noget at se på TV 2 Play.

*TV 2 Play Basis Partner med reklamer er et abonnement, der udelukkende udbydes via TV 2s partnere. Abonnementet giver adgang til TV 2s on-demand programmer (med reklamer) med undtagelse af sport on-demand og med undtagelse af on-demand indhold fra visse indholdssamarbejder.

Serier fra alle TV 2s kanaler

Med TV 2 Play får du de bedste film, serier og programmer fra alle TV 2s kanaler. Hold dig dig opdateret på verdenen omkring dig med højaktuelle dokumentarer fra TV 2, gør dig klar til fede snigpremiere eller dyk ned børneuniverset Oiii fyldt med film, tv-serier og eksklusive danskproducerede børneprogrammer.

Nyheder på TV 2 Play

Badehotellet

Vi er i sommeren 1946. Den tyske besættelse er fortid, og gæsterne ankommer fulde af optimisme og lyst til at vende tilbage til den ubekymrede tid før krigen.

Stormester - en chance til

Fem tidligere deltagere har fået mulighed for genoprejsning. Hvem vil endeligt tage sejren, og hvem vil for evigt være tabernes taber? Thomas Warberg, Jacob Taarnhøj, Linda P, Sofie Jo Kaufmanas og Eva Jin forsøger at genvinde æren.

Først til verdens ende

En håndfuld danske par tager på et ekstraordinært eventyr på land og til vands i fjerde sæson. Turen starter i Japans hovedstad, Tokyo, i nord og strækker sig hele 14.000 kilometer sydpå til kontinentets modsatte ende, hvor målstregen venter på Bali i Indonesien.  Det par, der kommer først i mål, vinder en kvart million kroner.

Vælg tv og streaming, der passer til dig

Vil du sammensætte din helt egen underholdning med håndplukkede streamingtjenester og udvalgte tv-kanaler? Eller er du mere til en fast tv-pakke? Med vores brede udvalg af tv-pakker, kan du vælge lige præcis den underholdning, der passer til dig.