El og gasKundeservice
70 15 16 70
Internet og tvKundeservice
70 33 20 33
Hovednummer
70 11 50 00
Annuller

TV 2 Play

Nyt indhold og snigpremierer hver dag

Med TV 2 Play bestemmer du selv. Du kan nemt zappe mellem TV 2s indhold, se snigpremierer på din yndlingsserie eller gå på opdagelse i det store arkiv med over 10.000 serier og programmer. Og der tilføjes nyt indhold hver dag.

Så uanset om du er til hygge med 'Årgang 20', kærlighed med 'Alene Sammen', underholdning med 'X Factor' eller spændende dokumentarer, er der altid noget at se på TV 2 Play.

Serier fra alle TV 2s kanaler

Med TV 2 Play får du de bedste film, serier og programmer fra alle TV 2s kanaler. Hold dig dig opdateret på verdenen omkring dig med højaktuelle dokumentarer fra TV 2, gør dig klar til fede snigpremiere eller dyk ned børneuniverset Oiii fyldt med film, tv-serier og eksklusive danskproducerede børneprogrammer.

Nyheder på TV 2 Play

Stormester

Snart er der nye, friske hoveder på menuen, når Hadi Ka-koush, Petra Nagel, Anders Lund Madsen, Kathrine Abrahamsen og Jesper Ole Feit Andersen ruller sig i stormestermarinaden og lader sig grille af Lasse Rimmer. Vores yndlingsoffer, Mark Le Févre, står igen klar med æggeuret.

Melvin Kakooza Show

Melvin er tilbage. Se med, når kendte gæster viser nye sider af sig selv i 'Melvin Kakooza Show'. Her er der plads til både overraskelser, rørende øjeblikke, fjollede udfordringer og store grin.

Ombord

Otte unge står overfor en rejse, der kan ændre deres vej i livet. Sammen går de ombord på en båd med et hemmeligt spørgsmål, der kaster en skygge over deres hverdag derhjemme. I 30 dage sejler de ud i det ukendte og deler deres spørgsmål med hinanden i løbet af rejsen. Alle drømmer om at gå i land med et svar, der kan give dem bedre fodfæste i livet.

Vælg tv og streaming, der passer til dig

Vi har masser af tv og streaming klar til dig. Vil du helst vælge din egen underholdning med håndplukkede streamingtjenester og udvalgte tv-kanaler? Eller vil du bare gerne have det hele?

Minimer chat ikon Hvad vil du chatte om?

Internet, tv og streaming


El, opladning og naturgas

Chat Udvid chat ikon