SkyShowtime

SkyShowtime giver dig et unik udvalg af underholdning fra nogle af verdens største filmstudier og skabere hos Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks, SHOWTIME®, Sky Studios, Paramount+ og Peacock. Helt uden reklamer.

Nyheder hos SkyShowtime

Mayor of Kingstown

Serien er skabt i samarbejde mellem de Oscar-nominerede Taylor Sheridan og Hugh Dillon og har Oscar-nominerede Jeremy Renner i hovedrollen. I tredje sæson rystes Kingstown og byens indbyggere af en række eksplosioner, et nyt ansigt fra den russiske mafia slår sig ned i byen, og en narkokrig raser både i og udenfor fængselsmurene. Imens er Mike McLusky under et stigende pres for at afslutte krigen, men tingene kompliceres, da et velkendt ansigt dukker op.

The Tattooist of Auschwitz

Historien følger Lali, en slovakisk jøde, som i 1942 blev deporteret til Auschwitz, epicentret for Holocaust, hvor over en million jøder blev myrdet. Kort efter ankomst bliver Lali udpeget som tatovør og tvinges til at indgravere ID-numre på medfangernes arme. En dag møder han Gita, mens han tatoverer hendes nummer, og deres kærlighed blomstrer i skyggen af de grusomheder, de er omgivet af. Trods overvågning af SS-officeren, Stefan Baretzk, er Lali og Gita besluttede på at holde hinanden i live.

Trolls 3 – Sammen igen

Poppy opdager, at Kvist tidligere var en del af boybandet BroZone med sine brødre. Da en af Kvists brødre, Floyd, bliver kidnappet, begiver de sig ud på en farefuld rejse for at redde ham. På vejen støder Poppy og Kvist på nye venner og gamle alliancer og lærer vigtige læringer om mod og venskab, alt imens de kæmper for at genforene BroZone og redde Floyd.

Vælg tv og streaming, der passer til dig

Vil du sammensætte din helt egen underholdning med håndplukkede streamingtjenester og udvalgte tv-kanaler? Eller er du mere til en fast tv-pakke? Med vores brede udvalg af tv-pakker, kan du vælge lige præcis den underholdning, der passer til dig.