Nordisk Film+

Filmhyggen er hjemme med Nordisk Film+, hvor du får det største udvalg af danske film samlet i én streamingtjeneste. Se eller gense nye danske film med alle de skuespillere, du kender, og få adgang til de gode gamle klassikere fra Dansk Filmskat. Du får også håndplukkede film fra Hollywood, og familiens yngste kan boltre sig i et sjovt og trygt børneunivers.

Nye film hver uge

Du kan glæde dig til masser af nye film hver uge fra Danmark, Norden og Hollywood. Filmudvalget bliver nemlig hele tiden opdateret med nye film.

Filmsamlinger på Nordisk Film+

Nogle gange kan det altså være svært at nøjes med kun at se én film – og det skal du heldigvis heller ikke med Nordisk Film+. Her er der nemlig en masse gode filmsamlinger, hvor du kan dykke ned i en hel filmrække. Se både de nye og gamle Far til fire-film, de nervepirrende Afdeling Q-film, alle de sjove Olsen Banden-film og de fem Anja og Viktor-film.

Klovn

De har fået dig til at græmme dig. De har spoleret dine hyggeligste stunder. De har trukket dig igennem de værste pinsler. Og nu vil de gøre alting godt igen. De har samlet det bedste hold for at give dig den mest episke familiefilm. Tag med Frank og Casper på en pinlig og forfærdelig morsom rejse med Klovn-filmene.

Olsen Banden

Se eller gense alle Olsen Banden film med alle de udødelige karakterer. I første film i succes-serien får vi serveret herlige, velmixede cocktail af store planer og mindre, men afgørende, katastrofer. Egon lander i Vridsløse, fordi Benny og Kjeld klodser i det under et tyveriforsøg, men han kommer ud med en plan.

Anja og Viktor

Mange af os kender nok historien om Viktor, der som ny 1. G'er falder pladask for den uopnåelige 3. G'er Anja. Og nu kan du se eller gense ’Kærlighed ved første hik’ og alle de herlige Anja og Viktor-film på Nordisk Film+.

Vælg tv og streaming, der passer til dig

Vil du sammensætte din helt egen underholdning med håndplukkede streamingtjenester og udvalgte tv-kanaler? Eller er du mere til en fast tv-pakke? Med vores brede udvalg af tv-pakker, kan du vælge lige præcis den underholdning, der passer til dig.