Max

Alt det du elsker fra HBO Max og Discovery+

Max samler HBO Max og discovery+ på en ny og forbedret app og tilbyder helt nyt indhold og mere underholdning fra Warner Bros., DC Universe, HBO Originals, Max Originals og Discovery.

Du får desuden fuld live- og on-demand-dækning af De Olympiske Lege i Paris 2024 med Max. Du kan også glæde dig til et nyt udbud af underholdning inden for true crime, dokumentarer, reality, mad og bolig. Oplev den bedste underholdning til alle slags humør med Max.

Vi anbefaler

Ex on the Beach

Brandvarme Brasilien danner for anden gang ramme om et festfyrværkeri af følelser, flirts og farverige drinks. Sæsonen byder både på ukendte singler og gamle kendinge. Villaen er også velkendt, men lad dig ikke narre. I et ex-fyldt farvand ved man aldrig, hvad der kan ske, og tabletten er ladet 100 procent op med nervepirrende overraskelser. Én ting er som altid sikkert; den plinger altid, når man mindst venter det.

Dune: Del 2

Dune: Del 2 udforsker Paul Atreides mytiske rejse, hvor han forenes med Chani og fremenerne, mens han er på hævnens krigssti mod de sammensvorne, der ødelagde hans familie. Da han står foran et valg mellem sit livs kærlighed og universets skæbne, gør han alt for at forhindre en frygtelig fremtid.

Jaget Vildt

I denne femte sæson af Jaget vildt - kendte på flugt består de fire flugtpar af tv-værterne Sofie Linde og Mikkel Kryger, komiker Heino Hansen og hans hustru Cecilia Hansen, ejendomsmægler Lars Elbæk og designer Rasmus Larsson samt skuespillerne Andreas Jessen og Johannes Lassen. I 10 dage skifter de deres normale liv ud med en tilværelse som eftersøgte, hvor de må gøre deres ypperste for at undgå, at efterforskerne kommer på sporet af dem.

Vælg tv og streaming, der passer til dig

Vil du sammensætte din helt egen underholdning med håndplukkede streamingtjenester og udvalgte tv-kanaler? Eller er du mere til en fast tv-pakke? Med vores brede udvalg af tv-pakker, kan du vælge lige præcis den underholdning, der passer til dig.