Bestil elaftale

Har du den rette elaftale, der passer til dig og din husstand?

Vi gør dig klogere på, hvad du skal være opmærksom på, inden du indgår en ny aftale, og hvor du (måske) kan spare penge.

Er du til en fast pris eller en variabel pris? Hos Norlys er dit valg klimavenligt, uanset hvad du vælger.

Er du i tvivl, om du har den rette elaftale til dine behov?

Få et gratis og uforpligtende PRIS:TJEK på din elaftale. Vi tjekker sammen med dig, hvilken aftale der bedst betaler sig for dig og dit hjem – og sikrer, at du har en attraktiv elaftale.

Bliv ringet op til en uforpligtende snak

Du giver Norlys Energi A/S samtykke til, at vi må kontakte dig én gang med et uforpligtende tilbud. Du kan læse, hvordan vi behandler data i vores persondatapolitik.

Er du til tryghed i budgettet?
Eller vil du udnytte prisdyk på markedet?

Variabel pris

Udnyt fordelene ved variable elpriser

Vil du spare penge, når elpriserne falder? Og er du okay med, at din strømpris svinger? Så anbefaler vi en elaftale med en variabel kWh-pris (den rene elpris).

Følg markedsprisen

Din kWh-pris tager udgangspunkt i timepriserne på elbørsen (Nord Pool). Prisen afhænger af udbud og efterspørgsel og vil svinge fra time til time. Derfor kan din elregning også svinge lidt fra måned til måned.

Flyt dit elforbrug og få en mindre elregning

Med en variabel elpris kan du selv påvirke størrelsen på din elregning, ved at tænke over hvornår på døgnet du bruger strøm. Har du eksempelvis en elbil eller hybridbil som bruger meget strøm, kan du sætte den til opladning om natten, hvor strømmen typisk er billigere.

3 fordele ved en variabel elpris:

  • El til en pris, der følger markedsudviklingen

  • Mulighed for at spare penge, når elprisen er lav

  • Historisk set har det givet den laveste elpris

Bestil FlexEl

Fast pris

Kend din elpris det næste år

Vil du have tryghed i budgettet og kunne forudsige, hvad du skal betale for el? Så anbefaler vi en elaftale til en fast pris, hvor du kender din kWh-pris (den rene elpris) i 12 måneder frem.

Lås prisen fast

Aftalen giver dig mulighed for at låse kWh-prisen på en selvvalgt dato og et halvt år frem. Fra den dag og 12 måneder frem, vil din kWh-pris være uændret – uanset hvor meget markedsprisen svinger.

Samme pris hver måned

Fordelen er, at du ved præcist, hvad det koster dig pr. kWh, du bruger i den aftalte periode. Det eneste, der kan få din elregning til at svinge, er mængden af strøm, du bruger. Alle andre punkter på elregningen er de samme hver måned.

3 fordele ved en fast elpris:

  • El til en fast pris i 12 måneder

  • Lås prisen, når den er lav

  • Få sikkerhed i budgettet

Bestil FastEl

Sammenlign produkter

Sparetip:

Tænker du, at FlexEl kan være en elaftale for dig?

Se den seneste prisudvikling for FlexEl. Her kan du følge elprisen time for time og finde ud af, hvornår på dagen det er billigst for dig at bruge strømmen.

Se FlexEl Prisudvikling

Følg dit elforbrug og spar penge

Det er ikke altid nok bare at vælge en billig elaftale.

Der kan være flere penge at spare ved at optimere dit energiforbrug. Alene det at være opmærksom på dit elforbrug kan nemt spare dig op til 15% på elregningen.

Optimér dit elforbrug

Så nemt skifter du elselskab

I Danmark er der frit elvalg, hvilket betyder, at du frit kan vælge elselskab. Alligevel er det kun omkring 7% af danskerne, der aktivt har taget stilling til, hvem der skal levere deres el.

Hvem leverer din el?

Måske ved du udmærket godt, hvem der leverer din el. Måske skænker du det ikke en tanke, fordi betalingen kører helt automatisk over betalingsservice. Du kan da heller ikke mærke forskel på den el, der kommer ud af stikkontakten.

Men hvis du ikke aktivt har valgt elselskab, er det ikke sikkert, du har den mest hensigtsmæssige elaftale. Derfor kan der måske være penge at spare ved at skifte elselskab.

Men hvor meget kan du spare?

Det afhænger af, hvilken elaftale du har i dag, og hvilken elaftale du vil skifte til. Det er ikke kun kWh-prisen, der kan være forskel på, men også i måden den bliver afregnet på. I nogle elaftaler er det en fast kWh-pris, i andre er det en variabel kWh-pris, der følger markedsprisen.

Læs mere om, hvordan kWh bliver målt, og prisen bliver udregnet

Der er en forskel på cirka 30 øre fra højeste til laveste elpris på det danske elmarked. For en typisk dansk familie betyder det en årlig besparelse på omkring 1.000-1.200 kroner.

Skal du flytte? Så husk at giv dit elselskab besked

Hvis du flytter adresse, skal du også huske at give dit elselskab besked. Se hvordan, du melder flytning til dit elselskab – og få andre gode råd til din flytning.

Vil du have spændende nyt?

Og gode sparetips? Få fordelagtige tilbud, og tips, der kan hjælpe dig med at spare på din elregning. Samtidig kan du følge med i, hvad der sker i Norlys og deltage i vores konkurrencer om fede præmier.

Vi sender dig ca. et nyhedsbrev i måneden.

Tilmeld nyhedsbrev