El og gasKundeservice
70 15 16 70
Internet og tvKundeservice
70 33 20 33
Hovednummer
70 11 50 00
Annuller

Snart kan du få den perfekte ladeboks til dit hjem

Nu kan du snart få en moderne ladeboks fra Norlys til din elbil. Vores specialister arbejder lige nu på højtryk, så du kan få den bedste løsning til hjemmet – og lad os bare være ærlige: vi kan ikke vente med at gøre Danmark endnu grønnere. Har du det på samme måde? Skriv dig op til vores nyhedsbrev og vær en af de første til at få besked om vores ladebokse.

HØR OM LADEBOKSEN FØR ANDRE

Grøn strøm fra Norlys

Din grønne bil er ikke grønnere end farven på den strøm, der får hjulene til at dreje rundt. Som kunde hos Norlys kan du være sikker på, at du kører på grøn strøm, så du – og alle os andre – får maksimal værdi for dit bilvalg.

300.000 Norlys-ladebokse i 2030

Den danske regering har en ambition om minimum 760.000 el- og hybridbiler på vejene inden 2030. Det stiller store krav til mulighederne for opladning.

Hos Norlys ønsker vi at deltage aktivt i den grønne omstilling. Vi leverer allerede grøn strøm – og i 2030 er målet 300.000 Norlys-ladestandere rundt i landet.

LÆS MERE OM VORES GRØNNE AMBITIONER
Ladeboks på mur med ledning

Bestil laderen som en af de første

Vil du være en af de første, som får fingrene i Norlys nye ladeboks? Det forstår vi godt! For at komme forrest i køen skal du skrive dig op på vores liste. Så hører du fra os, når ladeboksen er klar. Helt enkelt.

SKRIV DIG OP PÅ LISTEN HER

Det spørger andre om

Hvor langt kan en elbil køre på en opladning? Det er ét af de spørgsmål, vi oftest får. Prisen er også altid interessant. Og kan man overhovedet oplade sin bil forkert?

Få svar på dine spørgsmål i vores letforståelige FAQ.