El og gasKundeservice
70 15 16 70
Internet og tvKundeservice
70 33 20 33
Hovednummer
70 11 50 00
Annuller

Skal din virksomhed flytte?

Når virksomheden skal flytte, er der flere spørgsmål, som trænger sig på. Er der fibernet på den nye adresse? Kan det nuværende Erhvervsinternet-abonnement flytte med? Hvor lang tid tager det at flytte abonnementet?

Det og meget mere kan du finde svar på her på siden.

Du kan (måske) flytte dit abonnement med

Flytter din virksomhed til en adresse, hvor vi kan levere fiber, kan du flytte jeres abonnement med. Du kan tjekke, om du kan få fiber på din nye adresse her.

Hvis der er en fiberinstallation på adressen i forvejen, kan vi i langt de fleste tilfælde åbne for signalet i løbet af en-to arbejdsdage. Det er vigtigt, at du tænder for fiberboksen et par dage efter, du har bestilt internet, for at vores netværkstekniker kan udføre sit arbejde.

Er den indvendige fiberboks fjernet fra adressen, skal du kontakte kundeservice på 88 30 30 80, hvorefter vores netværkstekniker monterer en ny fiberboks. Dette kan tage op til 14 dage. 

Hvis vi skal installere fibernet på den nye adresse, kan der være en vis leveringstid. Derfor er det vigtigt, at du melder flytning i god tid.

Flytter virksomheden til en adresse, hvor vi ikke kan levere fiber, skal du være opmærksom på, at virksomheden har en opsigelsesperiode på det nuværende Erhvervsinternet på løbende måned + tre måneder.

Få en gennemgang
af dit abonnement

I forbindelse med din flytning tilbyder vi at gennemgå dit abonnement med dig for at sikre, at det stadig passer til din virksomhed.

Hvis du ønsker en gennemgang sammen med en af vores kundekonsulenter, kan du kontakte kundeservice på 88 30 30 80.

Ofte stillede spørgsmål om flytning

Hvor lang en opsigelsesperiode har jeg?

Hvis virksomheden er ude af bindingsperioden, er opsigelsesperioden løbende måned + tre måneder.

Hvor lang leveringstid er der på fibernet?

Leveringstiden på fibernet afhænger af forskellige faktorer.

Cirka tre uger før installationstidspunktet modtager du en e-mail med dato og tidspunkt for besøg af en netværkstekniker.

Hvis der allerede findes en fungerende fiberinstallation på virksomhedens nye adresse, kan vi aktivere den inden for fem arbejdsdage.

Mit firma skal flytte. Kan vi få fibernet på den nye adresse?

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi kan levere fibernet på virksomhedens nye adresse, er du velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen eller ring til os på 88 30 30 80.

Bestil flytning

 Vi svarer på din besked inden for tre arbejdsdage. Du kan læse, hvordan vi behandler data i vores persondatapolitik.

Minimer chat ikon Hvad vil du chatte om?

Internet, tv og streaming


El, opladning og naturgas

Chat Udvid chat ikon