El og gasKundeservice
70 15 16 70
Internet og tvKundeservice
70 33 20 33
Hovednummer
70 11 50 00
Annuller

Opladning hjemme

Få din egen ladeboks fra Norlys og glæd dig til en fuldt opladet bil hver dag.

Opladning på den nemme måde

Det er nemt at lade din bil op med din ladeboks fra Norlys. Opladningen starter automatisk, så snart du sætter dit ladekabel i bilen. Du kan også vælge at starte opladningen med dit ladekort eller direkte fra appen Norlys Opladning. Med appens planlægningsfunktion kan du nemt vælge at oplade din bil på det tidspunkt, hvor strømmen er billigst .

Lad din bil op, når det er billigst

I nedenstående eksempel kan du se, hvad prisen er for at oplade på et dyrt og et billigt tidspunkt. Elprisen fastsættes time for time.

Forskellen på at oplade på et dyrt tidspunkt i stedet for et billigt er i ovenstående eksempel 89,10 kr., hvilket med tre ugentlige opladninger giver en forskel på 1.069,20 kr. om måneden.


Planlæg opladningen af din bil med Norlys Opladning

Du kan altså spare gode penge ved at holde øje med elprisen inde på norlys.dk og planlægge opladningen af din bil. I appen ”Norlys Opladning” kan du planlægge din opladning ved at lave en ladeprofil, som fx indstiller din ladeboks til kun at lade om natten i et tidsrum, hvor strømmen er billigere. Så sætter du bare ladestikket i din bil, når du kommer hjem, men opladningen starter først på det tidspunkt som har valgt i ladeprofilen.

I appen kan du også søge efter og finde offentlige ladestandere, se ladepriser, hastigheder og tilgængelighed.

Bliv klogere på FlexEl

Ved at følge elprisen time for time kan du se, hvornår på dagen det er billigst for dig at sætte din bil til at lade op, og hvornår du skal bruge strømmen derhjemme. 

Se Flex∙El prisen her

Spar penge på opladning med afgiftsrefusion

I nedenstående tabel fremgår det, hvor mange penge der kan spares pr. opladning og pr. år, hvis man modtager refusion af elafgiften på den strøm, som bruges til opladning. Har du en opladningsaftale hos Norlys, får du automatisk elafgiften refunderet på din regning hver måned. BEMÆRK: For at være berettiget til afgiftsrefusion må du dog ikke have solceller, og din bolig må ikke være registeret som elopvarmet.

Antagelser:

Pris pr. kWh inkl. afgifter: 5,00 kr./kWh, Refusion: 0,8663 kr./kWh (gældende pr. 1/1 2023),
Km. pr. kWh: 5

Bliv klogere på din ladeløsning

Bestil din egen ladeløsning

Er du klar til at bestille en ladeboks og installation fra Norlys, så du hver dag kan starte med en fuldt opladet bil? Klik her og se, hvor nemt det er at komme i gang.

Bestil ladeløsning

Få inspiration om ladeløsninger og elbiler

Kan jeg oplade en elbil forkert?

Læs artikel

Refusion af el, afgiftsrabat til elbiler og tilskud til ladestandere

Læs artikel

Opladning af elbil hjemme

Læs artikel

Minimer chat ikon Hvad vil du chatte om?

Internet, tv og streaming


El, opladning og naturgas

Chat Udvid chat ikon