Opladning hjemme

Få din egen ladeboks fra Norlys og glæd dig til en fuldt opladet bil hver dag.

Opladning på
den nemme måde

Det er nemt at lade din bil op hjemme med din ladeboks fra Norlys. Opladningen starter automatisk, så snart du sætter dit ladekabel i bilen. Du kan også vælge at starte opladningen med dit ladekort eller direkte fra appen Norlys Opladning.

Lad din bil op, når det er billigst

På grafen kan du se prisen for at oplade på et dyrt og et billigt tidspunkt. Elprisen fastsættes time for time.

Forskellen på at oplade på et dyrt tidspunkt i stedet for et billigt er i ovenstående eksempel 89,10 kr. Med tre ugentlige opladninger giver det en forskel på 1.069,20 kr. om måneden.

Planlæg opladningen af din bil 

Du kan altså spare penge ved at holde øje med elprisen og planlægge opladningen af din bil. I appen Norlys Opladning kan du planlægge din opladning ved at lave en ladeprofil, som fx indstiller din ladeboks til kun at lade om natten i et tidsrum, hvor strømmen er billigere. Så sætter du bare ladestikket i din bil, når du kommer hjem, men opladningen starter først på det tidspunkt som har valgt i ladeprofilen.

Bliv klogere på FlexEl

Ved at følge elprisen time for time kan du se, hvornår på dagen det er billigst for dig at sætte din bil til at lade op, og hvornår du skal bruge strømmen derhjemme. 

Se Flex∙El prisen
Loading...

Spar penge på opladning med afgiftsrefusion

I tabellen kan du se, hvor mange penge du kan spare pr. opladning og pr. år, hvis du modtager refusion af elafgiften på den strøm, der bruges til opladning. Har du en opladningsaftale hos Norlys, får du automatisk elafgiften refunderet på din regning hver måned.

Bemærk! For at være berettiget til afgiftsrefusion må du dog ikke have solceller, og din bolig må ikke være registeret som elopvarmet.

Antagelser:

Pris pr. kWh inkl. afgifter: 2,50 kr./kWh, Refusion: 0,8663 kr./kWh (gældende pr. 1/7 2023), Km. pr. kWh: 5

Loading...

Ofte stillede spørgsmål om opladning hjemme

Hvad kræver det for at kunne oplade min elbil hjemme?

For at kunne oplade din elbil hjemme, skal du have en ladeboks installeret. Det kræver en sikker elektrisk installation, som skal udføres af en autoriseret el-installatør. Når du bestiller en ladeløsning hos os, får du en ladeboks, der er nem at betjene og som passer til både elbiler og plug-in hybridbiler. Vi sørger også for den professionelle installation.

Læs mere om ladeboks og installation fra Norlys her.

Hvad koster det at installere en ladeboks?

Prisen for installation af en ladeboks kan variere meget afhængig af de specifikke krav til din installation. Når du bestiller en ladeløsning fra Norlys, følger der en standardinstallation med i prisen. Hvis du har elaftale hos os, er den samlede pris for leje af en ladeboks 2.995,-. Ellers ligger den på 4.995,-.

Læs mere om bestilling af ladeboks, priser og installation fra Norlys her.

Hvad koster det at lade en elbil op hjemme?

Hvad det koster at oplade en elbil derhjemme, afhænger af flere faktorer som din elpris, bilens batterikapacitet og opladningstid. Normalt kan du oplade en elbil for et sted mellem 2 og 6 kroner pr. kWh (kilowatt-time), men det afhænger af din eltarif og eventuelle tilknyttede abonnementsomkostninger.

Læs mere om omkostningerne ved at oplade elbilen hjemme her.

Må andre bruge min ladeboks?

Ja. Ladeboksen er ikke låst til én bestemt bil, så hvis du får gæster, kan de også lade på den. Du skal dog huske, at forbruget kommer på din regning.

Læs mere om vores ladeløsning