El og gasKundeservice
70 15 16 70
Internet og tvKundeservice
70 33 20 33
Hovednummer
70 11 50 00
Annuller

Opladning hjemme

Få din egen ladeboks fra Norlys og glæd dig til en fuldt opladet bil hver dag.

Opladning på den nemme måde

Det er nemt at lade din bil op med din ladeboks fra Norlys. Opladningen starter automatisk, så snart du sætter dit ladekabel i bilen. Du kan også vælge at starte opladningen med dit ladekort eller direkte fra appen Norlys Opladning. Med appens planlægningsfunktion kan du nemt vælge at oplade din bil på det tidspunkt, hvor strømmen er billigst .

Lad din bil op, når det er billigst

I nedenstående eksempel kan du se, hvad prisen er for at oplade på et dyrt og et billigt tidspunkt. Elprisen fastsættes time for time.

Forskellen på at oplade på et dyrt tidspunkt i stedet for et billigt er i ovenstående eksempel 89,10 kr., hvilket med tre ugentlige opladninger giver en forskel på 1.069,20 kr. om måneden.

Planlæg opladningen af din bil
Du kan altså spare gode penge ved at holde øje med elprisen inde på norlys.dk og planlægge opladningen af din bil. I appen ”Norlys Opladning” kan du planlægge din opladning ved at lave en ladeprofil, som fx indstiller din ladeboks til kun at lade om natten i et tidsrum, hvor strømmen er billigere. Så sætter du bare ladestikket i din bil, når du kommer hjem, men opladningen starter først på det tidspunkt som har valgt i ladeprofilen.

Brug appen Norlys Opladning

Norlys Opladning bliver din nye adgang til at tanke bilen op med strøm både derhjemme og på farten. I appen kan du søge efter og finde offentlige ladestandere, se ladepriser, hastigheder og tilgængelighed.

Læs mere om Norlys Opladning

Refusion af elafgiften

Med en opladningsaftale fra Norlys får du helt automatisk elafgiften refunderet på den strøm, som du bruger, når du oplader din bil. Vi klarer det hele, og beløbet fratrækkes direkte på din månedsregning. Bemærk, for at være berettiget til afgiftsrefusion må du dog ikke have solceller, og din bolig må ikke være registeret som elopvarmet.

Læs mere om refusion af elafgift

Kør ægte grønt

Din grønne bil er ikke grønnere end farven på den strøm, der får hjulene til at dreje rundt. Som elkunde hos Norlys får du dækket dit årlige elforbrug med grøn strøm fra vedvarende energikilder. Både til bil og bolig. På den måde får du maksimal værdi for dit grønne bilvalg.

Bliv klogere på Grøn Strøm

Bliv klogere på din ladeløsning

Bestil din egen ladeløsning

Er du klar til at bestille en ladeboks og installation fra Norlys, så du hver dag kan starte med en fuldt opladet bil? Klik her og se, hvor nemt det er at komme i gang.

Bestil ladeløsning

Ofte stillede spørgsmål

Hvor lang tid tager det at lade min bil op med min ladeboks fra Norlys?

Den tid, som det tager at lade din bil op, afhænger dels af ladehastigheden (effekten) og dels af størrelsen på din bils batteri. På din ladeboks fra Norlys kan du lade med en effekt på mellem 3,7 og 11 kW.

Elbil
De fleste elbiler har et batteri på mellem 60-80 kWh. En VW ID.4 har opgivet deres batteri til 77 kWh batteri, så med en opladning på 11 kWh, giver det en opladningstid på 7 timer, hvis man lader fra 0-100%.   

Det passer meget fint med at bilen kan lade op om natten mens du sover, og står klar næste morgen.

Plug-in hybrid
Batteriet i en plug-in hybridbil er meget mindre end i en elbil, fx. har en Ford Kuga et batteri på 14,4 kWh. Ligeledes kan plug-in hybridbiler kun lade med 3,7 kWh og opladningstiden fra 0-100% bliver altså knap 4 timer. 

Hvordan betaler jeg for opladning derhjemme?

Den strøm som du bruger til opladning kommer på din elregning, hvor du også kan se den refusion af elafgiften som automatisk modregnes dit forbug. Hos Norlys betaler du blot for den strøm, som du bruger på opladning. På samme måde som når du lader din mobiltelefon op. Prisen for din opladning afhænger af din elpris, og hvor meget strøm du har brugt.