Skab bæredygtige resultater med os

Som en del af Norlys går vi foran og tager ansvar for den grønne omstilling. Det er vigtigt for os at gøre en forskel, og derfor samarbejder vi med rådgivere, der hver dag hjælper vores kunder med at energi- og ressourceoptimere. De arbejder alle ud fra en fælles dagsorden om grøn omstilling, hvor energi, teknologi, adfærd og holdninger er afgørende for at kunne gøre en forskel.

Vores energirådgivere hjælper dig med områder som:

  • Hvordan opnår vi et bedre og mere bæredygtigt resultat på bundlinjen?

  • Hvor meget kan vi reducere energiforbruget?

  • Hvordan optimerer og effektiviserer vi udnyttelsen af ressourcer?

  • Hvordan etablerer vi et solidt beslutningsgrundlag for at prioritere energibesparende tiltag? Og udformer en konkret handlingsplan?

  • Hvilke tilskudsordninger kvalificerer vi os til?

Vi tilbyder:

Energirådgivning hele vejen rundt

Hos Norlys sælger vi ikke bare energi. Vi tilbyder løsninger og rådgivning på alle områder, der vedrører virksomhedens energiforbrug. Det gør vi i samarbejde med en stærk energipartner: Dansk Energi Management (DEM).

Case: Aalborg Zoo

Med Norlys' energistyring kan Aalborg Zoo nu aflæse alt automatisk og analysere sig frem til, hvordan energien bruges mest optimalt. ”Før Norlys' erhvervsteam kom på banen, samlede jeg al data ind manuelt," fortæller maskinmester Allan Korup.

Læs hele casen

Er du klar til at tage afgørende skridt mod en mere bæredygtig fremtid?

Tag fat i os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed. Udfyld formularen, og vi ringer dig op.

Få nyheder direkte i indbakken

Skriv dig op til Norlys' erhvervsnyhedsbrev og få vores bedste tips, nyheder og viden i din indbakke.

Du får blandt andet invitationer til arrangementer, kvartalsnyt om elmarkedet samt nyheder inden for internet-, telefoni- og energimarkedet.

Tilmeld nyhedsbrev