Forstå din fiberfaktura

Vi vil gerne hjælpe dig med at forstå, hvorfor din fiberfaktura ser ud, som den gør. Her kan du finde svar på en række spørgsmål, som vi håber, kan gøre din faktura lettere for dig at overskue.

Derfor ser din faktura ud, som den gør 

På denne side får du svar på, hvad de forskellige poster, begreber og beskrivelser på din fiberregning betyder. På den måde får du et bedre indblik i, hvad du reelt betaler for.

Her kan du finde de oftest stillede spørgsmål til din faktura

Spørgsmål om skyldigt beløb

Har du modtaget en rykkerskrivelse eller et lukkebrev, er det vigtigt, at du betaler dit skyldige beløb inden forfaldsdatoen. Norlys kontooplysninger er følgende:

Konto: 8072-1023929
BIC/SWIFT: SYBKDK22
IBAN: DK5880720001023929

Vi har ændret i vores abonnement, men det fremgår ikke af vores faktura?

Da I altid betaler forud, vil reguleringen fremgå af den første eller anden faktura efter ændringen er sket. Prisen reguleres med tilbagevirkende kraft.

Jeg kan ikke se en specifikation af min faktura?

Hvis du har modtaget din faktura med posten, kan du finde specifikationen på bagsiden af fakturaen. Er du tilmeldt Betalingsservice, vil fakturaen med specifikation ligge som et vedhæftet bilag i din netbank. Du kan også oprette dig på Mit Norlys, hvor du kan finde alle fakturaer vedr. din fiberkontrakt.

Prisen stemmer ikke overens med det aftalte?

Alle priser på faktura er incl. moms, det kan være derfor der er afvigelser i forhold til ordrebekræftelsen, hvor priserne er listet excl. moms. Hvis du stadig mener at prisen er forkert, bedes du kontakte os.

Hvad er betalingsperioden?

Betalingsperioden er 3 måneder og betalingen er forudbetalt. Betalingsperioden er på bagsiden af regningen.

Kan jeg betale min faktura elektronisk?

Hvis firmaet har et EAN nummer kan I udfylde formularen herunder og jeres faktura vil blive fremsendt elektronisk. Har I ikke et EAN nummer, kan I tilmelde jer betalingsservice her. Vi har desværre ikke mulighed for at fremsende faktura via email.

Jeg er arbejdsgiver, og jeg ønsker at betale for min medarbejders fiberforbindelse, hvad gør jeg?

Da medarbejderens fiberkontrakt er privat, håndteres dette hos vores privat afdeling, du kan kontakte dem på tlf. 7015 0060 eller udfylde formularen "Hvem Betaler Hvad" https://system.etrack1.com/formbuilder/ContactForm.aspx?fid=b0c538d3-6e1e-48a1-9308-877135a29c57

Tilmeld jeres fiberfaktura til Betalingsservice

Tilmelder I jeres faktura fra Norlys til Betalingsservice, vil selve fakturaoversigten fremgå som en pdf-fil i netbank.

Ved tilmelding til Betalingsservice sparer I kr. 49 i betalingsgebyr.

Tilmeld Betalingsservice

Tilmeld din fiberfaktura til Leverandørservice

Tilmeld Leverandørservice efter installation af din fiberforbindelse så dine fremtidige regninger fra Norlys automatisk bliver betalt til tiden. Du undgår kedelige rykkere og gebyrer men modtager fortsat en faktura i papirform. Leverandørservice klarer betalingerne for dig.

Tilmeld via formularen, hvor du også kan læse mere om de generelle regler. Nets står bag Leverandørservice og er ejet af danske pengeinstitutter i fællesskab.

Sikkerhed
Dine oplysninger er fortrolige og transmitteres over en 128 bit krypteret protokol (SSL). Det er den samme krypteringsprotokol, som anvendes til betalinger via internettet. Desuden foregår din tilmelding på en krypteret linje. Det vil sige, at ingen kan læse eller indsætte oplysninger i de informationer, der udveksles mellem dig og Leverandørservice. Dine oplysninger bliver således håndteret fuldt fortroligt. Oplysningerne bliver sendt direkte til Leverandørservice.

Leverandørservice online tilmelding

Ændring af kundeoplysninger

Hvis du ønsker at ændre dine oplysninger, skal du udfylde formularen, så vil vi ændre det for dig eller kontakte dig for yderligere information.

 

 

Vi svarer på din besked inden for tre arbejdsdage. Du kan læse, hvordan vi behandler data i vores persondatapolitik.

Fik du ikke svar på dine spørgsmål?

Vi hjælper gerne med at forstå din fiberfaktura. Du har altid mulighed for at henvende dig til vores kundeservice. Ring til os på

 

8830 3080