Hole-in-one for den grønne omstilling

Golfen i Danmark arbejder allerede aktivt med den grønne omstilling og bæredygtighed.

Det næste store skridt i en grøn retning tages, når Norlys tilbyder etablering af ladestander til elbiler ved alle landets 186 golfklubber. De første 50 golfklubber har allerede valgt at få etableret en ladestander fra Norlys og flere er undervejs.

I kan også bidrage til den grønne omstilling ved at sætte strøm til bæredygtigheden i jeres klub og tilbyde opladning til medlemmer, gæster, medarbejdere og øvrige gæster ude i klubberne.

 

3 gode grunde til at få en ladestander ved golfklubben

 1. Den grønne omstilling er i fuld gang og antallet af el- og hybridbiler i Danmark er gået fra 10.000 til flere end 200.000, på bare fem år. Statistikker fra 2023 viser at hver anden nye bil enten en el- eller hybridbil. I kan bidrage aktivt til den grønne omstilling og infrastrukturen ved at få opsat ladestander, så vi fortsat inspirerer til at vælge elbilen.

 2. Udover adgang til nem opladning for klubbens medlemmer og gæste spillere, bliver ladestanderen synlig i det offentlige ladenetværk, så alle elbilister nemt kan finde dem. Det giver ekstra besøgende og mulighed for indtægter i klubbens øvrige forretningsområder. Vælger klubben at købe ladestanderen, er der også indtægtsmuligheder på opladninger.

 3. Det giver jeres medarbejdere, medlemmer og gæster en stor frihed at kunne oplade, imens de er på arbejde og for medlemmer og gæster, mens de spiller golf og besøger klubben. Der er mange elbilister, der ikke har adgang til egen ladeboks derhjemme, og derfor vil I bidrage med opladningsmuligheder for potentielt nye medlemmer eller gæster til klubben.

 

Norlys og Dansk Golf Union arbejder sammen om den grønne omstilling

Norlys og Dansk Golf Union gør sammen dansk golf endnu grønnere. Partnerskabet åbner for ladestander ved 186 golfklubber rundt omkring i hele landet. Det er en grøn milepæl og et samarbejde om fælles mål om en grønnere fremtid med klimavenlig strøm, fremtidssikrede ladeløsninger og bæredygtig udvikling.  

Norlys tilbyder golfklubberne i Dansk Golf Union to modeller for opsætning af ladestander.

Få en snak med os om mulighederne. Skriv dig op til at blive kontaktet her.

Norlys ejer
ladestanderen


Din klub har ingen omkostninger

 • Tilbyd dine medarbejdere, medlemmer og gæster muligheden for opladning.
 • Norlys varetager drift, service og vedligehold*.
 • Synlighed i det offentlige netværk for alle elbilister.
 • Klubben bidrager til den grønne omstilling.

*Klubben får installeret 1 x ladestander m/dobbelt udtag, på en af Norlys anvist plads på klubbens areal i aftalens løbetid. Norlys påtager sig omkostninger ved etablering og drift samt ejerskab over ladestandere og indtægter for opladning. 

Præcisering af placering og drift: Placering maks. 25 meter fra kabelskab/elskab. Kabelføring maks. 25 meter i blødt underlag/terræn. Etablering i blødt underlag/terræn.

Norlys har retten til at drive ladestanderen i 10 år på klubbens matrikel. Efter 10 år har klubben retten til at bede Norlys fjerne installationen. Ønsker klubben at afslutte samarbejdet inden 10 år, ydes en kompensation på 4.000 kr. ekskl. moms, pr. manglende år til Norlys.

Klubben ejer
ladestanderen


Din klub afholder alle omkostninger

 • Norlys tilbyder klubben en rabat på 10% på hardware (ladestander, kabel mv.).
 • Hardware kan enten købes eller lejes af Norlys.
 • Forbrug afregnes pr. kWh via elaftale
 • Fuld refusion af elafgiften til ladestandere
 • Overblik på belægning, forbrug og økonomi via Business Portal
 • Fuld service, kundeservice og teknisk support

Klubben vælger selv at investere i ladestander og den tilhørende installation og det er klubben der betaler for etablering og drift af ladestanderen.

Klubben har ejerskab over ladestanderen og kan selv fastsætte priserne for opladning pr. kWh og får alle lade indtægter herfra.

Priser for etablering kan variere fra klub til klub og baseret på tilbud fra Norlys.

Er du elektrisk for at høre mere?

Der er to muligheder for at komme i gang med opladning og ladestander fra Norlys:

 • Norlys tager investeringen, driften og indtægterne

 • Klubben tager investeringen, driften og indtægterne

Bliv ringet op og få en uforpligtende snak om mulighederne samt behovet for opladning nu og i fremtiden.
Vil du vide, hvordan vi behandler vores data? Læs vores persondatapolitik