Telefoni

Har du styr på det med telefoni og mobilabonnementer? Og ved du, hvad der passer bedst til dig – og til din familie?


Bare rolig. Vi guider dig.

Få dit telefoni- og mobilabonnement fra os

Vi har masser af telefoni klar til dig. Vi ejer nemlig to af Danmarks populære udbydere – Stofa og Eniig Fiber.

Besøg os lige her og snup den løsning, der passer perfekt til dig.

 

Vi er Norlys

Norlys er Danmarks største, integrerede koncern indenfor energi, internet og underholdning.

Vi leverer hver dag strøm og data til hjem, virksomheder og organisationer. Vi forbinder mennesker med mennesker og mennesker med verdenen – gennem grønne og digitale muligheder.

Sagt lidt anderledes sørger vi for, at der er strøm i kontakten, lynhurtigt internet i by og på land, varme i radiatoren og gode tv-oplevelser til dig og din familie. Og så kæmper vi samtidig for den grønne omstilling og et digitalt Danmark til glæde for os alle.

Telefoni via dit internet

Hos os kan du få telefoni via dit internet. Det minder ret meget om fastnettelefoni, for du kan ringe til både fastnet- og mobiltelefoner, men det kan være en hel del billigere.

Det kræver bare, at du har internet fra enten Stofa eller Eniig Fiber. Og så er det en fordel med en hurtig internetforbindelse, fordi det giver et mere stabilt signal gennem telefonen.

Du kan vælge mellem forskellige abonnementer, hvor du enten betaler en fast månedlig pris, eller du betaler for det, du taler. Og der er tillægstjenester som nummervisning, viderestilling og følg dit forbrug.

Få gang i mobilen

Har du et lille eller stort forbrug? Brug for lidt eller meget data? Eller vil du have et abonnement, hvor hele familien kan være med? Ingen problem. Vi har en løsning til dig. Og du kan endda få samlerabat.

Hvis du vil, kan du vælge at dele dit data med familien. Du kan også få et datadelings-simkort – for eksempel til din tablet – så du kan bruge dit data her. Og du kan selvfølgelig bruge dit abonnement på ferier i EU.