El og gasKundeservice
70 15 16 70
Internet og tvKundeservice
70 33 20 33
Hovednummer
70 11 50 00
Annuller

Opladning hjemme

Med din egen ladeboks fra Norlys starter du hver dag med en fuldt opladet bil.

Nem og billig opladning

Når du skal lade din bil op med din ladeboks fra Norlys, så kan du starte opladning via dit ladekort eller via appen Norlys Opladning. Du kan også vælge, at din ladeboks automatisk starter en opladning, når dit ladekabel sættes i bilen.

Har du en elaftale hos Norlys betaler du kun 79 kr. pr. måned i opladningsabonnement, plus forbrug pr. kWh til opladning. Og du kan med fordel benytte appens planlægningsfunktion og oplade din bil på det billigste tidspunkt.

Oplad når det er billigst

Hos Norlys betaler du kun for den strøm, du rent faktisk bruger til opladning. Elprisen fastsættes time for time, så du kan oplade din bil, når strømmen er billigst. I nedenstående eksempel kan du se, hvad prisen er for at oplade på et dyrt og et billigt tidspunkt.

 

Forskellen på at oplade på et dyrt tidspunkt i stedet for et billigt er i ovenstående eksempel 89,10 kr., hvilket med tre ugentlige opladninger giver en forskel på 1.069,20 kr. om måneden.

Planlæg opladningen af din bil
Det giver altså god økonomisk mening at holde øje med elprisen inde på norlys.dk og planlægge opladningen af din bil. Som tommelfingerregel er den billigst om natten og dyrest om aftenen. I appen ”Norlys Opladning” kan du planlægge din opladning ved at lave en ladeprofil, som fx indstiller din ladeboks til kun at lade om natten i tidsrummet kl. 23-07. Du kan sætte ladestikket i din bil, når du kommer hjem, men opladningen vil først starte det tidspunkt som er angivet i ladeprofilen.

Få elafgiften refunderet når du lader din bil op

Med en opladningsaftale fra Norlys får du fuld refusion af elagiften på den strøm, som du bruger, når du oplader din bil. Vi klarer det hele, og beløbet fratrækkes direkte på din månedsregning. Bemærk, for at være berettiget til afgiftsrefusion må du dog ikke have solceller, og din bolig må ikke være registeret som elopvarmet.

Læs mere om refusion af elafgift

Strømmen er grøn

Din grønne bil er ikke grønnere end farven på den strøm, der får hjulene til at dreje rundt. Som kunde hos Norlys får du dækket dit årlige elforbrug, til både din bolig og din bil, med grøn strøm fra vedvarende energikilder. På den måde får du maksimal værdi for dit grønne bilvalg.

BLIV KLOGERE PÅ GRØN STRØM

Bestil din egen ladeløsning

Er du klar til at bestille en ladeboks og installation fra Norlys, så du hver dag kan starte med en fuldt opladet bil? Klik her og se, hvor nemt det er at komme i gang.

Bestil ladeløsning

Bliv klogere på din ladeløsning