El og gasKundeservice
70 15 16 70
Internet og tvKundeservice
70 33 20 33
Hovednummer
70 11 50 00
Annuller

Bestil naturgas

Ønsker du sikkerhed i budgettet? Eller vil du gerne spare i de perioder, hvor prisen er lav? Uanset hvad du er til, så har vi den rette naturgasaftale til dine behov.


Naturgas er både en billig og miljøvenlig måde at opvarme sit hjem. Se alle fordelene og bestil din naturgasaftale her.

FlexGas

10,78
kr./m3
  • Ingen binding
  • Mulighed for meget lave priser
  • Din gaspris følger markedet
Mulighed for at tilvælge BioGas

FastGas 12 mdr.

9,00
kr./m3
  • Fast pris i 12 måneder
  • Tryghed i budgettet
  • 5 måneders binding
Mulighed for at tilvælge BioGas

Hvorfor er prisen på gas høj lige nu?

Har du også bemærket, at din gasregning pludselig er meget høj? Du er ikke alene – faktisk oplever hele det danske energimarked lige nu meget højere priser end normalt.

Vi skal se på tværs af landegrænserne for at finde en af forklaringerne. For det danske gasmarked er i høj grad afhængig af, hvad der sker på det europæiske marked – og der stiger priserne i øjeblikket. Særligt Rusland spiller en rolle for gasleverancen til Europa og dermed til Danmark, og lige nu kommer der ikke nok gas vores vej.

Asien vil betale mere, end vi vil i Europa. Det vil altså sige, at store dele af den flydende naturgas (LNG), som produceres rundt omkring i verden fragtes til Asien frem for Europa lige nu.

Og så er efterspørgslen på gas stor. Flere og flere lande er nemlig kommet godt i gang igen efter coronapandemien, og det samme er mange produktionsvirksomheder.

Tørre og vindstille måneder i Norden har også skubbet gasprisen op, fordi vores strøm ikke har kunne produceres på vand- og vindkrafti lige så høj grad, som vi er vant til. Derfor har det været nødvendigt at producere store mængder strøm på kul- og gasfyrede kraftværker.

Det kolde forår har også taget hårdt på gaslagrene, som lige nu er lave. Når udbuddet af gas er lavt, men efterspørgslen stadig er høj, og endda højere end normalt, så presser det også priserne i vejret.

Opdateret: 26. oktober 2021

Vil du vide lidt mere?

Hvor længe vil gasprisen være så høj?

Det er ikke til at forudsige, hvor længe prisen på gas fortsat er høj. Som du kan læse ovenfor, er der mange forskellige faktorer, som spiller en rolle for prisen. Eksperter forudsiger dog, at priserne vil være på dette høje niveau i de kommende 3-4 måneder, med en risiko for stigende priser, hvis ovenstående faktorer forværres. Efter vinteren forventes et lavere og mere stabilt prisniveau.

Er det kun Norlys’ priser, der er så høje lige nu?

Det er hele gas- og elmarkedet i Danmark og mange steder i Europa, der er ramt af høje prisstigninger. Derfor er prisen på gas og el høj, uanset hvem du er kunde hos. Du kan læse mere om, hvordan din gaspris er sammensat her.

Støt den grønne omstilling – tilvælg BioGas

Med BioGas fra Norlys sikrer du en miljøvenlig kilde til opvarmning, da du opvarmer din bolig med et CO2-besparende genbrugsprodukt.

Biogassen er hovedsageligt fremstillet af husdyrgødning og organisk affald fra landbrug og industri.

Formålet er at få det meste ud af Jordens ressourcer. Og du er i den grad med til at støtte den grønne omstilling, når du bestiller BioGas fra Norlys.

Læs mere om biogas

Få ro i maven med en serviceaftale

Du får mest ud af naturgassen og sikrer samtidig dit naturgasfyr en lang levetid, hvis du bestiller en serviceaftale hos Norlys. Vi tilbyder dig en to-årig serviceaftale med masser af fordele.

Fordele ved en serviceaftale:

  • Du får hurtig hjælp, hvis du oplever problemer med dit gasfyr

  • En godkendt servicepartner efterser og vedligeholder fyret jævnligt, så du kan føle dig helt tryg

  • Du får det optimale ud af naturgassen og et driftssikkert gasfyr

  • Eventuelle driftsproblemer bliver opdaget, inden de udvikler sig til dyre reparationer

Vil du være sikker på at få hurtig hjælp, hvis dit gasfyr går i stå?

Lån til nyt gasfyr gennem Norlys

Som privat gaskunde hos Norlys har du mulighed for at optage lån hos Merkur Andelskasse til at finansiere dit nye gasfyr. Vælger du at finansiere gennem Norlys, får du en samlet regning på dit gasforbrug og ydelse på dit lån.

Lån til nyt gasfyr

Er du i tvivl, om du har den rette naturgasaftale til dine behov?

Få et gratis og uforpligtende PRIS:TJEK på din naturgasaftale. Vi tjekker sammen med dig, hvilken aftale, der bedst betaler sig for dig og din husstand - og sikrer, at du har en attraktiv naturgasaftale.

Udfyld formularen, så ringer vi dig op

Du giver nu Norlys Energi A/S samtykke til, at vi må kontakte dig én gang med et uforpligtende tilbud. Du kan læse, hvordan vi behandler data i vores persondatapolitik.