Bestil naturgas

Ønsker du sikkerhed i budgettet? Eller vil du gerne spare i de perioder, hvor prisen er lav? Uanset hvad du er til, så har vi den rette naturgasaftale til dine behov.


Naturgas er både en billig og miljøvenlig måde at opvarme sit hjem. Se alle fordelene og bestil din naturgasaftale her.

FlexGas

5,48
kr./m3
  • Ingen binding
  • Mulighed for meget lave priser
  • Din gaspris følger markedet
Mulighed for at tilvælge BioGas

FastGas 12 mdr.

7,49
kr./m3
  • Fast pris i 12 måneder
  • Tryghed i budgettet
  • 5 måneders binding
Mulighed for at tilvælge BioGas

Hvorfor er prisen på gas høj lige nu?

Det danske gasmarked oplever meget høje gaspriser i øjeblikket, hvilket skyldes, at det danske gasmarked er bundet op på de europæiske gasmarkeder, hvor priserne stiger. Prisstigningen på de europæiske gasmarkeder skyldes en række forskellige faktorer, som alle bidrager til de høje priser. Der kommer ikke nok gas til Europa fra Rusland og næsten ingen flydende naturgas (LNG) finder vej til Europa, fordi priserne i Asien er højere end i Europa, og derfor sejles den flydende naturgas derhen.

Herudover skyldes de høje gaspriser også en stor efterspørgsel på gas. Efterspørgslen er steget kraftigt i takt med, at flere og flere lande får coronapandemien under kontrol, og produktionsvirksomhederne kommer i gang igen. Det kolde forår har også været en medvirkende faktor til at øge efterspørgslen af gas på samme måde som manglen på vand i Norden har medført, at store mængder af strøm ikke kunne produceres på vandkraft, og derfor har det været nødvendigt at producere denne strøm på kul- og gasfyrede kraftværker.

Endeligt kan de høje gaspriser tilskrives en dårlig lagerfyldningsgrad, hvilket bunder i det kolde forår. Og forventningen om at Rusland vil begynde leverancerne på en ny gasledning til Europa omkring årsskiftet har samtidig været en af de primære årsager til, at forskellen i gaspriserne for sommeren 2021 og vinteren 2021 har været minimale, og derfor har incitamentet for at lægge gas på lager ikke været højt. Det er endnu uvist, hvornår leverancerne fra Rusland vil begynde, men forventeligt sker det i starten af 2022.

Det forventes, at gaspriserne vil fortsætte med at stige i de kommende 3-4 måneder, hvorefter markederne forventer et mere stabilt niveau.

Opdateret: 21. september 2021

Støt den grønne omstilling – tilvælg BioGas

Med BioGas fra Norlys sikrer du en miljøvenlig kilde til opvarmning, da du opvarmer din bolig med et CO2-besparende genbrugsprodukt.

Biogassen er hovedsageligt fremstillet af husdyrgødning og organisk affald fra landbrug og industri.

Formålet er at få det meste ud af Jordens ressourcer. Og du er i den grad med til at støtte den grønne omstilling, når du bestiller BioGas fra Norlys.

Læs mere om biogas

Få ro i maven med en serviceaftale

Du får mest ud af naturgassen og sikrer samtidig dit naturgasfyr en lang levetid, hvis du bestiller en serviceaftale hos Norlys. Vi tilbyder dig en to-årig serviceaftale med masser af fordele.

Fordele ved en serviceaftale:

  • Du får hurtig hjælp, hvis du oplever problemer med dit gasfyr

  • En godkendt servicepartner efterser og vedligeholder fyret jævnligt, så du kan føle dig helt tryg

  • Du får det optimale ud af naturgassen og et driftssikkert gasfyr

  • Eventuelle driftsproblemer bliver opdaget, inden de udvikler sig til dyre reparationer

Vil du være sikker på at få hurtig hjælp, hvis dit gasfyr går i stå?

Lån til nyt gasfyr gennem Norlys

Som privat gaskunde hos Norlys har du mulighed for at optage lån hos Merkur Andelskasse til at finansiere dit nye gasfyr. Vælger du at finansiere gennem Norlys, får du en samlet regning på dit gasforbrug og ydelse på dit lån.

Lån til nyt gasfyr

Er du i tvivl, om du har den rette naturgasaftale til dine behov?

Få et gratis og uforpligtende PRIS:TJEK på din naturgasaftale. Vi tjekker sammen med dig, hvilken aftale, der bedst betaler sig for dig og din husstand - og sikrer, at du har en attraktiv naturgasaftale.

Udfyld formularen, så ringer vi dig op

Du giver nu Norlys Energi A/S samtykke til, at vi må kontakte dig én gang med et uforpligtende tilbud. Du kan læse, hvordan vi behandler data i vores persondatapolitik.