Kom godt i gang med appen Norlys Opladning

Det skal være nemt at oplade din bil, og det hjælper vores app Norlys Opladning dig med. På denne side hjælper vi dig godt i gang med at bruge appen og de forskellige funktioner.

Udskift benzinkortet med en app

Du kan vinke farvel til dit gamle benzinkort, når du får en el- eller hybridbil. Norlys Opladning bliver din nye adgang til at tanke bilen op med strøm både derhjemme og på farten. Med appen får du fuld kontrol og overblik over dine opladninger og adgang til en række funktioner. Du kan: 

  • Starte og stoppe samt planlægge dine opladninger derhjemme.
  • Søge efter og finde offentlige ladestandere, se ladepriser, hastigheder og tilgængelighed.
  • Starte en opladning med dit betalingskort via appen, når du oplader på farten.
  • Følge dit forbrug af ladestrøm til bilen.

Hent appen Norlys Opladning

Følg dit forbrug i appen

I appen Norlys Opladning kan du se strømforbruget for alle dine opladninger - både opladninger hjemme og på farten. Læs mere om appen

Opladning hjemme
I appen kan du se i hvilket tidsrum, du har startet og stoppet dine opladninger, og hvor mange kWh du har brugt under "Mine ladere". 

Prisen for en opladning derhjemme afregnes blot til den elpris, som indgår i din elaftale. Kan du få refusion af elafgiften, fratrækkes denne sats helt automatisk.

Opladning på farten
I appen kan du ligeledes se dit forbrug på offentlige ladestandere under "Opladninger"

Opladninger på farten afregnes til den elpris, som er blevet oplyst i appen. Her kan du også se, hvad den enkelte ladesession har kostet dig, og hvor mange kWh du har ladt op.