OBS: Har du spørgsmål om tilmelding til indefrysningsordning, energikrisen, priser og el- og gasregningen? Find hjælp og svar her.

El og gasKundeservice
70 15 16 70
Internet og tvKundeservice
70 33 20 33
Hovednummer
70 11 50 00
Annuller


Bag om energikrisen

Energikrisen har sat energi øverst på dagsordenen – og mange danske hjem og virksomheder i en uoverskuelig økonomisk situation.

Energiområdet er komplekst, og med videoen her forsøger vi at give et indblik i, hvordan det danske energisystem og -marked fungerer, og hvordan energikrisen påvirker danskerne

Bliv klogere på energikrisen

Vi oplever lige nu, at rigtig mange gerne vil snakke med os, og du vil kunne opleve meget lang kø på vores telefoner. Derfor hjælper vi dig her på siden med at finde svar på spørgsmål til energikrisen, elpriserne, din regning og til indefrysningsordningen.

Tilmelding til indefrysningsordningen

Vinterpakken, vedtaget af Folketinget, giver dig mulighed for indefrysning af din energiregning.

Læs mere her

Ofte stillede spørgsmål

 

Hvilken elaftale har jeg?

Hvis du er i tvivl om, hvilken elaftale du har hos Norlys, så kan du altid logge ind på Mit Norlys og se din elaftale.

Hvis du ikke tidligere har været logget ind på Mit Norlys, skal du oprette dig som ”Ny bruger” med dit kundenummer og din pinkode, som står på din el- eller gasregning eller på din Betalingsserviceoversigt.

Hvad er forskellen på Norlys' elaftaler?

Hvad er KombiEl?

KombiEl er en elaftale, hvor hver kilowatt-time du bruger afregnes til både en fast og variabel elpris. Det betyder, at halvdelen af dit forbrug afregnes til en fast pris og den anden til en variabel. Du kan derfor med fordel forsøge at flytte fx tøjvasken til de billigste timer, mens du samtidig er sikret mod større prishop i den forkerte retning, fordi halvdelen af din elpris er fast et kvartal ad gangen. Læs mere om KombiEl her på siden.

Hvad er FlexEl?

FlexEl er en elaftale, hvor din elpris skifter time for time. Det betyder, at du kan udnytte prisdyk i løbet af dagen, hvis du har mulighed for at flytte dele af dit elforbrug til de billige timer. Du kan planlægge dit forbrug ved at se på vores FlexEl prisgraf. Læs mere om FlexEl her på siden.

Hvad er PuljeEl?

PuljeEl er en elaftale, hvor din elpris er fast i et kvartal ad gangen. Det vil sige, at din elpris kun ændrer sig fire gange i løbet af et år til 1. januar, 1. april, 1. juli og 1. oktober. Fordelen ved denne elaftale er, at du ved præcist, hvad det koster dig at bruge strømmen hvert kvartal. Læs mere om PuljeEl her på siden.

Hvordan skifter jeg min elaftale?

Vi anbefaler, at du tager grundigt stilling til, hvilken elaftale der passer bedst til dig og din situation. Skift din elaftale her.

Hvornår kan jeg skifte min elaftale?

Har du allerede en elaftale hos Norlys, kan du tidligst skifte din aftale til d. 1. i den næste måned. Skift din aftale her.

Hvordan får jeg delt min regning?

Med en betalingsaftale kan du få delt din regning i op til tre rater, hvis du er kvartalsafregnet. OBS: Er du månedsafregnet? Så kan du desværre ikke få en betalingsaftale. På din regning kan du se, om du er månedsafregnet eller kvartalsafregnet. Læs mere om betalingsaftale her.

Hvorfor er elprisen høj lige nu?

Elprisen er en dynamisk størrelse, som kan være svær at forudsige. Den påvirkes nemlig af forskellige faktorer, som i perioder kan give store udsving.  

Hele det danske og europæiske elmarked oplever i øjeblikket meget høje priser. Du kan læse mere her.

Gode råd og sparetips

Har du tænkt over, at nogle vaner kan koste dig mange tusinde kroner om året på energiregningen? Tag kampen op mod uvanerne og spar penge på strøm, vand og varme. Læs mere her.

Mit Norlys giver dig et simpelt overblik over dit elforbrug

Har du brug for at få et overblik over dine elregninger, eller vil du gerne følge dit elforbrug? På Mit Norlys har du altid et tydeligt overblik over dine oplysninger, elregninger og dit elforbrug.

Du kan blandt andet se dit elforbrug helt ned til hver enkelt time og sammenligne det med tidligere perioder.

Log ind på Mit Norlys

Følg timepriserne

Se den seneste prisudvikling for FlexEl herunder. Ved at følge elprisen time for time kan du se, hvornår på dagen det er billigst for dig at bruge strømmen, hvis du har FlexEl. Læs mere om prisudvikling for FlexEl her

Loading...

De viste priser er den rene elpris, som er eksklusiv transport af el og afgifter. Vær opmærksom på, at afgifterne til dit netselskab ofte er højere mellem kl. 17 og 20 i vinterhalvåret (oktober - marts).

Skru ned for elforbruget

Har du tænkt over, at nogle vaner kan koste dig mange tusinde kroner om året på energiregningen? Tag kampen op mod uvanerne og spar penge på strøm, vand og varme.

Få gode energivaner
Minimer chat ikon Hvad vil du chatte om?

Internet og Tv


Energi

Chat Udvid chat ikon