Vi bringer mennesker sammen

Vi sikrer, at Danmark er på forkant med udviklingen og er bevidste om, at den digitale fiberinfrastruktur er rygraden i samfundet og dermed vejen til kontinuerlig vækst for hele landet. Vi er ejet af forbrugerne, vi tænker langsigtet og tager ansvar for det samfund, som vi er en del af. Derfor vælger vi sikrede løsninger, der både skaber værdi for andelshavere og for kunder langt ind i fremtiden.

Grundlæggende bringer vi mennesker sammen; for missionen er at skabe det bedste fundament for det moderne digitale og bæredygtige samfund, så vi kan levere vejen til udvikling og vækst. 

Gennem vores værdier

  • Fællesskab

  • Ansvarlighed

  • Og nytænkning

sikrer vi i Norlys, at hele 98% af den store del af samfundet, som ligger indenfor vores ejergeografi, får optimale fiberforbindelser og højhastighedsinternet inden udgangen af 2023.

Det moderne liv

Hurtigt og stabilt internet er en grundlæggende forudsætning for at fungere i det globale vidensamfund, og det er vigtigt for os, at alle får del i de digitale muligheder. Danskernes dataforbrug vokser markant hvert år, og analyser viser, at den globale datatrafik for nuværende stiger med 30 procent årligt. Derfor arbejder vi hver dag for at leverer et sikkert og lynhurtigt netværk, der binder mennesker, information og viden tættere sammen.

Et moderne digitalt liv stiller store krav til sikkerhed, tempo og stabilitet. Når såvel arbejds- som hjemmeliv er under forandring, som vi ser i disse år, skal internetforbindelsen have høj down-og uploadhastighed.

Derfor kan det fibernet, Norlys tilbyder, håndtere hjemmearbejdspladsens krav om en pålidelig forbindelse, honorere forbrugerens ønske om ’tv on demand’ i tilfredsstillende kvalitet og tilfredsstille den krævende gamers behov for at kunne være aktiv i komplekse og kapacitetskrævende online spil.  

Et digitalt Danmark på yderste markvej

Som infrastrukturejer og landets største telekoncern er Norlys facilitator for udbygning, drift og vedligehold af fiberinfrastrukturen i det meste af Danmark. Vi er en visionær og troværdig partner, der gør samarbejdet enkelt og smidigt også i de tilfælde, hvor vi når vores slutbrugere på de yderste markveje.

Vi har sørget for fiberforbindelse til 98 procent af vores andelshavere, og samtidig arbejder vi for at få endnu flere kunder på det fibernet, vi allerede har bygget.

Vores stærke partnerskaber med flere tjenesteudbydere i og uden for Norlys gennem OpenNet er en stor fordel for slutbrugeren; for vi stiller vores infrastrukturelle motorvej til rådighed for deres produkter, hvilket kommer kunderne til gavn.

Vi ved, at det kan mærkes, når Norlys bringer os sammen og baner vejen for den digitaliserede fremtid, vi står i.

Er du andelshaver, men har endnu ikke fået tilbudt højhastighedsbredbånd?

Udfyld formularen, så vil din forespørgsel blive brugt i vores kommende udrulningsplanlægning. Vi kontakter dig, når vi har nyt om netop din adresse.

 

De oplysninger, som du indtaster i formularen, bliver behandlet i overensstemmelse med vores privatlivspolitik, som du kan finde her