Flytning af tv og streaming fra Norlys

Vi forsøger at flytte dine produkter med som de er i dag. Hvis du ønsker at høre mere om vores øvrige produkter, så har du mulighed for dette nederst i formularen.

Flytning af tv og streaming

Dine oplysninger

FlytteoplysningerHar du også internet fra Norlys?

Må vi kontakte dig?

Hos Norlys kan vi tilbyde dig flere produkter, som du kan få glæde af på din nye adresse.

Du kan læse, hvordan vi behandler dine data i vores Persondatapolitik.

Har du brug for hjælp til tv-installation i din nye bolig?

Du har mulighed for at bestille hjælp til en antenneinstallation*, så du får det bedste tv-signal i din nye bolig. Så du slipper for at bekymre dig om den del. Installatøren kommer ud i din nye bolig og måler dit tv-signal til dit primære tv og sikrer, at udstyret er tilsluttet og indstillet korrekt. 

Prisen afhænger af dit produkt. Ring til os, så står vi klar til at hjælpe dig til den rette løsning.

Kontakt os

*Vilkår for antenneinstallation: Er der allerede en antenne på din nye adresse, anvender vi den, hvis det er muligt.  Har du brug for yderligere hjælp til installation af flere tv, længere kabel, højere antenne mm, kan dette tilkøbes. Det aftaler du med installatøren, som også kan oplyse dig om priser for at få klaret de ekstra ting. Det får du med: Vi monterer, justerer og tilslutter en ny antenne i max. 6 meters højde. Vi trækker max. 15 meter kabel til 1 tv (inkl. en gennemføring via væg eller loft). Vi tilslutter, foretager en kanalsøgning og opdaterer din boks eller dit tv-modul.