El og gasKundeservice
70 15 16 70
Internet og tvKundeservice
70 33 20 33
Hovednummer
70 11 50 00
Annuller

Kom godt fra start

Når du bestiller en ladestander og installation fra Norlys, får du en skræddersyet ladeløsning til din virksomheds behov og en installation i særklasse. Ladestanderen passer selvfølgelig til både elbiler og plugin-hybrid og er meget let at betjene.

Fleksibel og smart ladestander

Vores ladestander har to praktiske udtag, der giver mulighed for opladning af to elbiler på samme tid. Modellen hedder BusinessLine og er fra mærket EVBox - kendt verden over som en driftsikker og populær ladestander.

Ladestanderen er en smart sag - 60 cm høj, 25,5 cm dyb og 41 cm bred. Den vejer 12 kilo og kan klare temperaturer fra -25 til 45 grader. Den kan både installeres på en væg eller fritstående på en pæl. Ladestanderen understøtter både 1-faset og 3-faset opladning og kan fjernstyres og overvåges digitalt.

Ladestanderen giver mulighed for at lade med 22 kWh svarende til 120 kilometer i timen.

Hvad sker der, når du har bestilt en ladestander?

Med en ladeløsning fra Norlys får du

  • Opladning lige ved hånden via vores app Norlys Opladning
  • Fuldt overblik over belægning og forbrug på din virksomheds ladestander(e) via Business Portal
  • Mulighed for selv at fastsætte kWh-prisen på ladestander inkl. valg af opstartstakst
  • Fuld refusion af elafgift helt automatisk

Skræddersyet installation

Hos Norlys hjælper vi gerne din virksomhed med en fremtidssikret ladeløsning. Alt efter dine behov etablerer og installerer vi ladestandere til elbiler og plugin-hybridbiler. Vi har forskellige muligheder, og vi hjælper med alt fra vejledning til teknisk support af ladestanderne.

Alle forløb bliver skræddersyet, da ikke to virksomheder er ens. Noget, der dog hver gang følger samme krav og retningslinjer, er etablering og installation, som udføres af vores erfarne og autoriserede elektrikere. Det giver dig en fejlfri installation.

Norlys eller Norlys’ installatør vil altid vejlede dig, før installationen bliver sat i gang. På den måde får du en ladestanderløsning, der giver mening for din virksomhed.

Er du elektrisk efter en (eller flere) ladestander(e) i din virksomhed?

Vi hjælper dig med at skræddersy en ladeløsning, der passer til virksomhedens behov nu - og som nemt kan skaleres, hvis der bliver brug for det. Kontakt os for en uforpligtende snak omkring jeres muligheder.

Vil du vide, hvordan vi behandler vores data? Læs vores persondatapolitik