Skalerbar og skræddersyet ladeløsning til virksomheder

Hos Norlys tilbyder vi en komplet ladeløsning med vejledning og installation, udført af vores erfarne og autoriserede elektrikere, ladestandere, service og opladningsapp til virksomheder.

Vores ladestandere kan bruges af langt de fleste el- og plugin-hybridbiler. Ladeløsningen kan nemt skaleres, hvis der bliver brug for det.

Én ladeløsning med masser af fordele for din virksomhed

Vi har gjort os umage for at gøre vores ladeløsning til virksomheder så fleksibel og driftsikker for dig som muligt. Derfor tilbyder vi en ladeløsning, der giver din virksomhed masser af fordele. Eksempelvis med opladning lige ved hånden via vores app og nem optimering af ladeforholdene på virksomhedens ladestander(e) via vores Norlys Opladningsplatform.

6 fordele med en ladeløsning fra Norlys

1.

Oplad din elbil på arbejdspladsen via app

Norlys Opladning app er din adgang til at tanke bilen op med strøm. Med appen får du fuld kontrol og overblik over dine opladninger og kan f.eks. få nøjagtige prisoplysninger for hvert enkel ladestander - inden ladesessionen.

Appen kan også bruges af medarbejdere og gæster, så de nemt kan betale for opladning med kreditkort, se ladehastighed og tilgængelighed.

2.

Få indsigt i data fra virksomhedens ladestander(e)

I vores online Opladningsplatform kan du nemt overvåge, analysere og optimere ladeforholdene på virksomhedens ladestander(e). Du får indsigt i de enkelte ladestanderes status, opladningsmønstre og energiforbrug.

Det giver dig et fuldt overblik over belægning, forbrug og økonomi.

Læs mere her

3.

Fastsæt selv prisen for opladning

Du kan selv fastsætte prisen for opladning per kWh og dermed få alle indtægterne. Du har også mulighed for selv at styre opstartstaksten.

På den måde er det nemt at skrue op og ned for indtjeningen på opladning alt efter behov og ønske.

4.

God (og grøn) service

Der er ingen tvivl om, at det er god service at tilbyde opladning på arbejdspladsen til kunder og gæster. Det giver en stor frihed at kunne oplade, imens de er på besøg.

Tænk på at nogle ikke har mulighed for at have en ladeboks derhjemme. Det giver fleksibilitet og merværdi.

5.

Bidrag til den grønne omstilling

Du kan gøre virksomhedens ladestander(e) synlige i det offentlige ladenetværk, så alle elbilister nemt kan finde dem og lade på dem.

På den måde bidrager du aktivt til den grønne omstilling ved at tilbyde opladning, så vi fortsat inspirerer til at vælge elbilen.

6.

Grønne aftryk

Virksomhedens ladestandere er et oplagt punkt i din virksomheds CSR-rapport. Her kan du vise, at virksomheden har fokus på bæredygtige og grønne valg.

Hvis du vælger en ladeløsning fra Norlys, kan du også se virksomhedens CO2-aftryk i vores Norlys Opladningsplatform som er inkluderet i vores ladeløsning.

Skal du bruge 1 eller 100 ladebokse?

Vores ladestandere er til alle virksomheder – uanset om du skal bruge 1 eller 100.

Det er underordnet, om du har en lille virksomhed med 10 ansatte, en campingplads med grønne gæster eller et stort kontorfællesskab med flere tusinde medarbejdere. Ingen opgave er for lille eller for stor til os. 

Kontakt os her for en uforpligtende snak om jeres behov for opladning. Vil du vide, hvordan vi behandler vores data? Læs vores persondatapolitik