El og gasKundeservice
70 15 16 70
Internet og tvKundeservice
70 33 20 33
Hovednummer
70 11 50 00
Annuller

Bestil naturgas til din virksomhed

Uanset om din virksomhed er stor eller lille, kan du spare penge på energiforbruget ved at skifte til naturgas. Vi tilbyder naturgasaftaler, der passer til lige netop din virksomhed.

Bruger din virksomhed over 5.000 m3 pr. år, finder vi sammen frem til den rette aftale gennem personlig rådgivning.

Bliv ringet op

Få mest muligt ud af din naturgasaftale

Når du bestiller naturgas hos Norlys, får du tilknyttet en erfaren erhvervsrådgiver, der fungerer som din faste kontaktperson. Erhvervsrådgiveren sikrer dig kompetent rådgivning og hurtig service gennem hele samarbejdet.

Med en aftale hos Norlys får du konkurrencedygtige priser – ikke kun på naturgas, men også på el og energistyring. Og vi rådgiver dig om effektive, bæredygtige løsninger. Vi skærper dit energiforbrug hele vejen rundt, så du kan fokusere på det, der har betydning for din virksomhed. 

For virksomheder med et årligt forbrug under 5.000 m3 naturgas tilbyder vi følgende aftale:

Gas ikon

Naturgas VariabelPris

3,60
kr.m3
  • Ingen binding
  • Din gaspris følger markedet
  • Mulighed for meget lave priser
Din pris følger markedsudviklingen

Den viste pris er eksklusiv moms.

Ligger din virksomheds forbrug over 5.000 m3 pr. år?

Så tilbyder vi i stedet personlig rådgivning, hvor en af vores erfarne erhvervsrådgivere hjælper dig med at finde den rette aftale på naturgas for netop din virksomhed.

Når du kontakter vores erhvervsteam, får du tilknyttet en personlig erhvervsrådgiver, som hjælper dig hele vejen rundt – uanset om det gælder gas, el eller energiløsninger. Din personlige rådgiver hjælper dig også med regninger og øvrige spørgsmål, så du ikke skal til at ringe til kundeservice, hvis du får brug for hjælp.

Udfyld formularen nedenfor, så ringer vi dig op.

 

Hvad koster naturgas?

 

Uanset om din virksomhed er stor eller lille, kan du spare penge på energiforbruget ved at skifte til naturgas. Det er prisen på selve gassen samt abonnementsvilkårene, du kan spare penge på.


Du køber din naturgas billigst muligt ved at følge markedsprisen og låse gasprisen, når den er lav. Gassen bliver handlet på den danske gasbørs. Og priserne afspejler derfor udviklingen på markedet.

Men det er også vigtigt at bemærke, at der er medregnet en række faste afgifter og skatter i din naturgaspris. Ligesom en del af gasprisen også går til det distributionsselskab, som ejer nettet, hvor gassen bliver transporteret igennem.

Hos Norlys bestræber vi os på at kunne tilbyde dig lave priser på naturgas - uanset hvilken løsning der passer dig bedst. Vi hjælper dig gerne med at beregne, hvor stort et besparelsespotentiale der er ved at skifte til naturgas for netop din virksomhed.

Vi er klar til at hjælpe dig godt i gang

7015 1679


Kontakt vores energirådgivere til en snak om, hvilken naturgasaftale der er den rette for din virksomhed.

Minimer chat ikon Hvad vil du chatte om?

Internet, tv og streaming


El, opladning og naturgas

Chat Udvid chat ikon